Tabiki yuvam dağılsın istemedim. Sorunu çözmeye çalışma yanlısıyım. Çok fevri ve sinirli biri ama ağzından çıktı bir kere ve bu kadar kolay çıkmamalı diye düşünüyorum. O yüzden bende boşanalım dedimBoşanalım demese siz hala devam edeceksiniz..
Tam manasıyla yazmadım. Daha bir kaç konu var. Üstün körü biraz eksik yazabildim. Seviyorum diyor ama saygı yok. Haklısınız mantıklı düşünmeye çalışıyorum.Sonu sürprizli olmuş. Severek ayrilacagız kısmını beklemiyordum. Gonul demekki. Size yaptiklarini düşünüp sogumaya bakın bari. Barisirsaniz bu olayin yuz kayini yasarsinız hos barışmak isteyen de yok da. Aman aman gelirse de uymayın.
Tam olarak açıklayıcı şekilde yazamadım. Üstün kötü yazabildim. Seviyorum diyor ama saygı yok ve konu çirkin noktalara gitti. Pek sevginin de anlamı kalmadı maalesefGaliba sadece siz severek ayrilacaksiniz
Açıkçası tüm kartlarını bana açtı. İdare sende olsun dedi. Gelir giderimizi sen yönet dedi ama konu aileye yansıyınca bayaha tatsız yerlere gitti. Aile ayrı çirkinleşti. Konuşmak istedi ama ben istemedim. Kafam çok karışıktı. Evliliğimizin tadı tuzu kaçtıEşiniz tekrar yazmadı mı, yazma ihtimali var mı görüşebilir misiniz ? Eğer bu imkanlar var ise görüşmeyi deneyin ve terapi almasini söyleyin, bagamlilik bir psikolojik rahatsızlıktır tedavi almasını sağlayın ayrıca aile sağlığınız içinde terapi-destek ne lazımsa alın, bu çerçevede evliliğimiz devam edebilir diyebilirsiniz ve bu süre zarfında kendi aileniz dahil ailelerden uzak durun ve durmasını sağlayın
Seviyorsan yalvar yakar. Senide borca boğsun sonra ayrılırsın!Kızlar eşim borsa ve iddia oynamış. Söz vermişti ama sözünü tutamadı. Altınların bir kısmını borçları için bozdum. Bu işleri birlikte yaptığı kişiyle görüşsün istemiyorum ama adamla bağını koparmıyor. Ailece görüşme şartı koydum tama dedi söz verdi öylece onun memleketine gittik. Yine o çocukla görüşmek istedi tartıştık. Bana imalı konuştu boşanalım dedi. Sanki hayatımda zorla tutuyormuşum gibi konuşuyorAilesine bu mevzuları açtım. Başta destekler gibi yaptılar ama oğullarını haklı yere çıkardılar. Eşim saygısız şekilde davrandı bende ailemin yanına geldim. İçip aradı yine saygısızlık yaptı. Ailesi ortalığı karıştırdı çirkefleştiler. Boşanalım diye uğraşıyorlar altın nafaka konuşuyorlar. Bir aydır bekleme modundayız. Abuk subu mesajlar dışında hiçbir adım yok. Boşanmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Severek ayrılacağız
Güldürdün..Severek ayrılacağız
Barışın barışin ki bir daha borca girsin birclar da senin üstüne olsun bu sefer severek değil nefret İnsan yuvası dağılsın istemiyor ama genelde de aynı hatayı tekrar yapmayanı görmedim.
Bende ilerisini göremediğim için boşanmayı düşünüyorumBarışın barışin ki bir daha borca girsin birclar da senin üstüne olsun bu sefer severek değil nefret ederek ayrılırsınız.Bacım boşan tabii ki yeniden kazık yeme
Tabii ki bosan iyi ki de hamile kalmamissin iste bu yuzden evlenir evlenmez cocuk yapilmamaliBende ilerisini göremediğim için boşanmayı düşünüyorum
Güldürdün..
Ama sinirden..
Severek ayrılmayacaksiniz,sen severek ayrılacaksın.Karşı taraf ise köçek tutup davul bile caldirabilir zannımca.
