Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullanmiyorum canim ama kabizlik icin soruyosan eger yogurtun icine bi tatli kasigi ogutulmus keten tohumu tuketiyorum ben tavsiye ederimKızlarr nerelerdesiniz yaa
Bu form çaylarından içen var mı içinizde
Ya forumda herkes kullanıyor geçen aldım içtim akşam gece 4 ten 6 ya kadar tuvaletle oda arasında mekik dokudumBen kullanmiyorum canim ama kabizlik icin soruyosan eger yogurtun icine bi tatli kasigi ogutulmus keten tohumu tuketiyorum ben tavsiye ederim))
ıcmıyorum canım , normal cay ıcıyorum denemıstım tadı güzel degıldı 1 defaKızlarr nerelerdesiniz yaa
bence güzel tatlımBugunku menum kizlar:)))
Panik oldun demiiiSelam kızlar
Bugün gerçekten çok sıcak şimdiden ne giyineceğimi düşünüyorum kaynanamlar yarın gidecek Yarından sonra tam gaz devam
Sagol canin aksamida hasarsiz atlatirim insallah benim sorunum aksam herkescikler yattiktan sonra yanliz kalinca tehlikeli saatler basliyobence güzel tatlım
Tesekkur ederim tatlim malum yaz yaklasiyo daha fazla dikkat etmeye basladim bugunleri iyi degerlendirmek lazimkızlar göz atıyorum hemen çıkıyorum bu hafta sonunu atlatayım da aktif olurum. sırf geçmiş birikmesin diye geliyorum. nehiride aramızda gördüm özenle kahvaltı listesi yazmış şaşırdım maşallah maşallah![]()
:) herkes tutusmaya basladi yaz yaklasinca suan kadinlarin ortak derdi bu :) bende tutustm bi 70 olsam :)Tesekkur ederim tatlim malum yaz yaklasiyo daha fazla dikkat etmeye basladim bugunleri iyi degerlendirmek lazim![]()
Ben ne yeşil çay ne bitki çayı ne form çayı içebiliyorum.ıcmıyorum canım , normal cay ıcıyorum denemıstım tadı güzel degıldı 1 defa
ama yararlımı ayrıca bılmıyorum bağırsak çalıştırır belkı
Evet yaa bizim okulda da tek konuşulan konu neredeyse:) herkes tutusmaya basladi yaz yaklasinca suan kadinlarin ortak derdi bu :) bende tutustm bi 70 olsam :)
Olursun tabiki tatlim yeterki iste kadinlarin isteyipte yapamiycagi bisey yoktur:) herkes tutusmaya basladi yaz yaklasinca suan kadinlarin ortak derdi bu :) bende tutustm bi 70 olsam :)
Cnm ben kayisili form cayi iciyorm bagirsaklarimi calistiriyorKızlarr nerelerdesiniz yaa
Diğer ogretmenler miEvet yaa bizim okulda da tek konuşulan konu neredeyse![]()
Olursun tabiki tatlim yeterki iste kadinlarin isteyipte yapamiycagi bisey yoktur
Evet bahar aylarinda herkesin ortak derdi kilo sorunu bahar mevsimi = kilo verme mevsimi hahahaa![]()
Genelde konu benim diyet spordan acilip uzayiiipppp gidiyorDiğer ogretmenler mi![]()
Eminim zana imreniyorlardir. Hala gözümün onunde fizigin bizleri sasirttin :) helal olsunGenelde konu benim diyet spordan acilip uzayiiipppp gidiyor![]()
Nazarimiz degecek diyorlarEminim zana imreniyorlardir. Hala gözümün onunde fizigin bizleri sasirttin :) helal olsun