4 Aylık kilo verme yarışması

Ayy cok mutluyum suan 60.69 birinci secilmisim.cok sukur:KK54: hic bikmadan kendie taviz vermeden yaptim diyetimi bugune kadar kilo veren arkadaslarida cok.tebrik ediyorum..ne zamandir menu yazmiyodum hemen yazayim
Sabah
2 dilim tam bugday ekmegi
Haslanmis yumurta
Bir kk peynir
4 adet yesil.zeytin
Salatalik domates
Yesil cay. .. Sabah 7 gibi yaptim kahvaltimi 10 bucuk gibide ara ogun olarak 4 adet kuru kaysi yiyorum 2 saat sonrada ogle yemegimi..:kk77: umarim herkes istedigi hedef kg ulasir:KK51::KK25::KK5::KK36:

Ayy cok mutluyum suan 60.69 birinci secilmisim.cok sukur:KK54: hic bikmadan kendie taviz vermeden yaptim diyetimi bugune kadar kilo veren arkadaslarida cok.tebrik ediyorum..ne zamandir menu yazmiyodum hemen yazayim
Sabah
2 dilim tam bugday ekmegi
Haslanmis yumurta
Bir kk peynir
4 adet yesil.zeytin
Salatalik domates
Yesil cay. .. Sabah 7 gibi yaptim kahvaltimi 10 bucuk gibide ara ogun olarak 4 adet kuru kaysi yiyorum 2 saat sonrada ogle yemegimi..:kk77: umarim herkes istedigi hedef kg ulasir:KK51::KK25::KK5::KK36:
ama kilo bildirimi yapmadin:KK20:

Merhaba kizlaaarrrr... Okul cikisi veliye yemege davetliyim bugun homidi girtlak yemesem bari

arkadaşlar hangi yöntemlerle kilo veriyorsunuz, benim 14. günüm kalori hesabı yapıyorum, henüz tartılmadım. kalori hesabı yaparak zayıflayan var mı burda :kk77:

arkadaşlar hangi yöntemlerle kilo veriyorsunuz, benim 14. günüm kalori hesabı yapıyorum, henüz tartılmadım. kalori hesabı yaparak zayıflayan var mı burda :kk77:
Ben protein agirlikli besleniuorum canim bide en az bir saat spor yapiyorum

Ben protein agirlikli besleniuorum canim bide en az bir saat spor yapiyorum

ben sadece yağ ve karbonhidrattan uzak durarak besleniyorum. spor yapmaya şu sıralar hiç vaktim yok. günlük 1000 kalori sınırı koydum kendime bazen tamamlayamıyorum bile. İnşaallah işe yarar.

ben sadece yağ ve karbonhidrattan uzak durarak besleniyorum. spor yapmaya şu sıralar hiç vaktim yok. günlük 1000 kalori sınırı koydum kendime bazen tamamlayamıyorum bile. İnşaallah işe yarar.
Boyun ve kilon kacti canim

aramiza katil canim her carsamba kilo bildirim yapiyoruz . bu ara havalar isindi biralar sakinlesti. ben sahsen kafam gore takiliyorum abur cuburdan pilavdan ekmekten vs uzagim.her firsatta yuruyus yapmaya calsyrm son yuruyuste hava carpti cok hasta oldum hala iyolesmedm tam.olarak . kac kilo gordun en fazla

Bence her gün baskül é cikmalisin. Motive ediyor insanı gr . Fark etse de

Merhaba kizlaaarrrr... Okul cikisi veliye yemege davetliyim bugun homidi girtlak yemesem bari
Ogretmen misin ben de ogretmenm. Benim de öğrencinin d. Günü mus. İki dilim pasta getirdi . Yemedimmmm. Kırılmasın diye ucundan aldım iki çatal cik

aramiza katil canim her carsamba kilo bildirim yapiyoruz . bu ara havalar isindi biralar sakinlesti. ben sahsen kafam gore takiliyorum abur cuburdan pilavdan ekmekten vs uzagim.her firsatta yuruyus yapmaya calsyrm son yuruyuste hava carpti cok hasta oldum hala iyolesmedm tam.olarak . kac kilo gordun en fazla
Kizlarrr benimle de ilgilenin . Bebek yapamiyinca diyet Topicinde umut arar oldum en azından burda çabalarının sonucunu alıyo rsun. Bebek her ay gelmiyor. Regl günleri bunalım yaşamaktan bıktım. Şimdi kafamı kilo vermeye taktım. ..

Kizlarrr benimle de ilgilenin . Bebek yapamiyinca diyet Topicinde umut arar oldum en azından burda çabalarının sonucunu alıyo rsun. Bebek her ay gelmiyor. Regl günleri bunalım yaşamaktan bıktım. Şimdi kafamı kilo vermeye taktım. ..

Kilo hikayeni anlat bize canim.ne zaman kafandan bebis sıkıntısını atarsan rahatlarsin bir bakmissin oluvermis

Canım üzülme bebek için , herkesin eninde sonunda oluyor , sen ne zaman bebeğı kafana takmaz isen o zaman oluyor ama , benım arkadaşım 6 sene bebek hasretinden sonra babası vefat ettı ondan sonra uzuntuluydu bebek işini bıraktı o ay hamıle kaldı , kac kere tup bebek denedı olmadı , kendılıgıden oldu iş kafada bitiyor , ne kadar stres yaparsan o kadar sıkıntı yasarsın canım , herkesın oluyor benımde enınde sonunda olacak dıye dusun mutlaka olacaktır ,

Kizlar herkes silkelensin kendine gelsin sanki bu ara diyeti pek önemsemiyr gibi duranlar var:KK11: kilo verebilenler devamini saglasin veremeyenlerde elini cabuk tutsun yaz kapida. Topigimizi biraz canlandiralimya hep birlikte ;)

Kizlar herkes silkelensin kendine gelsin sanki bu ara diyeti pek önemsemiyr gibi duranlar var:KK11: kilo verebilenler devamini saglasin veremeyenlerde elini cabuk tutsun yaz kapida. Topigimizi biraz canlandiralimya hep birlikte :KK66:

Katiliyorum sana canim

Sabah
sade nescafe

Ögle
Tavuklu patetes yemeginin tavuklari
2 kücük kutu ayran

Aksam
Salata
Yogurt
Elma

Sporum: yarim saat eliptik bisikletle calistm üsenmezsem leslie yapicm

Bomba gibi dönüyrm demistim diimi ;)