Uyumsuzluk var . Biz de eşimle böyleydik . Film izleyelim diye tutturur kendi zevkine göre bir film acardi ki bizim film konusunda ortakligimiz hiç yoktur , benim izledigimi o izlemez onunkini de ben . O film izkerken çıt çıksın istemez ben sıkilir konusurdum filmle ilgili soru sorardim maksat vakit geçsin.
Şimdi film izleyecegi zaman bana sorar bunu izleyelim mi diye , ben de ona sorarim bazen . Konusmaktan hoslanmadigi için de susmayi ögrendim ama kendi konusuyor artik filmi unutup alakasizca konustugumuz da oluyor. Yani film konusu pek de önemsenecek bir sey degilmis ben de sizin gibi takilmistim , simdi umrum degil.
Oyun konusunda benim eşim de çok oyun oynardi ben de oyun indirdim oynamaya basladim hic sevmedigim halde , onun yaptiginin aynisini yapiyordum oyun oynayip her seyi salliyordum, oyunu yasakladi bana bir daha oynamayacaksin falan diyor , tamam dedim sen oynama ben de oynamayayim bu konu baya uzun sürdü sonra pes etti ikimizin de telefonunda bir tane oyun kalacakti ve film izlerken sohbet ederken birlikte bir sey yaparken isimiz varken oyun oynanmayacakti ,böyle anlastik oyun konusunu kapattik.