• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Aylık kilo verme yarışması

Ayyy ne güzel . Ozendim sana . Ben hiç göremedim liseden beri 51 falan.. şimdiki hedefim 58. 56 olsa da süper olur tabi. . Boyun kac yasin kac
Canım benim boy maalesef kısa 1.53, yaşım 35, ben hep 47-48 falandım. Bebeğim oldu geçen yıl, bu fazla kilom kaldı, bu fazlalığı versem rahatlayacağım, zaten abartı durumum yok farkındayım, ama alışkın olmayınca biraz sıkılıyorum, amacım verip fazlalığı eskisi gibi o kiloyu sağlıklı yaşayarak korumak.

Merhaba kızlar,
Çok uzun zamandır giremedim bildirim yapamadım özür dilerim sbeden sbeden . Silmişsindir beni diye düşünmüştüm ama silmemişsin.
Tartım hala bozuk onu yaptırmaya fırsatım bile olmadı. Gerçi kilo vermiş gibi hissetmiyorum kendimi. Önümüzdeki haftaya kadar yaptırırsam ya da yenisini alırsam mutlaka kilomu bildiririm.

Merhaba kızlar,
Çok uzun zamandır giremedim bildirim yapamadım özür dilerim sbeden sbeden . Silmişsindir beni diye düşünmüştüm ama silmemişsin.
Tartım hala bozuk onu yaptırmaya fırsatım bile olmadı. Gerçi kilo vermiş gibi hissetmiyorum kendimi. Önümüzdeki haftaya kadar yaptırırsam ya da yenisini alırsam mutlaka kilomu bildiririm.
merhaba canim silmiyorum artik kimseyi . tartin yapildiginda yazmaya baslarsin . önemli olan pes etmemek bende veremiyorum pek ama devam :)

• Beğen
Reactions: zbt
Merhaba kızlarrrr...
Dün menü paylaşmadım fena şeyler yedim.
2 dilim revani 1 dilim browni patlamış mısır çekirdek... ama buna rağmen -300 çıktım bugün. Acaba diyorum soğan suyu içiyorum sabah akşam bunun faydası var mı ki.

Bugünün menüsü
Sabah 1 dilim börek yarım domates
Akşam 2 haşlama baget
Spor da
100 sguat
1.5 saat tempolu yürüyüş.

Merhaba kızlarrrr...
Dün menü paylaşmadım fena şeyler yedim.
2 dilim revani 1 dilim browni patlamış mısır çekirdek... ama buna rağmen -300 çıktım bugün. Acaba diyorum soğan suyu içiyorum sabah akşam bunun faydası var mı ki.
tam kac kilosun canim. sen guclu bi kizsin keske bende istikrarli olsaydim yavas yavas ilerliyrz bakalim yine de sükür en azindan pes etmiyrm diye gram gram gidiyo diye

tam kac kilosun canim. sen guclu bi kizsin keske bende istikrarli olsaydim yavas yavas ilerliyrz bakalim yine de sükür en azindan pes etmiyrm diye gram gram gidiyo diye
Bu sabah 60.2 yi gördüm canım.
Olsun gitsin de gramla gitse de olur. Sıkılaşmak çok önemli bir de tabi.

Bu sabah 60.2 yi gördüm canım.
Olsun gitsin de gramla gitse de olur. Sıkılaşmak çok önemli bir de tabi.
haklisin canim. bugunlerde duzensiz beslendim streste var sinv filan hemen yuzum ve karnim sisti esim sen yine kilo almissin diyo demin kizdim .alirim almam artik inceleme dedim ta nerelerden indim artik veririm vermem benim bilecegim is dedim . strese giriyrm takip ediyo . firçaladim bi guzel küstüm başka odada ders çalsyrm

ekleyebilirsin canim tlfdan ön belleği temizle
oldu galıba :KK70:ama pc den oldu bunu benım telefondan yapmam lazım menulerımı pylasmak ıstıyorum arkadaslara faydası olur :)

Eklentiler

• 10897907_10153283143459028_1395290796498212809_n.webp
    10897907_10153283143459028_1395290796498212809_n.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 70
haklisin canim. bugunlerde duzensiz beslendim streste var sinv filan hemen yuzum ve karnim sisti esim sen yine kilo almissin diyo demin kizdim .alirim almam artik inceleme dedim ta nerelerden indim artik veririm vermem benim bilecegim is dedim . strese giriyrm takip ediyo . firçaladim bi guzel küstüm başka odada ders çalsyrm
küsmeseydın eşine tatlım , her erkek bazen kırıcı şeyler soyleyebılıyor ... yuzun 1-2 kg dan sısmez , bence giydıgın kıyafetten yada yorgunluktan olmuştur tatlım ... kocaman optum ssnı .

küsmeseydın eşine tatlım , her erkek bazen kırıcı şeyler soyleyebılıyor ... yuzun 1-2 kg dan sısmez , bence giydıgın kıyafetten yada yorgunluktan olmuştur tatlım ... kocaman optum ssnı .
fala surmuyo hemen barisiyoz :D ya kirilmiyorumda hastalik boyotuna getirmesin artik yavastan gidiyo farkinda abartmasin.bir kilo alayim.inan hemen gözlerim belli ediyor cok uyumusum gibi şişiyor. sonra bir hafta icinde normale dönüyor bide gözlerimle birlikte karnim şişiyor ben bile bu sekilde tartilmasam anliyorum artik .aynaya baksam yeter :)

Merhaba kizlar. Haftasonu icin tatile gitmistik bi tatil koyune uc gundur yazamadim ama zaten kimse de yazmamis. Ben cekiliyorum artik haber edeyim dedim. Insallah hepiniz saglikli bi sekilde hedeflerinize ulasirsiniz. Allaha emanet olun...

Merhaba kizlar. Haftasonu icin tatile gitmistik bi tatil koyune uc gundur yazamadim ama zaten kimse de yazmamis. Ben cekiliyorum artik haber edeyim dedim. Insallah hepiniz saglikli bi sekilde hedeflerinize ulasirsiniz. Allaha emanet olun...
Sbeden yeni topik acti cnm seni orda görmeyi cok isterim senden ögrenecegimiz cok sey var

malesef yazan yok artik cani sıkıldı insanlarin yaza dogru. bende yeni topik actim bugun belki bana da iyi gelir yazan olursa. bu topikteki herkese alismistim. sende hedefe ulastin ayy ayrilik vakti geldi demek inan tuhaf oldum az da olsa arada yaz ne yapiyrsunz de yeter :KK43: :KK60: sende Allaha emanet ol

Back
X