• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Aylık kilo verme yarışması

slım kızlar dün gelip msj ları okudum ama yazamadım çok halsizdim.kendimce şok diyet yapmaya kalktım ama resmen öldüm akşam kahvaltılık bir şeyler 2 dilim ekmek çay içtikten sonra kendime geldim.
Filecim sen zaten güzel kilo verebiliyorsun , yani metobolizman yavaş değil , senin sok diyete ihtiyacın yok bence , simdiye kadar nasıl uyguladıysan aynısı sana yeter tatlım

Öğle yemeğim
1kase müsli
Yürüyüşde çok acıktım kızlar eve kendimi zor attım

Slm kızlar sonunda adet oldum çok şükür
Kırmızı balık Haklısın canım fazla kalorili oldu ama 3 te bitirdim yemeyi
Pizza gerçekten çok azdı
Belki sadece meyve yerim birazdan
Bence iyi yapmışsın adetliyken kasma kendini bak ben biraz ara verdim belki 1.5kilo aldım ama bana iyi geldi şimdi büyük bi azimle yoluma devam
Çok abartmadığın sürece korkma
Hem sen onları bi spor yapar yakarsın

Kızlar ben çıkıyorum iyi hafta sonları size
hafta sonları pek yazamıyorum , kendinize iyi bakın

Benim kısır planım olmadı bugün:KK43: Öğlen 1 tane tulumba tatlısı akşam da kabak yemeği. Günü bitirdik çok şükür.

*sabah
3zeytin
1catal peynir
2 tane corek (peynirli+kiymali)
*Oglen
Sade dondurma 3tatli kasigi+yarim revani
*Bi kac saat sonra
2incir 1kayisi 2ceviz
*Bi kac saat daha sonra
Sicak cikolata ama sütlü
*Aksam
1/4 balik somon.
1kase corba

Kilo da veremiyorum 2dir. Ama menumu paylasiyorum niye paylasiyosam :)) neyse yine de ne yedigimi gormek guzel bi yuzlesme

inşallah ay :oops::oops::oops: utandım valla
:KK76:utanma sekerim gözüm yok 1 numara da gücüm yetmez :KK69:ama ilk 10 istiyorum
şükürler olsun doğu bu yıl hava çok güzel neydi o geçen kış her yer dondu 2 ay boyunca çeşmelerimiz donmuştu.bende ığdırlıyım şuan ığdırın ilçesinde oturuyorum.
canim 2012 nin basinda yogun kar yagmisti burda ondan sonra hafif gecti hep

Kızlar ben çıkıyorum iyi hafta sonları size
hafta sonları pek yazamıyorum , kendinize iyi bakın
Gelince geçmişe göz at :KK25::cry::cry:
Evet kızlar meyvemi yedim 3 tane Çilek
çok iyi :KK8:

Benim kısır planım olmadı bugün:KK43: Öğlen 1 tane tulumba tatlısı akşam da kabak yemeği. Günü bitirdik çok şükür.
uzulme cok anormal.degil.canin cekmis yemissin iskence kampinda degiliz canin cok istediginde az yicenn tatlini
:KK8:
Kilo da veremiyorum 2dir. Ama menumu paylasiyorum niye paylasiyosam :)) neyse yine de ne yedigimi gormek guzel bi yuzlesme
:KK70::KK70::KK70:
paylaş paylaş paylaşmak güzeldir

Kızlar öğünlerinizde brokoliye de yer verin . Saglikli az kalorili bir besin. Yogurtlayip yersiniz. Kalsiyum bombası brokoli. Çay kahve tüketimini azaltın. Vücuttan kalsiyum attiriyo bu içecekler. Zaten kemik erimesi biz kadınların özellikle menopozdan sonra kabusu. Çünkü östrojen hormonu erkeklerde sabit üretilirken kadınlarda yaş geçtikçe daha az salgılanmaya başlıyor buda kemik erimesine yol açabiliyor. Sağlıklı beslenmeyi ögrenmeliyiz. Tabiki ileri yaşlarda oramızdan buramızdan sızlanmak istemiyorsak

Slm kızlar sonunda adet oldum çok şükür
Kırmızı balık Haklısın canım fazla kalorili oldu ama 3 te bitirdim yemeyi
Pizza gerçekten çok azdı
Belki sadece meyve yerim birazdan

Canım akşam yediğin pizza değilde kuruyemiş ler çok kalorili geçen ben tuzlu kavrulmuş fıstık aldım. 100 gr 560 cal yazıyordu. 1 avuç bişi zaten aldigim 90 gr di. Onu görünce yiyemedim

Ben de menümü yazayım
Sabah 4 kuru erik ve bol su

kahvalti 13 de
2 yumurtalı menemen
12 tane zeytin
Peynir
marol Havuç
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek tam buğday
1 yk çikolata

ara yok

Aksam
1 tabak haşlanmış baharatlı karnabahar
1 kase sebzeli mercimek çorbası
2 yk pilav
kızlar dünden oruçtum ve cok susuz kaldım galiba 4 lt den de fazla icicem gibi canım istiyor

O ne kız 3 tane çilek mi:KK57:
Bence bende bir anormallik var ben okuz gibi yiyom yaaaaaaaa
O öküzlük bendede var canım merak etme oturur bi kilo Çilek yerim ben oğlum çok sever çileği annelik işte o yesinde ben tatsam yeter :KK51:
Kızlar iki kare bitter yedim

Ben de menümü yazayım
Sabah 4 kuru erik ve bol su

kahvalti 13 de
2 yumurtalı menemen
12 tane zeytin
Peynir
marol Havuç
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek tam buğday
1 yk çikolata

ara yok

Aksam
1 tabak haşlanmış baharatlı karnabahar
1 kase sebzeli mercimek çorbası
2 yk pilav
kızlar dünden oruçtum ve cok susuz kaldım galiba 4 lt den de fazla icicem gibi canım istiyor
Afiyet olsun canım menün güzel olmuş

Canım akşam yediğin pizza değilde kuruyemiş ler çok kalorili geçen ben tuzlu kavrulmuş fıstık aldım. 100 gr 560 cal yazıyordu. 1 avuç bişi zaten aldigim 90 gr di. Onu görünce yiyemedim
Biliyorum canım böyle kuruyemişleri milyonda bi yerim zaten bi kerelikti

Back
X