Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinlar
Ilk menu bildirimim gelsin
Kahvalti oncesi 2 bard su
Tavada 2 yumurta minicik tereyagiyla
2 catal peynir
Salatalik marul
Cay
Cayimi ve kahvemi sekersiz iciyorum
Ogleni de ugrar yazarim
Mutlu gunler herkese
insan ayda 2 kilo vermeye utanır bari 2 buçuk olsun o 3 kiloyuda 0 lamış olursunUzun soluklu bir yarışma olacağı için inşallah veririz fazla kiloları. Ayda 2 kilo versem 4 ay sonunda 55 falan olurum
Hedefime de 3 kilo kalır.![]()
Çok sıkı ilerliyorsun yediklerin hafif ve az. Beyaz çay ne canimOgle
4 kasik yogurtlu patlican
1 kase corba
Ve 2 fincan beyaz cay ictim
Aksama protein agirlikli beslenicem
Malum yarin tarti gunumuz
Canim 4 ay mukemmel bir sureCanım boyum 171 kilom 87 hedef 68 inşallah 4 ay sonunda bu çileyi bitirecegim artik
Haklısın canım ama veremiyorum ya 1,5 ayda 2 kilo bile veremediminsan ayda 2 kilo vermeye utanır bari 2 buçuk olsun o 3 kiloyuda 0 lamış olursun![]()
Çok sıkı ilerliyorsun yediklerin hafif ve az. Beyaz çay ne canim
kaç kiloyla evlendin. Ben 65 le evlendim 105 le dogurdumHaklısın canım ama veremiyorum ya 1,5 ayda 2 kilo bile veremedim
Gram gram veriyorum her hafta ya da alıyorum.
Keşke hedefime ulaşsam. Evlendiğim zamanki kiloma kavuşabilsem![]()
Tamam sağolasın . Ben henüz kalıcı yağlarıma gelmedim sanirim biraz kolay gidiyor. yağlarımın 2 yillik gecmişi varCanim ben kolay giden kilolarimi
Gecen yil dikkat ederek verdim
Su an kalici kilolara gectim o yuzden kalorimi oncesine göre azalttim
Yoksa zor gidiyor
beyaz cay yesilcayin ust yapraklari
Ayni aslinda sadece tadi daha guzel
Ben dogadan marka aldim
migrosta bulabilirsin
AA bende 64-65le evlendim ilk doğuma 90la gittim ikinci doğuma 103le şimdi ilk hedef 80 sonra 75 sonra 70 bunu bi başarabilsem Senelerdir 80nin altına inemedim
Abur cuburlara kısıtlama getirmelisin. Güzel bir gelecek için sağlık ilk şart. Pastayi kendin yaptiysan birsey olmaz nefsimiz var arada olur ama erken saatlerde ye gec saate aman yemeBen bugün pasta ve puding yedim sanırım depoladım ben tam bi abur cubur hastasıyım Allah yardımcımız olsun arkadaşlar