Çoğul konuşmuşsunuz da adamın sizi sevdiği kısım nerde tam olarak? Sevse 4 ayda boşanma aşamasına gelir misiniz?Severek ayrılacağız
Pişmanlık mesajları atmıştı ama geri dönmedim. Böyle olunca iyice öfkelendi. Fevri biri ve ailesinden çok etkileniyor. Bende bağımlılık derecesinde mi diye korkuyorum. Eltime beni sevdiğini ama çok kırıldığını söylemiş. Konunun farklı noktalara gittiğini söylemiş. Seviyorum ama saygısızlığa tahammül edemiyorum o yüzden boşanmayı düşünüyorumSadece siz severek ayrılacaksınız anladığım kadarıyla, zira eşiniz tarafından size gösterilen bir sevgi kırıntısı yok.
Boşanmaktan başka çareniz yok, borsa bağımlılığı olup düzeleni görmedim.
Pişmanlıktan attığı mesajların alt metini; “senin gibi saf bulamam” malesef. Zira hiçbir kadın kolay kolay borsa batıran kocasına altınlarını vermez, eziyetini çekmez. Kendinize yapılan saygısızlığı kabul etmemeniz çok güzel, bu yüzden boşanmanızın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.Pişmanlık mesajları atmıştı ama geri dönmedim. Böyle olunca iyice öfkelendi. Fevri biri ve ailesinden çok etkileniyor. Bende bağımlılık derecesinde mi diye korkuyorum. Eltime beni sevdiğini ama çok kırıldığını söylemiş. Konunun farklı noktalara gittiğini söylemiş. Seviyorum ama saygısızlığa tahammül edemiyorum o yüzden boşanmayı düşünüyorum
Açıklama da tam detaylı yazamadım. Eltimle konuşmuşlar bana da pişmanlık mesajları attı ama saygısızlığa tahammül edemiyorum. Ailesine bahsettim diye gurur yapıyor. Nasıl sevmekse artık…Çoğul konuşmuşsunuz da adamın sizi sevdiği kısım nerde tam olarak? Sevse 4 ayda boşanma aşamasına gelir misiniz?
Severek ayrılacağız mı ?Kızlar eşim borsa ve iddia oynamış. Söz vermişti ama sözünü tutamadı. Altınların bir kısmını borçları için bozdum. Bu işleri birlikte yaptığı kişiyle görüşsün istemiyorum ama adamla bağını koparmıyor. Ailece görüşme şartı koydum tama dedi söz verdi öylece onun memleketine gittik. Yine o çocukla görüşmek istedi tartıştık. Bana imalı konuştu boşanalım dedi. Sanki hayatımda zorla tutuyormuşum gibi konuşuyorAilesine bu mevzuları açtım. Başta destekler gibi yaptılar ama oğullarını haklı yere çıkardılar. Eşim saygısız şekilde davrandı bende ailemin yanına geldim. İçip aradı yine saygısızlık yaptı. Ailesi ortalığı karıştırdı çirkefleştiler. Boşanalım diye uğraşıyorlar altın nafaka konuşuyorlar. Bir aydır bekleme modundayız. Abuk subu mesajlar dışında hiçbir adım yok. Boşanmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Severek ayrılacağız
Ortada bir sevgi yok ,olabildigince hızlı bir şekilde bu adamdan kurtulun ,henüz 4.ayda yalama olmuş bir evlilik boşuna gençliğiniz,yıllarınız gitmesin.Sanki aile sizi severek ayırıyor gibi yazmışsınız, belkide kendinizi öyle inandırmak istiyorsunuz ancak durum su ki eşiniz tırt çıkmış,başkasını suçlamayınKızlar eşim borsa ve iddia oynamış. Söz vermişti ama sözünü tutamadı. Altınların bir kısmını borçları için bozdum. Bu işleri birlikte yaptığı kişiyle görüşsün istemiyorum ama adamla bağını koparmıyor. Ailece görüşme şartı koydum tama dedi söz verdi öylece onun memleketine gittik. Yine o çocukla görüşmek istedi tartıştık. Bana imalı konuştu boşanalım dedi. Sanki hayatımda zorla tutuyormuşum gibi konuşuyorAilesine bu mevzuları açtım. Başta destekler gibi yaptılar ama oğullarını haklı yere çıkardılar. Eşim saygısız şekilde davrandı bende ailemin yanına geldim. İçip aradı yine saygısızlık yaptı. Ailesi ortalığı karıştırdı çirkefleştiler. Boşanalım diye uğraşıyorlar altın nafaka konuşuyorlar. Bir aydır bekleme modundayız. Abuk subu mesajlar dışında hiçbir adım yok. Boşanmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Severek ayrılacağız
Tamam iste sevmediğini siz de anlamaya baslamışsınız. Tamamen kabul edince çok daha kolay olacak her şey sizin için.Nasıl sevmekse artık…
İyi niyetimi suistimal etti. Üstüne üstlük paracı pulcu oldum. Düşünceniz için teşekkür ederim bende öyle düşünüyorumPişmanlıktan attığı mesajların alt metini; “senin gibi saf bulamam” malesef. Zira hiçbir kadın kolay kolay borsa batıran kocasına altınlarını vermez, eziyetini çekmez. Kendinize yapılan saygısızlığı kabul etmemeniz çok güzel, bu yüzden boşanmanızın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.
İlk gelinde yıllardır konuşmuyor. Aile çok sıkıntılı. Eşimden yana boşanma hareketi yok. Bir aydır öylece bekliyoruz. Dilekçeyi kendim göndermeyi düşünüyorum. Beklemek manasız geliyorZaten cirkeflesip hakaret boyutuna gelmiş işler yani sizin boşanmayı düşünmenizin filan önemi kalmamış karşı taraf zaten boşanmaya karar vermiş. Yol yakınken yakanızı kurtarın bu aileden
Öyle mi diyorsunuz? Bu süreç beni biraz ürkütüyorTamam iste sevmediğini siz de anlamaya baslamışsınız. Tamamen kabul edince çok daha kolay olacak her şey sizin için.
evet haklısınız.. eşim adam gibi adam çıkmadıOrtada bir sevgi yok ,olabildigince hızlı bir şekilde bu adamdan kurtulun ,henüz 4.ayda yalama olmuş bir evlilik boşuna gençliğiniz,yıllarınız gitmesin.Sanki aile sizi severek ayırıyor gibi yazmışsınız, belkide kendinizi öyle inandırmak istiyorsunuz ancak durum su ki eşiniz tırt çıkmış,başkasını suçlamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?