• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık hamile kadın kocası tarafından mağaraya gezmeye götürülür mü?

evet orda kafa karışıyor ama çocuğun yaşını farklı söyleyebileceğini düşündüm ben. Sarımanolya her konusunu farklı bilgiler vererek açardı tanımayalım diye. Ama ruh ikizi iki farklı insan olmaları da muhtemel 😂

Değil kesin bilgi😅
Bu öğretmenmiş zaten bahtsızbedevi ile açtığı konularda da hep öğretmen. Manolya öğretmen değildi. Eski konusunda bütün nickleri deşifre edilmiş manolya yok içlerinde.

8361781 farklı nickle gelirdi sürekli. Kocası boşanmak istiyordu bu istemiyordu. Sanırım onun da kocası mühendis kendisi memurdu. Kocası bebeği hiç istememişti hatta kadını dövüp karnının üzerinde tepinmişti bebek düşsün diye. Bir şekilde boşandılar sonra adam manolyanın babasını falan dövdü. Sürekli 4 bin ile geçinebilir miyim diye konu açardı.
Manolya’nın şey yaptığını hatırlıyorum ben bir de, boşandığı halde sanki hâlâ evliymiş gibi o zamanlar yaşadıklarından konular açardı. İşte “şu kadar aylık hamileyim eşim beni şehir dışından geldiğimde karşılamadı, toplu taşıma kullandım bu normal mi” şeklinde bir konusunu da hatırlıyorum ben.

Asansörsüz evde tek yaşarken eve karpuz alamam diye asansörlü bir tek burası var deyip eski eşinin yakınından ev tutacaktı bir de 😂.

Evi hatırlamıyorum da kenarda 40-50 bin liram var, 4 bin maaş alıyorum geçinebilir miyim diye konu açardı sürekli. Kocam 8 bin alıyor ne kadar nafaka alabilirim diye de sorardı.
Bir de boşandıktan sonra tuttuğu evin sahibi ve oğlu vardı. Onlara da takıktı bir ara. 😂

Manolya’nın şey yaptığını hatırlıyorum ben bir de, boşandığı halde sanki hâlâ evliymiş gibi o zamanlar yaşadıklarından konular açardı. İşte “şu kadar aylık hamileyim eşim beni şehir dışından geldiğimde karşılamadı, toplu taşıma kullandım bu normal mi” şeklinde bir konusunu da hatırlıyorum ben.

Asansörsüz evde tek yaşarken eve karpuz alamam diye asansörlü bir tek burası var deyip eski eşinin yakınından ev tutacaktı bir de 😂.

Heh işte o açıdan çok benziyorlar. Sürekli yıllar önce olmuş şeyleri bugün olmuş gibi açıyorlar.

Sonra sırf ucuz diye ev sahibinin sürekli girip çıktığı, çamaşır makinesini falan kullandığı bir ev tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam 😂

8361781 farklı nickle gelirdi sürekli. Kocası boşanmak istiyordu bu istemiyordu. Sanırım onun da kocası mühendis kendisi memurdu. Kocası bebeği hiç istememişti hatta kadını dövüp karnının üzerinde tepinmişti bebek düşsün diye. Bir şekilde boşandılar sonra adam manolyanın babasını falan dövdü. Sürekli 4 bin ile geçinebilir miyim diye konu açardı.
Teşekkür ederim

heh tamam o işte
o 40 binle ev almayı planlıyordu bir ara KudrAlobar KudrAlobar

Peki burdan sarımanolya olmadığını nasıl çıkardık?

Aynı dönemlerde konu açıyorlardı.
Bu hep kocasının ikinci eşi olduğunu yazmış.
Manolyanın karşılıklı ilk eşti.
Çocuk yaşı tutmuyor. Bu hatun hiçbir konusunda paradan bahsetmemiş🙈
Manolya herkesle sorun yaşayan bir tipti bunun konular hep kocayla ilgili.
Öğretmen değil manolya kamuda memurdu.
Bu bütün konularında öğretmen.

Aynı dönemlerde konu açıyorlardı.
Bu hep kocasının ikinci eşi olduğunu yazmış.
Manolyanın karşılıklı ilk eşti.
Çocuk yaşı tutmuyor. Bu hatun hiçbir konusunda paradan bahsetmemiş🙈
Manolya herkesle sorun yaşayan bir tipti bunun konular hep kocayla ilgili.
Öğretmen değil manolya kamuda memurdu.
Bu bütün konularında öğretmen.
Bi ara bi konuda lise mezunu olduğunu söylemiş. Manolyadır kesin demiyorum ama birbirine bu kadar benzeyen iki insanın aynı sitede buluşması da enteresan geliyor.

Back
X