Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canim . yeni topikGünaydın kızlar ,
ben yazarım s bedencım
yenı topik bilgilerini verirsen sevinirim canım
Tartıldım canım maalesef kilo almışım. Bayramda memlekete gitmeyi düşünüyoruz memlekete gitmeden kilolarımı vermem lazımmerhaba canim silmiyorum artik kimseyi . tartin yapildiginda yazmaya baslarsin . önemli olan pes etmemek bende veremiyorum pek ama devam :)
bende memlekete temmuz basi gidicem insallah o vakte kadar 72 lere inerim . yoksa kiyafet sıkıntısı cekerim :)Tartıldım canım maalesef kilo almışım. Bayramda memlekete gitmeyi düşünüyoruz memlekete gitmeden kilolarımı vermem lazımBugünden itibaren tekrar başladım bakalım yediklerime dikkat etmeye.
Bu cayi ne kadar suredir kullaniyosnu canim.ve yan etki falan oldumu sendemerhaba arkadaşlar bende forx5 kullanıcısıyım aşırı terletiyor sustıyor iştah hiç yok ama kilo gitmiyor japonla yapışmış mübarek ya siz nasıl başarıyorsunuz
Arkadasinda bi yan etki oldumu acaba.inşallah ınersın canım , benım arkadaşım forx5 dıye bır zayıflama cayı kullanıyor 1 ayda 8 kılo verdı ıstahı tamamen gıttı ..
yemek görmek ıstemıyorum dıyor , bende alsammı dıyorum , sen emzırdıgın ıcın sana olmaz ama burada kullanan arkadaş varmı acaba , ıse yarıyor mu ?
Merhaba ben 4,aydir kullaniyorum ve iki ayda 12 kilo verdim gercekten etkili bir urun tavsiye ederimBu cayi ne kadar suredir kullaniyosnu canim.ve yan etki falan oldumu sende
Merhaba ben forx5 ile iki ayda 12 kilo verdim emziren anneler 4. Ayda kullanabiliuolar cnminşallah ınersın canım , benım arkadaşım forx5 dıye bır zayıflama cayı kullanıyor 1 ayda 8 kılo verdı ıstahı tamamen gıttı ..
yemek görmek ıstemıyorum dıyor , bende alsammı dıyorum , sen emzırdıgın ıcın sana olmaz ama burada kullanan arkadaş varmı acaba , ıse yariyorr mu ?
Emziren bendim ama böyle şeylere itibar etmiyorumMerhaba ben forx5 ile iki ayda 12 kilo verdim emziren anneler 4. Ayda kullanabiliuolar cnm Eki Görüntüle 1806638
Bendeinancimi yitirmistim bu tarz seylere cunku o kadar cok sey kullandim ki sonunda bunda buldum careyiEmziren bendim ama böyle şeylere itibar etmiyorum