4 Aylık kilo verme yarışması

Bakalim bugun bira z yuruyus yapmayi dusunuyorum.
Hulya avsari ornek aldim
Sadece kafasi icin; sapka giymis ustune kapcon ustune de mont sapkasi ahahah robot X gibi olmus ama azmine gozlerim yasardi :)
Ayy yürüyüş yapanlara feci özeniyorum hayran hayran bakıyorum oğluşum var benim 4 yaşında burda kimsemde yok yapa yalnızım :cry:
Akşama kadar evde oturuyoruz

Afiyet olsun canım gayet güzel kahvaltın bana sadece fazla gelen 3 dilim ekmek 2 olsa daha iyi olurdu sanki
Aslinda normal degil mi :) cunku aksam oglen vs ekmek yemem ben maks. 1 dilim. Gunluk dusunursek iyi. Ama cikolata cok da minikcik degil :P :) 4 cay kasigi .aslinda kati ve kareli cikolata gibi hesaplarsak 2 kare gelir.sividan hesaplarsak cok gibi :)

Kzlar baktim kahvaltilar konusuluyor ben de az once yaptim yazayim hemen
1dilim kasar 1tatli kasigi beyaz peynir
4zeytin
2cay kasigi recel
4cm² menemen.(daha olsa yerdim de bu kadar birakmis annemler :p iyi oldu yiyemedim :) . )
3dilim ekmek
Minikcik de cikolata :KK43:
Yazinca fark ettim de bayagi zengin olmus kahvalti ama normalde ben bunun 3kati yapardim :p
Bencede kahvaltın gayet iyi ama ekmek çok olmuş tam buğday ekmeği ye 2dilim yeterdi sanki

Ah bu çocuklar ah herşey onlar için demi hasta olduklarında bende kendimizi eve kapatırım senin gibi korkarım
Evet ya annelik işte Allah'ım isteyen herkesi anne Olmayı nasip etsin
Ben 62.6 kg canım 55 kg olmak istiyorum
Bende bi zamanlar 71.5 kg dan 57 kg kadar düşmüştüm isteyince olmayacak bişey yok biraz azim sadece ve kararlılık çok önemli

plates işe yarıyor evet ama ben çok yoruluyorum platesle

Bir doktor faciasi da bizden 1 ayda sadece 150 gr :KK43: boyu 4 cm uzamis
Tartti doktor bi gordum saka 150 gr dedim hadi ordan kavga ederiz bak diyo :)

Mama icmedigi icin almamistir distende olabilir dedi golden goat mama aldirdi bunu dene belki sevr dedi bakalim eve gidiyoz simdi denicem iccekmi cok moralim bozuldu ben ne guzrl yiyo diyodum ama yetmiyomus :KK43:
1-2 ay ıcınde ıse baslıycam, ucretsız ızındeydım ,
o arada belkı ıse yarar işallah yaa. ben hıc yapmadım bılmıyorum, ayhh çokmu yorucu :(:(:(:

Evet kızlar ara öğünümü de Yaptım iki avuç leblebi biraz kuru üzüm bi bardak kola
Akşam 4 te yicem yemeğimi
Yemeğim hazır
Diyet usulü taze fasülye bi Kaşık yağ koyuyorum sadece
Yanınada cacık

slm kızlar 3 gündür felaket hastaydım bugün biraz daha iyiyim.sizler neler yapıyorsunuz diyetler nasıl gidiyor,benim menülerim bol bol çorba içiyorum bol limonlu başkada canım bir şey çekmiyor.

Ben de ara ogunumu yaptim elmayla :) 2saat gecti smdi yine yapicam yogurtlu meyve karisimi yapmayi dusunuyrm ne yapayim acikiyorum bi de stresliyim surekli biseyler yemek istyrm o yuzden meyve yiyim bari :)

selam kızlar nasılsınız ,nasıl gidiyor diyetler
ben de bu ara giremiyecem 1 hafta sonra sınavım var
sınavdan sonra bomba gibi karşınızdayım inşallah
sporlar,diyetler,yürüyüşler.............
tabi 15 tatilde misafirim gelirse vay halime!

Slmlar herkese
Burada surekli kar tatili esim evde cok aktif olamadim
Ama bozma dan devam

Dun aksam
1 tabak haslanmis et ve suyundan
Yogurt

Bu sabah
Yarim simit
1 tavada yumurta
Yesillik
Peynir Yarm kk
3 zeytin