• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Aylık kilo verme yarışması

Ben 59.4 kizlar iki gunde yine iyi toparlamisim yaptigim kacamaklari:/ bi de adet olcam onun da odemi var midir acaba.
Bisey sorcam kizlar bi yerde okumuştum da ne kadar dogru bilmiyorum. Jillian michaels yapıyorum iki gundur. Kas yapiyomus ve vucudun incelse de tartida pek farketmiyomus ne düşünüyorsunuz
olabilir ben yaparken kilom artmıştı,ben de bıraktım hedefime ulaşınca yapmaya karar verdim

inşallah ulaşırsın tatlım , hepiniz boylu poslu hoş hatunlarsınız , bende boy yok , bu kıloda cok zayıf durmuyor ama şükür tabıkı , herkes istediği kiloya ulaşır umarım en yakında , allah herkesin gönlüne gore versın
amin cok sagol tatlim. :KK15:

Gunaydin kizlar kac gundur hastayim bogazim cok kotu.gece yine acildeydim igne yaptilar toparlicam ins.

Kilom
Gecen hafta 81.8
Bu hafta 80.7

Hastayken pwk bii sey yemedim ama dikkat etmistim.sonuc -1.1 kg.ins bi 80 nin altina ineyim devami gelicek
Gecmis olsun canim dikkat et kendine :(

Naz5403 canim ayni bende senin gibi 300g al500 g ver al ver al ver bi sonuc alamiyorum.aslinda veremedigimiz hafta almamaliyz.yoksa hep yerimizde sayiyoruz.

Back
X