• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık hamile kadın kocası tarafından mağaraya gezmeye götürülür mü?

Aynı dönemlerde konu açıyorlardı.
Bu hep kocasının ikinci eşi olduğunu yazmış.
Manolyanın karşılıklı ilk eşti.
Çocuk yaşı tutmuyor. Bu hatun hiçbir konusunda paradan bahsetmemiş🙈
Manolya herkesle sorun yaşayan bir tipti bunun konular hep kocayla ilgili.
Öğretmen değil manolya kamuda memurdu.
Bu bütün konularında öğretmen.
Manolya da acaba bu adamın ilk eşi miydi 😂. Aynı şekilde kafayı yedirtiyor kadınlara 😅. Tamamen bağlantısız bitmiş evliliklerine benzer şekilde takıntılı birden fazla kadının olması anormal geliyor sanırım bize. O yüzden o o muydu diye bir bağlantı kurmaya çalışıyoruz. Yeni nickiyle geldiğinde ilk tanıyan sorsun artık manolya da sen misin diye bence. En iyisi bu 😂

Bi ara bi konuda lise mezunu olduğunu söylemiş. Manolyadır kesin demiyorum ama birbirine bu kadar benzeyen iki insanın aynı sitede buluşması da enteresan geliyor.

Üç insan🤣
Kocasıyla 5.ciye evlenmeye çalışanı unutmayalım lütfen. Adam arada başkasıyla evlenmişti ondan boşanıp yine evlenmişlerdi

Üç insan🤣
Kocasıyla 5.ciye evlenmeye çalışanı unutmayalım lütfen. Adam arada başkasıyla evlenmişti ondan boşanıp yine evlenmişlerdi
Ahahah o eskiden olmuş şeylerin konusunu bugün olmuş gibi açmıyordu ya. Bi de bebeleri büyüktü onun.

Bu ikisi birbirinin fotokopisi gibi 😂

Dalga geçtik o kadar ama basınç farkından dolayı bebeğin sağlığı için bir risk varmış birden fazla üye yazdı bunu.
Astım mağarası yerin yalnızca 15 metre altında
Ben yıllar önce gittim sedyeyle hasta indiriyorlardı hava yapısından dolayı
Çok temiz ve farklı bir hava sirkülasyonu var
Rüzgar esiyor gibi
Hani çok derin olsa 100 metre 200 metre basınç belki etkilerde 15metrede hiç zannetmiyorum, normaldede deniz seviyesinin 15 metre altında olduğumuz zamanlar oluyor yani
Ya bir de şu var uçağa binip mağaraya giremiyor musun? Yada yaylaya çıkıyorsun ama mağaraya giremiyorsun.Saçma geldi bana

Avseren Götürülür niye götürülmesin adam düsünmus hkarisini cocokdogduktan sonra gezemez demis gezdiriyo

Astım mağarası yerin yalnızca 15 metre altında
Ben yıllar önce gittim sedyeyle hasta indiriyorlardı hava yapısından dolayı
Çok temiz ve farklı bir hava sirkülasyonu var
Rüzgar esiyor gibi
Hani çok derin olsa 100 metre 200 metre basınç belki etkilerde 15metrede hiç zannetmiyorum, normaldede deniz seviyesinin 15 metre altında olduğumuz zamanlar oluyor yani
Ya bir de şu var uçağa binip mağaraya giremiyor musun? Yada yaylaya çıkıyorsun ama mağaraya giremiyorsun.Saçma geldi bana
Konu sahibi derin yazınca ben derin sanmıştım mağarayı 😂. Yani riskli hamileliklerde uçağa binmemesini de söylüyor doktorlar ya, riskli değilse bir şey olmaz tabi, o yüzden mantıklı gelmişti bana. Konu sahibi de şu an hamile değil zaten 😅 neler neler çıktı ortaya.

