Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakamozzum deryam tatlim 1. Olmussun cok sevindim
Masallah arkadasima
O kilo araliginda bile 2 kusur kilo vermissin
Bence bu topikte en basarili ve azimli sensin.
Not. Bu yazdiklarimi seni cok sevmemin yaninda tarafsiz bakarakta gozlemledim
Alkislar sana gelsin![]()
1 bucuk kilon 70 gurubundaydi ay basi Ondan olsun canim bir sonraki ayda 60 gurunun 1. Si olursun. Yakamozu 200 gram yüzünden yakmadim![]()
bende 50 lere düştüm ama bakalım yakamozu geçebilecek miyim![]()
Evet canım teşekkürlerSen hedefine varmak uzereymıssın tatlım , maşallah sana
hadi bakalımbana çok yakınsın umran,seni geçmeye çalışıcam![]()
canım ev kalabalık..herkes o saatlerde kalkıyoo..beraber yapıyoruz..annemlerde kahvaltı 11 oglen 3 gıbı aksam 6 7 gıbı yıyoruz canım..kendı evımde düzenlı olur..günaydin canim neden 11 i bekliyorsun bugun benim kahvalti 11 bucukta basladi hala devam ediyor![]()
Ayy bende cok acim ama yemicem ama hosnut deilim senin gibi :)))Su an acim ve cok mutluyum ac yatmaya bayiliyorum deli miyim neyim![]()
uyuyamam kı...Su an acim ve cok mutluyum ac yatmaya bayiliyorum deli miyim neyim![]()
zayiflayacagini dusun her gurultu 100 gram gotursunAyy bende cok acim ama yemicem ama hosnut deilim senin gibi :)))
ben eskiden geceleri ne yerdim ya paket paket abur cubur hemde nasil oldu da 99 da kaldim hayretuyuyamam kı...
Çok olmamış ki canım afiyet olsunAksam yemegim
1 kucuk tabak yumurtali ispanak
2 kasik yogurt
1 catal makarna
1 kasik corba
Cok oldu sanki hala tokum
bugun 40 dakika yuruyus yaptim
simdi de bacaklarim agriyor ama guzel agrilar bunlar
ayda 4 kilo vermek sağlikli canim zaten fazlaca kilon yokOl canım ol ben de mart sonu 65 ve 23 nisan a da 62 yi hedefliyorum bakalım. Hızlı vermek istemiyorum
seni senii yakamozu uyandirma yoksa hizli hamle yaparbende 50 lere düştüm ama bakalım yakamozu geçebilecek miyim![]()
zambak benden sana tam destekbana çok yakınsın umran,seni geçmeye çalışıcam![]()
bende cok açım aç yatinca hizli gidiyor yaglarSu an acim ve cok mutluyum ac yatmaya bayiliyorum deli miyim neyim![]()