• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Aylık kilo verme yarışması

kizlar yeni topik açtım . burada kimse yok artik. isteyen varsa gelip bildirim yapsin haftaya başlıyor.

Günaydın kızlar ,
ben yazarım s bedencım
yenı topik bilgilerini verirsen sevinirim canım

merhaba canim silmiyorum artik kimseyi . tartin yapildiginda yazmaya baslarsin . önemli olan pes etmemek bende veremiyorum pek ama devam :)
Tartıldım canım maalesef kilo almışım. Bayramda memlekete gitmeyi düşünüyoruz memlekete gitmeden kilolarımı vermem lazım :( Bugünden itibaren tekrar başladım bakalım yediklerime dikkat etmeye.

Tartıldım canım maalesef kilo almışım. Bayramda memlekete gitmeyi düşünüyoruz memlekete gitmeden kilolarımı vermem lazım :KK43: Bugünden itibaren tekrar başladım bakalım yediklerime dikkat etmeye.
bende memlekete temmuz basi gidicem insallah o vakte kadar 72 lere inerim . yoksa kiyafet sıkıntısı cekerim :)

• Beğen
Reactions: zbt
Günaydın arkadaşlar Kırılma noktam 52 kg, bugün tartıldım 52 kiloyum, epey böyle gidecek sonra inşallah vereceğim.

merhaba arkadaşlar bende forx5 kullanıcısıyım aşırı terletiyor sustıyor iştah hiç yok ama kilo gitmiyor japonla yapışmış mübarek ya siz nasıl başarıyorsunuz

merhaba arkadaşlar bende forx5 kullanıcısıyım aşırı terletiyor sustıyor iştah hiç yok ama kilo gitmiyor japonla yapışmış mübarek ya siz nasıl başarıyorsunuz
Bu cayi ne kadar suredir kullaniyosnu canim.ve yan etki falan oldumu sende

inşallah ınersın canım , benım arkadaşım forx5 dıye bır zayıflama cayı kullanıyor 1 ayda 8 kılo verdı ıstahı tamamen gıttı ..
yemek görmek ıstemıyorum dıyor , bende alsammı dıyorum , sen emzırdıgın ıcın sana olmaz ama burada kullanan arkadaş varmı acaba , ıse yarıyor mu ?
Arkadasinda bi yan etki oldumu acaba.

Bu cayi ne kadar suredir kullaniyosnu canim.ve yan etki falan oldumu sende
Merhaba ben 4,aydir kullaniyorum ve iki ayda 12 kilo verdim gercekten etkili bir urun tavsiye ederim
Screenshot_2016-03-30-00-58-29.webp

inşallah ınersın canım , benım arkadaşım forx5 dıye bır zayıflama cayı kullanıyor 1 ayda 8 kılo verdı ıstahı tamamen gıttı ..
yemek görmek ıstemıyorum dıyor , bende alsammı dıyorum , sen emzırdıgın ıcın sana olmaz ama burada kullanan arkadaş varmı acaba , ıse yariyorr mu ?
Merhaba ben forx5 ile iki ayda 12 kilo verdim emziren anneler 4. Ayda kullanabiliuolar cnm
Screenshot_2016-03-30-00-58-29.webp

Back
X