4 Aylık kilo verme yarışması

Gunaydinlar
Ilk menu bildirimim gelsin
Kahvalti oncesi 2 bard su

Tavada 2 yumurta minicik tereyagiyla
2 catal peynir
Salatalik marul
Cay

Cayimi ve kahvemi sekersiz iciyorum
Ogleni de ugrar yazarim
Mutlu gunler herkese

Ogle
4 kasik yogurtlu patlican
1 kase corba

Ve 2 fincan beyaz cay ictim
Aksama protein agirlikli beslenicem
Malum yarin tarti gunumuz

insan ayda 2 kilo vermeye utanır bari 2 buçuk olsun o 3 kiloyuda 0 lamış olursun:KK55::KK49::KK49:
Haklısın canım ama veremiyorum ya 1,5 ayda 2 kilo bile veremedim :KK61:
Gram gram veriyorum her hafta ya da alıyorum.
Keşke hedefime ulaşsam. Evlendiğim zamanki kiloma kavuşabilsem :KK51:

Çok sıkı ilerliyorsun yediklerin hafif ve az. Beyaz çay ne canim

Canim ben kolay giden kilolarimi
Gecen yil dikkat ederek verdim
Su an kalici kilolara gectim o yuzden kalorimi oncesine göre azalttim
Yoksa zor gidiyor

beyaz cay yesilcayin ust yapraklari
Ayni aslinda sadece tadi daha guzel
Ben dogadan marka aldim
migrosta bulabilirsin

Haklısın canım ama veremiyorum ya 1,5 ayda 2 kilo bile veremedim :KK61:
Gram gram veriyorum her hafta ya da alıyorum.
Keşke hedefime ulaşsam. Evlendiğim zamanki kiloma kavuşabilsem :KK51:
kaç kiloyla evlendin. Ben 65 le evlendim 105 le dogurdum :oops: hedefimede ulaşacam Allah izin verirse . Istikrar önemli savaşmalısın ve hizli sonuç almak istiyorsan prensip edin 5 ten sonra lokma yeme bak ayda en az 3 kilo verirsin:KK55:

Tam
Canim ben kolay giden kilolarimi
Gecen yil dikkat ederek verdim
Su an kalici kilolara gectim o yuzden kalorimi oncesine göre azalttim
Yoksa zor gidiyor

beyaz cay yesilcayin ust yapraklari
Ayni aslinda sadece tadi daha guzel
Ben dogadan marka aldim
migrosta bulabilirsin
Tamam sağolasın . Ben henüz kalıcı yağlarıma gelmedim sanirim biraz kolay gidiyor. yağlarımın 2 yillik gecmişi var :KK8::KK8:

kaç kiloyla evlendin. Ben 65 le evlendim 105 le dogurdum :oops:hedefimede ulaşacam Allah izin verirse . Istikrar önemli savaşmalısın ve hizli sonuç almak istiyorsan prensip edin 5 ten sonra lokma yeme bak ayda en az 3 kilo verirsin:KK55:

AA bende 64-65le evlendim ilk doğuma 90la gittim ikinci doğuma 103le şimdi ilk hedef 80 sonra 75 sonra 70 bunu bi başarabilsem Senelerdir 80nin altına inemedim

Kırmızıbalıkkaç tam beceremedim kopyalayarak msj yazdım

Selam kizlar:)
Bende araniza katilmak istiyorum benide eklermisin sbeden sbeden
Boy 165
Kilo 74.500
Yas 35
Hedef 60
Insallah hepimiz 4 ayin sonunda istedigimiz kiloda oluruz arkadaslar:))

Ben bugün pasta ve puding yedim sanırım depoladım ben tam bi abur cubur hastasıyım Allah yardımcımız olsun arkadaşlar

Selam yarışmani hayırlı ugurlu olsun 4 aylık bu yarışa bende katılmak isterim boy 160 kilo 71.8 hedef 60 yaş malesef 40 metabolizma nerde ise durmuş ama azim çok önemli yarışmalar motive edici olur diye düşünüyorum

AA bende 64-65le evlendim ilk doğuma 90la gittim ikinci doğuma 103le şimdi ilk hedef 80 sonra 75 sonra 70 bunu bi başarabilsem Senelerdir 80nin altına inemedim

Bende bir sene önce dogum yaptim. Hareketsizlikten oldu evlenince memleket degistim. Kilo kadar berbat birsey yok basarmalisin canim bu sefer bak giden ömürden gidiyor . Alinan her kilo dizlere 4 kilo yük bindiriyor yazik bize. Neyseki ben 75 e düstüm baya rahatladim basarmani cok isterim gözüm üzerinde :KK19:

Gerçekten azim önemli yaş ile ilgisi yok isteyen 50sindede başarıyo 20sindede bizde niye yapamayalım burada hep destek tam destek vereceğiz şu kiloları

Kırmızıbalıkkaç sen kaç yaşındasın

Ben bugün pasta ve puding yedim sanırım depoladım ben tam bi abur cubur hastasıyım Allah yardımcımız olsun arkadaşlar
Abur cuburlara kısıtlama getirmelisin. Güzel bir gelecek için sağlık ilk şart. Pastayi kendin yaptiysan birsey olmaz nefsimiz var arada olur ama erken saatlerde ye gec saate aman yeme

Back
X