Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım,keşke iyi haberlerle açsaydım ilk konumubaşlıktada söylediğim gibi eşimden ayrılıyorum,2 gün önce öğrendimki bana daha önceden söz verdiği halde bir takım yalanlarına devam ediyor...bende yalanlarla yaşanamıyacağını bugün olmasa yarın bu evliliğin biteceğini düşünüyorum...en güzeli sanırım bebek doğmadan ve babasına alışmadan ayrılmak...ailemle yada yakın arkadaşlarımla henüz bu konuyu paylaşmadım,moralim çok bozuk,sizlerin fikirlerini almak istedim...
eğer ayrılmazsam çocuğum mutsuz bir anneye sahip olucak,eşimle çok kere konuştum hatta çocuk yapmak için 3 yıl bekledim belki düzelir diye(düzeldi de zannettim ama yanılmışım...eşim hala sözler veriyor bir daha olmuyacak diye ama ben artık ona inanmıyorum...anlayacağınız çok kötü bir dönüm noktasındayım,hayatımın en huzurlu geçmesi gereken anları kabusa döndü...
eğer ayrılmazsam çocuğum mutsuz bir anneye sahip olucak,eşimle çok kere konuştum hatta çocuk yapmak için 3 yıl bekledim belki düzelir diye(düzeldi de zannettim ama yanılmışım...eşim hala sözler veriyor bir daha olmuyacak diye ama ben artık ona inanmıyorum...anlayacağınız çok kötü bir dönüm noktasındayım,hayatımın en huzurlu geçmesi gereken anları kabusa döndü...
inanınki bende yuvamı yıkmak istemiyorum,çocuğumun babasız büyüyeceği aklıma geldikçe çok üzülüyorum.evet eşim sözler veriyor ama bunu daha öncede yaptı,malesef verdiği sözleri tutmadı...beni sürekli sırtımdan vuracak bir adamla nasıl bir çocuk yetiştiririm diyorum, kaldıki benim de artık eşime karşı duygularım öldü...Durum olarak çok ince bir çizgide olduğumun farkındayım,ani karar vermek istemiyorum ama şu sıkıntılı günler sonlanmazsa sağlığım etkilenicek,kusmalarım geri geldi iştahım kayboldu ve uyuyamıyorum(
Düşününki eşim sizler kadar düşünmedi bebeğini(çok teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplar için,Allah benim ve çocuğumun yardımcısı olsun,belki böylesi ileride daha hayırlı olucak...
gercekten cok uzuldum senın ve bebegın ıcın .. Allah herkesın de senın de bebegının de yardımcısı olsun dilerım hersey yoluna gırer . babasız bebek buyutmek zordur ama yalan riya dolu bır evliliği sürdürmek daha da zordur :44:haksız mıyımm?Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım,keşke iyi haberlerle açsaydım ilk konumubaşlıktada söylediğim gibi eşimden ayrılıyorum,2 gün önce öğrendimki bana daha önceden söz verdiği halde bir takım yalanlarına devam ediyor...bende yalanlarla yaşanamıyacağını bugün olmasa yarın bu evliliğin biteceğini düşünüyorum...en güzeli sanırım bebek doğmadan ve babasına alışmadan ayrılmak...ailemle yada yakın arkadaşlarımla henüz bu konuyu paylaşmadım,moralim çok bozuk,sizlerin fikirlerini almak istedim...
gercekten cok uzuldum senın ve bebegın ıcın .. Allah herkesın de senın de bebegının de yardımcısı olsun dilerım hersey yoluna gırer . babasız bebek buyutmek zordur ama yalan riya dolu bır evliliği sürdürmek daha da zordur :44:haksız mıyımm?
Düşününki eşim sizler kadar düşünmedi bebeğini(çok teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplar için,Allah benim ve çocuğumun yardımcısı olsun,belki böylesi ileride daha hayırlı olucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?