4 aylık hamile kadın kocası tarafından mağaraya gezmeye götürülür mü?

Bir olay vardı , adam Muğla'da kayalıklardan attı 7 buçuk aylık hamile karısının üstüne yüklü miktarda kredi çektirip... Ve sonrası vefat maluliyetinden yararlanmak için 2018de olan olay . Onla bunu mu karıştırmış arkadaş ... Lütfen kimseye güvenmeyin ..hamile kadının ne işi var öyle yerlerde

Ben ikizlere 4 aylık hamile iken gezdim sürekli 😀 ne olacak mağaraya da girilir

Dimi? Herseyi gectim ; kadini sevmezsin anlasamazsin ayrilirsin care olum mu? Ama karninda bebegin var ulan bebegin senin parcan.. nasil kiydin?
Derdi paraydı o kişinin. Bir iki sene hayatını yaşamış. Yemiş içmiş gezmiş, bir network şirketiyle de ülkeyi gezmiş tatiller yapmış.

D drnbkt12 sizden çok fena sarımanolya kokusu alıyorum da haydi hayırlısı.

O değil ama başka üye. Diğer konusunda yazmışlar. Ben de şüphelenmiştim ama adını hatırlayamamıştım. Bahtsızbedevi'ymiş.
Bitmiş gitmiş evliliğini yeniden masaya yatırmaya gelmiş.

Merak edenler için olayın aslı. Olay olmuş, bitmiş, çocuk 2.5 yaşına gelmiş. Maşallah. Nerdeyse de 2 yıldır ayrısınız eşinizden. Şehir değiştirmeyi de düşünüyorsunuz. Yeni kişilerle tanışmaya da hazırsınız. Neden şimdi böyle bir soru sorma ihtiyacı hissettiniz ki?
Çünkü kendisi bahtsızbedevi

Merak edenler için olayın aslı. Olay olmuş, bitmiş, çocuk 2.5 yaşına gelmiş. Maşallah. Nerdeyse de 2 yıldır ayrısınız eşinizden. Şehir değiştirmeyi de düşünüyorsunuz. Yeni kişilerle tanışmaya da hazırsınız. Neden şimdi böyle bir soru sorma ihtiyacı hissettiniz ki?
:ruh: bu durumda yeni insanlarla tanismamali. Daha hala her ince detayini sorguluyorsa eski evliligin

Back
X