Konu sahibi derin yazınca ben derin sanmıştım mağarayı 😂. Yani riskli hamileliklerde uçağa binmemesini de söylüyor doktorlar ya, riskli değilse bir şey olmaz tabi, o yüzden mantıklı gelmişti bana. Konu sahibi de şu an hamile değil zaten 😅 neler neler çıktı ortaya.
Walla ya alem bu kadın
Bizde atladık yazdıkta yazdık
Keşke konu yayınlanmadan önce böyle temiz kağıdı-ikametgah-sabıka kaydı gibi arşiv bilgisi filan sunulsa bize
Yalnız nasıl ince ince dokuyorlar mevzuları dimi “derin mağara” acıtasyon zirvede
Allah akıl fikir versin

Hamilelik bir hastalık değildir, doğal bir süreçtir. Lütfen hamileler böyle düşünün. Aklınıza çok takıldıysa doktorunuza sorun

gerçekten miii
ben de aynı konuyu neden 2 kere açtı bu üye diyorum
peki nereden biliyorsun eşi olduğunu
nasıl anladınız yahu :)
Bir arkadas tahmin etti boyle olabilir mi diye. Konu sahibi inkar etmedi. Siz olsaniz boyle bir adama bakar miydiniz diye sorular sordu.

bu durumda o eski eş bir kadına gidip ayrıldığım kadın hatalıydı dese haklı çıkmış olacak.
ay keşke eski eşin yeni sevgilisi olduğunda okuyabilse burayı.
Ben hatali bulmuyorum konu sahibi. Psikolojik desteğe ihtiyacı var. Adamin ondan ayrilmak istemesi, ustelik bunun medenice olmamasi, çocuğu düşsün diye saçma sapan islere kalkışması konu sahibine degersizlik hissettiriyor olabilir. Simdi o adamin baska biriyle mutli olmasi ihtimali de ozguven kaybettiriyor. Bu çabası, yeniden mutlu olur mu merakını anlayabiliyorum ben. Keske aileden biri de anlasa da terapiye götürse kadini.

Konu sahibesini iki günde kazidim beynime
Şu iki evlilik yapmış bey, çocukları vs konulari acan arkadas
Hamile magaraya gidemez diye bir kural mi var? Sizin hayatınız nasil ben anlamadim
Bir adamin 3.esisiniz ustune hamilesiniz galiba

Hamile magaraya gidemez diye bir kural mi var? Sizin hayatınız nasil ben anlamadim
Waooooow
Eğlence devam ediyor :)
Lily cim son birkaç sayfayı oku

Ben hatali bulmuyorum konu sahibi. Psikolojik desteğe ihtiyacı var. Adamin ondan ayrilmak istemesi, ustelik bunun medenice olmamasi, çocuğu düşsün diye saçma sapan islere kalkışması konu sahibine degersizlik hissettiriyor olabilir. Simdi o adamin baska biriyle mutli olmasi ihtimali de ozguven kaybettiriyor. Bu çabası, yeniden mutlu olur mu merakını anlayabiliyorum ben. Keske aileden biri de anlasa da terapiye götürse kadini.

muhtemelen burada kendisine pek çok kez psikolojik destek önerilmiş ama kabullenmemiştir diye düşündüm ben. anladığım kadarıyla çeşitli hesaplarla benzer konuları irdelemiş çünkü.
belki ailesi de benzer şeyler söylüyordur.

Adamın boşandığı ikinci eşi kendisi. Biri bu adamı beğenir de üçüncü kez evlenir mi diye piyasa araştırması yapıyor.

Konu sahibi de bence bu yüzden sormuştu en mantıklı yorumu siz yapmışsınız eleştirmeden dalga geçmeden 👏🏻
Düşmüş mü konu sahibi? Düşmemiş.
Basınçtan dolayı bir sorun yaşamış mı? Hayır.
Bebeğe bir şey olmuş mu? Yine hayır.

O karındaki 4 aylık fetüs sağlıklı bir şekilde gelişmiş, büyümüş, doğmuş, 2.5 yaşına gelmiş.

Sonra biz bu kadını eleştirmişiz diye kötü kadın oluyoruz. Ne güzel...

Back
X