• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık hamile kadın kocası tarafından mağaraya gezmeye götürülür mü?

Bu kadınlardaki ‘hamile kadın’ dramasına da kusasım geliyor artık.
Yok ne oluyor hamile olunca sanki 🤨
Hele bide 4. Ayda ne olabilir yani?

(riskli -kanamalı atraksiyonlu hamilelikleri kastetmediğim anlaşılmıştır umarım)

Ha gitmek istemezsiniz onu anlarım ama hamilelerin girmesi yasak bir yer miymiş tehlikeli miymiş neymiş yani,
Adam gezmeye götürüyor işte , götürmese ‘hamileyim, beni hiç düşünmüyor sıkılıyorum’ denir 🥸

9. Aya kadar ben niye calistim ben, ah taş kafam 🤣

7 aylik hamile eşini fotograf cekme bahanesi ile kayaliklardan atan adami izlemistim haberlerde... bu dunyada artik hicbirseye sasirmam..
Onu ben de izledim
Sağ olsun ülkemiz de şaşırma eşiğimi artık iyice göklere çıkardı
Kolay kolay şaşıramıyorum da
Hamile kadını mağarada ne yapacak onu hayal edemedim 🙄

Kocası tarafından mağaraya götürülmüş, evet tarafından🤣
Ee sonra? 😂
Devamı yok mu olayın?
Zorla mı götürmüş?
Hangi mağaraymış?
Hamileler mağaraya giremiyor muymuş? ( bu bilgi bana lazım)
Adam girse kadın beklese olmaz mı?
Yoksa mağara saatlerce gezilen ni mağara mı?

Sorularımın cevabı için nereye başvuruyorum? 😎

Kim bu?

Sizin ex mi?

Yeni beyin exlerinden birinden bosanma sebebi mi?

Benim esim gidip gezelim dese magaraya giderim.
Üff canım Trabzon çal mağarası çekti şimdi. 4. Aya kadar adamin aklina sokayım 😄

Ben anladım konuyu. Geçen gün 'zaten kocam çocuğu hiç istememisti, hatta hamileyken beni mağaraya götürdü, o zamanlar gezmek için götürdü sanıyordum ama düşsün de olaysız ayrılalım diye götürmüş' diye bir konu açmıştı konu sahibi .
Sonuç olarak çocuğun doğdu,adam seni boşadı güzel arkadaşım. Geçmişi düşünemeye gerek yok.cocugunu düşürtmek isteyen adam için de o şehirde durmaya gerek yok

Ahan da konu bu

Bu arkadas 2 kez evlnip bosanmis bey konusunu acan arkadas degil mi?
Saka mi yapiyor cani mi sikildi acaba?

7 aylik hamile eşini fotograf cekme bahanesi ile kayaliklardan atan adami izlemistim haberlerde... bu dunyada artik hicbirseye sasirmam..
Benim de aklıma direkt bu geldi adam kadına hayyat sigrotası yaptırıp sonra da uçurumdan aşağı yuvarlamıştı kadını mekanı cennet olsun

Tenhada kıstırmayacaksa sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Hatta kıstırsa da problem değil bence :D.

Ama arkadaşların dediğine göre çocuk bile doğmuş evliliğiniz bitmiş galiba.
Hala bunları kafaya takıyorsanız bir doktora görünün

Back
X