4 Aylık kilo verme yarışması

Tamam canim bana da iyi olur malum iki cocukla zorlaniyorum.

Canim mecbur oglumu kucagima aliyorum 10 kg ve en cokta bu beni yoruyor. Yarin kayinvalidem ve gorumcem gelecekler
Iyi bari canım inşallah yardımcı olurlar.
Çarşamba'da benim kayınvalidem ve kayınpederim geliyorlar

Kızlar şuanda eşimle çay içiyoruz çayın yanında ne yokki çekirdek Fıstık çıtır leblebi Bisküvi Çeşitleri Halley ama ben sadece 7-8tane çekirdek 2leblebi 2fıstık yedim ve şekersiz çay

Kızlar şuanda eşimle çay içiyoruz çayın yanında ne yokki çekirdek Fıstık çıtır leblebi Bisküvi Çeşitleri Halley ama ben sadece 7-8tane çekirdek 2leblebi 2fıstık yedim ve şekersiz çay

Canim birkacgun bende aksamlari tatli yedim. Bugun kestim ama alıstigim icin cok zorlandim bugun.elim gofrete gitti biraktim.daha once uedin de ne oldu dedim.
hatta kendime puding bile yapacaktim son anda vazgectim.
Onun yerine cayin yaninda hurma ve 1 kasik beyaz leblebi yedim.
Bugun 84.8 dim bakalim yarin ne olacak

Ayyy o halley yok mu ilk bebegimde emzirirken 10 lu paketin 8 ini bir oturma da yerdim. Ve boyle boyle 4 ay da 110 kg cikmistim.yani düşünün emzirme donemi benim icin ne kadar zor bir süreç. Aşiri bir tatliya düskunluk.... ama emzirme bitince o istek nasil geciyor ben bile sok oluyorum. Oglum emsin doya doya ben de kilo almasam bile ne mutlu bana...

canim da halley cekti simdi bak. Ne guzel kokardi

Selam kızzlaaar...
Sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates
Akşamı da yedim.
yarım kase yoğurt, yarım kase hindi eti.
Sporumm
100 sguat
30 dakika yürüyüş
30 dakika kalça basen hareketleri

Cor erken yiyorsun canim 62 olup korumaya gectigin zaman saatleru ve ogunleri duzenle canim. Yoksa evlendigin zaman o kilolar hoooppp geri gelirr

Selam kızlar biraz kendime geldim sonra yenuden baslim dedim bu arada kacakmalarim olmadı ama düzen bulmaya çalıştım ise yaricak insallah
bu gün şunları yedim
sabah
1 dl KP ekmek
1 CK bal
1 has yum
domates salatalik
Ara
6 badem
1 sb tarçınlı sut
öğle
1 koca kase salata peynirli
1 dl tt ekmek
Ara
1 sb süt
1 minik kabak tatlısı az şekerli pişir dim
Aksam az önce yedim
4 yk pazı kavurma yoğurtlu
1 dl tt ekmek
salata
daha sonra açıkinça yeşilçay içerim
ne mi oldu farkını ne bitter yok ekmek te günde en fazla 4 dl indirdim alisicam ve sonra 3 indirim inşallah sekwrsiz çay ada yavaş yavaş alış mistik ekmek te ise yaricak mi bakalım gorucez

Yürüyüşteyken arkadaş aradı çaya gel diye gitmez olaydım
1simit
1dilim kek
3elmalı kurabiye (küçücüktü)
Kahve yanında 1lokum
Ama Akşamı yoğurtla geçiştircem bakalım neolur kızlar

Back
X