Daha çok yeni evlilik olunca insan üzülüyorBoşanma davası açın bir daha şans vermeyin. Ne olduğunu görmüşsünüz sizde sanki gelip yalvarsa kanacak gibi bir beklenti var. Böyle yaparak sadece kaçma şansınızı ertelersiniz. Boşanın nafaka istemeyin ama tüm altınlar ve düğünde takılan takılar, altınlar sizin isteyin. Bahane bulmayın. Çok üzülürsünüz adam sizi sevmemiş. Sadece saf ve kolay ikna edilir güdülür bulmuş.
Kumarbaz oğulları ve aile de pislik kendi oğullarının her hatasında arkasında olup sizi ezmeye çalışacaklar. Daha 3 aylık evli kadının düğün altınlarını alıp kumar oynayan adama tepki vermek para gözlük olmuyor, her aklı başında azıcık kafası çalışan tepki verir
Çok normal değil mi ürkmeniz ? Beklenti, hayaller, umutlar vs hepsi çöp oldu. Ama atlatmanız daha kolay olacak. Kumar bağımlısı adam değişmez zaten. 3,. 5 yada 10 sene sonra çocuklu boşanmak daha ürkünç bence. Bu yönden bakın birde.Öyle mi diyorsunuz? Bu süreç beni biraz ürkütüyor
Biraz değişik bir insan. Sorsanız uğraşmıştırSiz severek ayrılıyorsunuz bence eşiniz sevse bunları yapmazdı zaten… düzeltmek için uğraşmıyo bile adam baksana dünya umrunda değil
Evet şükür öyle bir durum yok. Yoksa daha zor olurdu eminimNe sevgisi Allah aşkına?Arkanıza bile bakmadan kaçın gidin.Allah'tan çoluk çocuğa karışmamışsiniz,verilmiş sadakaniz varmış.
Gerçekten öyle bir insan için değmezBiraz değişik bir insan. Sorsanız uğraşmıştırFazla egoist çıktı
Evet sizin gibi düşünüyorum. İyi tarafından bakmaya çalışıyorum. Ailemde çok üzüldü tabiÇok normal değil mi ürkmeniz ? Beklenti, hayaller, umutlar vs hepsi çöp oldu. Ama atlatmanız daha kolay olacak. Kumar bağımlısı adam değişmez zaten. 3,. 5 yada 10 sene sonra çocuklu boşanmak daha ürkünç bence. Bu yönden bakın birde.
evet şükür yok. Şuan bile zor. Çocukla hiç düşünemiyorumGerçekten öyle bir insan için değmez
Allahtan çocuğunuz yok yoksa bu kadar olayların içinde olan çocuklara oluyo
Evlilik çok başka bir olay ,2 yıl falan anlamsız kalıyor maalesefÖyle mi diyorsunuz? Bu süreç beni biraz ürkütüyor
evet haklısınız.. eşim adam gibi adam çıkmadı2 senelik geçmişiz olmasına rağmen evlenince çok farklı bir yüzünü gösterdi
Avukatla görüştüm süreci öğrendim. Onlara da maddi manevi tazminat açacığımı söyledim. Öyle söyleyince paracı, pulcu oldum. Ne yazık insanına denk gelmemişim. Çok üzülüyorum şu yaşadıklarıma maalesefHayat böyle sözde insanlarla uğraşmak için kısa. Avukat bulun o ilk başta bir protokol ayarlasın, karşı tarafı arayıp altınları ve paraları alsın kesinlikle bundan geri adım atmayın. Eğer problem çıkarırlarsa Tazminat ve nafaka da isteyeceğinizi söyler aza razı eder ama bakın bu hırs yapar sevmediği halde size para ödememek için geri barışmaya çalışır uyanın kesinlikle kendinizi ateşe atmayın
Avukatla görüştüm süreci öğrendim. Onlara da maddi manevi tazminat açacığımı söyledim. Öyle söyleyince paracı, pulcu oldum. Ne yazık insanına denk gelmemişim. Çok üzülüyorum şu yaşadıklarıma maalesef
Sorumsuz, tutarsız çıktı. Haklısınız yol yakınken gözümü açmam şartNe sevmesi ya.adam hiç ardını arkasını düşünmesin sen kendi kendine gelin güvey Ol seviyorz diye kendini kandır.Boşan yol yakınken.cok tanıdığım var o şans oyunlar vs dipsiz kuyu,asla vazgeçmeyecek karşındaki şahıs çünkü uyuşturucu gibi bisey o,bağımlı oluyorlar.
Evet öyleymiş. Hiç böyle tahmin etmezdimEvlilik çok başka bir olay ,2 yıl falan anlamsız kalıyor maalesef
Üzülmeyin tam tersi Allah yardımcınız olmuş bundan çocuk yapsanız çocukla boşanacak bir de kuruş alamayacaktınız. Bundan sonra tekrar evlenirseniz altınları parayı düğün sonrası bankaya kasaya koyun.
Evet şükür çocuk yok. Zaten bir o kadarı gitti. Kurtarabildiğimi kurtardımÜzülmeyin tam tersi Allah yardımcınız olmuş bundan çocuk yapsanız çocukla boşanacak bir de kuruş alamayacaktınız. Bundan sonra tekrar evlenirseniz altınları parayı düğün sonrası bankaya kasaya koyun.
Evet şükür çocuk yok. Zaten bir o kadarı gitti. Kurtarabildiğimi kurtardım
Borsada kaybettiğinde söyledi. Kimseye duyurmadım ama bu seferde iddia çıktı. Ailesiyle paylaşmak istedim. Güzelce uyarırlar diye düşündüm ama resmen sorun yok gibi davrandılar. Yanlış kişiyi yanlış kişilere anlatmışım. BilemedimBorsa başka bir mesele iddia başka mesele.
Akıllıca borsaya yatırım yapan kazanabilir ama iddia kumardır.
Eğer severek(!) ibaresini kullanıyorsanız kimseye duyurmadan kendi içinizde çözecektiniz. Blöf müydü yoksa gerçekten düzelmez bu ayrılmak istiyorumu aktarma konulması mıydı ailelere?..
Böyle ailelerle yüz göz olunup ondan sonra da af dilensin vs bana mantıklı gelmiyor.
Evet var ama avukat gidenin kolay kolay gelmeyeceğini söyledi. Geri alması zor oluyormuşFeriye yönelik resim ve videolar varsa düğün oradan bulup isteyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?