• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Aylık kilo verme yarışması

Sağol canım çok zormuş grip boğaz enfeksiyonu gibi değil ağız burun tıkalı sesleri kötü halsiz Öksürük iştahsızlık ve çok uzun sürüyo kızımın bugün tam 5günü bitti canım yavrum çok soldu allahım bütün çocuklara sağlık sıhhat ve acil şifalar versin amin
Amin canim cok gecmis olsun tekrar

Ya kizlar ben carsambadan sonra protein agirlikli dukan ekspres yapmak istiyorum.acaba aranizda bu rejimi inceleyip bana eslik edecek olanlar var mi.bir de sevgili yakamoz acaba sen uç günlük protein diyetinden bahsetmissin acaba nasil yaptin detay verir misin zahmet olmazsa.

Bu paylaşımda bilunamadim ama kaçamak yok simdilik belki ilerleyen saatlerde menu paylasirim

Slm kızlar
Ara öğünüm
3 yemek kasığı lor peyniri
Kayınvalidem Cevizli Börek yapmış yarım ince bi dilim yedim
Akşam yemeğim Yaklaşık 1 saat önce
Bit yumurtadan kıymalı Omlet
Yarım bardak kola ( çok canım çekti tatlı isteğimi bastırmak için)

Ya kizlar ben carsambadan sonra protein agirlikli dukan ekspres yapmak istiyorum.acaba aranizda bu rejimi inceleyip bana eslik edecek olanlar var mi.bir de sevgili yakamoz acaba sen uç günlük protein diyetinden bahsetmissin acaba nasil yaptin detay verir misin zahmet olmazsa.
Dukan atak dönemimi biliyormusun canım aynı o mantıkta yapıyorum
Çokta faydasını görüyorum
Verdiğim kilo Kalıcı oldu aynı zamanda kilo vermeyede devam ediyorum
Tavsiye ederim herkese

Soylediklerine aynen katiliyorum canim.bizdede kac gundur ayni durum var.once ben hastaydim sonra oglum.simdi kizim ates oksuruk allahim yardimcimiz olsun.herkese sifalar versin ins.
Kac gundur giremiyorum ve isin gercegi buraya girp yazmak okumak motive ediyor.yoksa diyetten falan uzaklasiyor insan.
Neyse simdilik iyi geceler herkese.
Sizede geçmiş olsun canım

Iyi aksamlar kizlar

Aksam yemegim
8 kucuk kofte
Bolca yogurt

Protein gunumu tamamladim
Bundan sonra bitki cayi vs icerim

Back
X