Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 hafta oldubu yarış yenı mı başladı arkadaşlar
ne kadar zamandır yapıyorsun, kac kilo verdin?ya karatay yapıyorum uzun zamandır yumurtadan baya bıktım maalesef
nescafe yerine aktardan çekilmiş kahve alabilirsin canım bende karatay yapıyorum. tam olarak uymasam da. nescafe clasic içiyorum aktarada gitmeye üşendiğim için.ya arkadaşlar ben karatay yapıyorum ama nescafe tek zevkim onun yerıne koyabıleceğım bır şey söylermısınız
işyerınde bol nwescafe içiyorum
sonunda bu kararı verdinn:)bugun ekleme olabılıyor mu lısteye benıde ekleyın madem o zaman gun ıcerısınde gırerım ınsalllah cok aktıf olamasamda![]()
bence de çok önemli çünkü yağdan giden kiloyla kastan sudan giden kilo bir olmuyo. ben ara öğünlü diyet yaparak verdiğim ilk 23 kiloda 1 buçuk -2 beden incelirken karatay yaparak verdiğim yaklaşık 15 kiloda 3-4 beden inceldim ama şuanlık ölçme imkanım yok maalesef.Kızlar şu beden beden ölçülerimizi de yazsak daha iyi olmaz mı?bence kilodan çok ölçüler önemli
yumurta yerine melemen de yapabilirsin alternatif:)ya karatay yapıyorum uzun zamandır yumurtadan baya bıktım maalesef
canım aksam hicprotein almıycak mısın. acıkırsın.Ara
1portakal
1elma
Öğlen küçük bi kase müsli
Ara
1piko
Şekersiz kahve
Akşam
1tabak kabuska
4kaşık bulgur pilavı
Turşu
neden umudu kestin cnm...bildirim yapamıyorum o yüzden mi...benim bebiş iyice hareketlendi..çok giremiyorum neteSenden umudumu kesmistim :) ama baya da iyi sonucla gelmissin canim
belirli bir diyet yok herkes kendi begendigini uyguluyor . Ama cogumuz kafamiza gore takiliyoruz canim . Hayatimda baskasinin diyetini yapmadim yapamamda daral geliyone yediysen yazabilirsin
alternatif bilemem ama fazla icmesen iyi olur selülitte yapiyormus![]()
Bayadir gormeyince birakti heralde dedim . Belkide yaziyorsundur arada ben unutmusumdir . Bir suru cvp yaziyrm ama cogu kisiyi karistiriyorumneden umudu kestin cnm...bildirim yapamıyorum o yüzden mi...benim bebiş iyice hareketlendi..çok giremiyorum neteama takipteyim merak etme
Sonuncu degilsin canim 500 gram vermissin hic yoktan iyidir ama kilon çok oldugundan bizden daha kokay kilo verebilirsin. Yani kilo fazla olunca sakinmalar diyetler vs daha çok ses getiriyor simdi hizli versen daha iyi :)97.400 geldim.sanirim ben sonuncuyum.
ya nutella yiyip kendinizi frenleyebiliyor musunuz :))Bence bi diyet listesine uymak zor olur yani iradeli arkadaslar icin degil de benim gibi daha rahat yapili kisiler icin.. O yuzden yedigimi normale gore yariya indirmeye ve tatlilari azaltmaya calisiyorum. Simdi diyete yeni basladigim icin 2gune bir 2 cay kasigi nutella hakki tanidim kendimegit gide gunleri acip haftada 1 hak taniycam + pilatese basladim
çok kurabiye olmamış mı :) farklı bi tarıf falan mıbol ödüllü sonuda cezayla biten menüm
kahvaltı. 1haşlama yumurta
az lor peynir
4 zeytin
yeşil çay
2dilim kepek ek
ara:1 türk kahvesi
2 elmalı kurabiye
öğlen.3 kaşık pilav
4 minik parça haşlanmış tavuk göğsü
yoğurt
ara.2 elmalı kurabiye 3 gibi yedim.dahada ağzıma bir şey koymadım su hariç
su 3 lt