Olaylari yorumlamak konusunda
Bende öğretmenim eşimde asker. Maalesef kazancına güveniyor ama evlilik bu gibi kötü alışkanlıklarla yürümüyorBenim ablam iddia bağımlısı eşten 2 senenin sonunda ayrıldı. Ayrılalı da 2 sene oldu, 2 senedir hala yeminler edip yeniden birlikte olacağız deyip gidip iddia oynuyormuş.
ablam evliliği boyunca borç ödedi kendisi öğretmen. Eşi de askerdi ve çok iyi kazanıyordu. Hiç ellerinde para pul kalmadı. En son 600 bin borç çıktı. Alacaklıkları ablamı bulmaya başladı eşine ulaşamıyoruz bize borcu var diyerekten. Ablam da boşandı ve o da severek ayrıldı malesef. 2 senedir de adamda düzelme yok. Zaten 15 senedir felan oynuyormuş. Bu kumar bağımlılığı tıpkı uyuşturucu gibi. Yol yakından dönmen senin için çok çok daha iyi.
Evet kesinlikle katılıyorum. Evlenince gerçek kişilikler ortaya çıkıyormuş. Bana sağlam bir hayat tecrübesi olduTabii ki bosan iyi ki de hamile kalmamissin iste bu yuzden evlenir evlenmez cocuk yapilmamali
Karar vermesi basit, kolay bir şey değilmiş. İnsan başına gelince anlıyor. Güze sohbetiniz ve fikirleriniz için teşekkür ederim sağolunNe karar verirseniz verin iyice düşünün. Ayrılın boşanın demek bize düşmez. Ailenizle iyice avukatla konuşun her şeyi düşünüp ona göre kararınızı kabul edin.
Bende öğretmenim eşimde asker. Maalesef kazancına güveniyor ama evlilik bu gibi kötü alışkanlıklarla yürümüyorBenim eşimde küçük meblağlarla 2019 senesinde oynamaya başlamış. 2021-2022 çok sık oynamış. Yüksek meblağ borç değil ama yakalamasaydım ipin ucu daha çok kaçacaktı eminim. Çok pişmanım dedi. Uygulamayı sildi. Kartlarını bana devretti ama konu aileye yansıdı iyice karman çorman oldu. Konu onun ailesine yansıyınca o küçük duruma düştü. Benimde güvenim kırıldı. Ne üzücü benzer şeyleri yaşamışız Boşanma sürecini nasıl atlattı?
Affetmek, tekrar şans vermek en kolayı. İnsan sevince tekrar denemek istiyor lakin geleceği gözümde kestiremiyorum. Tekrar yapar düşüncesi aklımın ucundan çıkmıyor. Tabiki öyle aldatmak göreceli ve geniş bir kavram. Yalan söylüyor ve yakaladım güvenim sarsıldı çok üzüldü. En kötüsü de insan eşine konduramıyor, yakıştıramıyor. Nasıl anlamamışım diyorum. Tabi ne kadar erken o kadar iyi. En azından evliliğin ilk başlarında gördüm. Söylediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederimKartları size devretmesine aldanmayın :) hep aynı taktikler ya... Kartlarını verse bile başkasından borç alarak yine oynuyorlar malesef. Sonra o borcu ödemek için de saçma sapan yalanlar uydurarak ablamdan para istiyordu. Bir de öyle güzel ikna ediyor ki, ikna konusunda çok inandırıcıydı. Ablam da arada yakalıyordu ama yakalayamadığı niceleri varmış meğer. Adamların tek tek ablama ulaşmaya başlayınca gün yüzüne çıktı. Ben meslek gruplarını etiketlemek istemem ama özellikle askerler arasında iddia oynamak çok yaygınmış. Arkadaş ortamında bide gaza geliyorlar sanırım.
boşanma süreci zor oldu. Sizin de tahmin edeceğiniz üzere. Ama şöyle düşünün, bunun aldatmaktan bir farkı yok. Sizi sürekli oyalayacak. Sürekli söz verecek sözünü tutamayacak. Tutamadıkça hırslanıp daha büyük iddialar oynayacak. Ve sizin bu hayatta bir dikili ağacınız olmayacak ne ev ne araba... Çocuğunuz olsa çocuğunuzun rızkı ile gidip iddia oynayacak. Böyle sevmek olmaz olsun.
Pişmanlık mesajları atmıştı ama geri dönmedim. Böyle olunca iyice öfkelendi. Fevri biri ve ailesinden çok etkileniyor. Bende bağımlılık derecesinde mi diye korkuyorum. Eltime beni sevdiğini ama çok kırıldığını söylemiş. Konunun farklı noktalara gittiğini söylemiş. Seviyorum ama saygısızlığa tahammül edemiyorum o yüzden boşanmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?