4 aylık evliyim boşanıyorum😔

Boşanalım demese siz hala devam edeceksiniz..
Tabiki yuvam dağılsın istemedim. Sorunu çözmeye çalışma yanlısıyım. Çok fevri ve sinirli biri ama ağzından çıktı bir kere ve bu kadar kolay çıkmamalı diye düşünüyorum. O yüzden bende boşanalım dedim

Tam manasıyla yazmadım. Daha bir kaç konu var. Üstün körü biraz eksik yazabildim. Seviyorum diyor ama saygı yok. Haklısınız mantıklı düşünmeye çalışıyorum.

Açıkçası tüm kartlarını bana açtı. İdare sende olsun dedi. Gelir giderimizi sen yönet dedi ama konu aileye yansıyınca bayaha tatsız yerlere gitti. Aile ayrı çirkinleşti. Konuşmak istedi ama ben istemedim. Kafam çok karışıktı. Evliliğimizin tadı tuzu kaçtı

Seviyorsan yalvar yakar. Senide borca boğsun sonra ayrılırsın!

Barışın barışin ki bir daha borca girsin birclar da senin üstüne olsun bu sefer severek değil nefret İnsan yuvası dağılsın istemiyor ama genelde de aynı hatayı tekrar yapmayanı görmedim.
Barışın barışin ki bir daha borca girsin birclar da senin üstüne olsun bu sefer severek değil nefret ederek ayrılırsınız.Bacım boşan tabii ki yeniden kazık yeme
Bende ilerisini göremediğim için boşanmayı düşünüyorum

Benim ablam iddia bağımlısı eşten 2 senenin sonunda ayrıldı. Ayrılalı da 2 sene oldu, 2 senedir hala yeminler edip yeniden birlikte olacağız deyip gidip iddia oynuyormuş.
ablam evliliği boyunca borç ödedi kendisi öğretmen. Eşi de askerdi ve çok iyi kazanıyordu. Hiç ellerinde para pul kalmadı. En son 600 bin borç çıktı. Alacaklıkları ablamı bulmaya başladı eşine ulaşamıyoruz bize borcu var diyerekten. Ablam da boşandı ve o da severek ayrıldı malesef. 2 senedir de adamda düzelme yok. Zaten 15 senedir felan oynuyormuş. Bu kumar bağımlılığı tıpkı uyuşturucu gibi. Yol yakından dönmen senin için çok çok daha iyi.

Ne karar verirseniz verin iyice düşünün. Ayrılın boşanın demek bize düşmez. Ailenizle iyice avukatla konuşun her şeyi düşünüp ona göre kararınızı kabul edin.

Severek ayrılmasanıza. Gönlüm el vermedi benim. Arayın eşinizi konuşun. Tamam barışalım deyin. Bir işe girer çalışırım, sen yeter ki beni bırakma. Maaşımla iddia oynarsın senin de gönlün olur deyin. Adama da yazık, nasıl bıraksın ki? İkinizin arasında kalmış, ılımlı yaklaşın, sonuçta onun hobisi de bu.

Güldürdün..
Ama sinirden..
Severek ayrılmayacaksiniz,sen severek ayrılacaksın.Karşı taraf ise köçek tutup davul bile caldirabilir zannımca.
Olaylari yorumlamak konusunda
Bende öğretmenim eşimde asker. Maalesef kazancına güveniyor ama evlilik bu gibi kötü alışkanlıklarla yürümüyor Benim eşimde küçük meblağlarla 2019 senesinde oynamaya başlamış. 2021-2022 çok sık oynamış. Yüksek meblağ borç değil ama yakalamasaydım ipin ucu daha çok kaçacaktı eminim. Çok pişmanım dedi. Uygulamayı sildi. Kartlarını bana devretti ama konu aileye yansıdı iyice karman çorman oldu. Konu onun ailesine yansıyınca o küçük duruma düştü. Benimde güvenim kırıldı. Ne üzücü benzer şeyleri yaşamışız Boşanma sürecini nasıl atlattı?

Ne karar verirseniz verin iyice düşünün. Ayrılın boşanın demek bize düşmez. Ailenizle iyice avukatla konuşun her şeyi düşünüp ona göre kararınızı kabul edin.
Karar vermesi basit, kolay bir şey değilmiş. İnsan başına gelince anlıyor. Güze sohbetiniz ve fikirleriniz için teşekkür ederim sağolun

Kartları size devretmesine aldanmayın :) hep aynı taktikler ya... Kartlarını verse bile başkasından borç alarak yine oynuyorlar malesef. Sonra o borcu ödemek için de saçma sapan yalanlar uydurarak ablamdan para istiyordu. Bir de öyle güzel ikna ediyor ki, ikna konusunda çok inandırıcıydı. Ablam da arada yakalıyordu ama yakalayamadığı niceleri varmış meğer. Adamların tek tek ablama ulaşmaya başlayınca gün yüzüne çıktı. Ben meslek gruplarını etiketlemek istemem ama özellikle askerler arasında iddia oynamak çok yaygınmış. Arkadaş ortamında bide gaza geliyorlar sanırım.

boşanma süreci zor oldu. Sizin de tahmin edeceğiniz üzere. Ama şöyle düşünün, bunun aldatmaktan bir farkı yok. Sizi sürekli oyalayacak. Sürekli söz verecek sözünü tutamayacak. Tutamadıkça hırslanıp daha büyük iddialar oynayacak. Ve sizin bu hayatta bir dikili ağacınız olmayacak ne ev ne araba... Çocuğunuz olsa çocuğunuzun rızkı ile gidip iddia oynayacak. Böyle sevmek olmaz olsun.

Affetmek, tekrar şans vermek en kolayı. İnsan sevince tekrar denemek istiyor lakin geleceği gözümde kestiremiyorum. Tekrar yapar düşüncesi aklımın ucundan çıkmıyor. Tabiki öyle aldatmak göreceli ve geniş bir kavram. Yalan söylüyor ve yakaladım güvenim sarsıldı çok üzüldü. En kötüsü de insan eşine konduramıyor, yakıştıramıyor. Nasıl anlamamışım diyorum. Tabi ne kadar erken o kadar iyi. En azından evliliğin ilk başlarında gördüm. Söylediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim

Ama canım ablacım seviyorsa adam gibi duracak, kendini düzeltecek. Ham hatasını kabul etmiyor, hem yine gidip kumar oynuyor, hem kaşınıyor üstüne bir de fevri mi davranıyor Kumar olmasa bile düşman başına bir karakterde bu adam.

Karşı taraf nafaka altın hesabi yapıyo, siz severek ayrılik diyorsunuz. Sizi sevse, saygi duysa sizden gizli kumar oynar mi? iddia kumar. Borcunu kapatmissiniz yine devam etmiş.
Boşanmayacaksaniz da lütfen hemen çocuk yapmayin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…