Ozellikle.yuzumu silmeyecem . O zaman atayim 10.dakka.dolmadan sileym.
Aynen tatlım bekliyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozellikle.yuzumu silmeyecem . O zaman atayim 10.dakka.dolmadan sileym.
tamam canımtamam canim az da olsa yazin kaybolmayin
sen yine arada yaziyorsun buna da şükür :)
canım heyecan yarattın bekliyoruzOzellikle.yuzumu silmeyecem . O zaman atayim 10.dakka.dolmadan sileym.
darısı bize canım inşallah giiiideccceeek bu kilolar yılmadanEki Görüntüle 1371538 Eki Görüntüle 1371541 Eki Görüntüle 1371538 Eki Görüntüle 1371543 Eki Görüntüle 1371544 Zayif olan 65 kilo 2012 de.
Dogumdan once yagli ve şiş yüzüm gülmeyin basiniza gelir
Kapali resimde 82 kg
acik resimde yeni cektim normale donuyorum. Asil fotoyu yukleyemedim o bilgisayarda. Bilgisayarda arizali o tam felaket boydan ama.birgun atacam
Insallah canim .. insallah zayifladikca sizde atin fotodarısı bize canım inşallah giiiideccceeek bu kilolar yılmadan
Niye hemen sildim keşke görebilseydimZayif olan 65 kilo 2012 de.
Dogumdan once yagli ve şiş yüzüm gülmeyin basiniza gelir
Kapali resimde 82 kg
acik resimde yeni cektim normale donuyorum. Asil fotoyu yukleyemedim o bilgisayarda. Bilgisayarda arizali o tam felaket boydan ama.birgun atacam
Niye hemen sildim keşke görebilseydim
Teşekkür ederim canim yinede insani bakarken rahatsiz ediyor berbat ..doktor bana nasil boyle oldun ayni tatarlara benzemissin demisti@kirmizibalikkac kız deli misin neden gülelim bizde aynı şeyleri yaşadık.
Maşallah çok güzel hatunsun kuzuşunuda yerim senin poz vermiş resmen:)
Kapalı resimdede hiç 82 gibi değilsin valla maşallah sana.
tabi şımarmak yok hedefe ulaşmak için devam![]()
Sağol canim orasi antalya kaleici balayindahamilelik fotosu hariç bence hepsinde çok iyi çıkmışsın 82 de bile yüzün şiş değil bu arada ilk resim trabzon mu
KIZLAAARR CANLANIN BİRAZ BU NE MİSKİNLİK MOTİVE ETMEYEN MOTİVE OLAMAZ
Herkes zayıflamanın avantajlarından 3 tane yazsın.
1. Boyum daha uzun görünecek
2. Kendime güvenim artacak
3. Şişko değil Dişi hissedeceğim![]()
KIZLAR ONU BUN BİLMEM GEREKİRSE YARIN AÇ KALIN AMA ÇARŞAMBA GÜNÜ EN AZ 300 GRAM VERMEDEN GELMEYİN
KIZLAAARR CANLANIN BİRAZ BU NE MİSKİNLİK MOTİVE ETMEYEN MOTİVE OLAMAZ
Herkes zayıflamanın avantajlarından 3 tane yazsın.
1. Boyum daha uzun görünecek
2. Kendime güvenim artacak
3. Şişko değil Dişi hissedeceğim![]()
KIZLAR ONU BUN BİLMEM GEREKİRSE YARIN AÇ KALIN AMA ÇARŞAMBA GÜNÜ EN AZ 300 GRAM VERMEDEN GELMEYİN
Bende diyorum file ne yapiyoben ne yaptım ya site 1 yıl girmedik değişmiş sözde alıntılara cevap verecektim