4 Aylık kilo verme yarışması

Selam arkadaşlar, yaklaşık bir haftadır yazamıyordum, takip de edemedim. Bebeğim bronşiolit olmuştu, aile boyu hastaydık, ve en kötüsü bebeğimi o halde büyükannesine ve eşine emanet edip iş seyahati için il dışına gitmek zorunda kaldım:((( gittiğim şehir Trabzon olunca tüm geleneksel lezzetlerden tattık:((( kilo almış olabilirim, Çarşamba görücez. Ama dönünce dikkat etmeye başladım, havalar biraz daha düzelse direkt aktif Koşu günlerime başlıcam. O zaman sağlıklı beslenmeye daha da çok özeniyorum. 51 i görsem 50 nin altına ulaşmak daha kolay oluyor, daha önce öyleydi. Ve 6 yıl 47-48 arası Olmayı başarmıştım, Hayatım boyunca 46-49 arasıydım, bir kere evlendiğim yıl kilo Alıp 55 oldum, 4 ayda 9 kg vermiştim. Bir de bu yıl doğum yaptığım için 53 oldum. Umarım bu kez de vakit bulur da eskiye dönerim.

günaydın kızlar ben bu hafta nazara geldim çünkü regl olduğum için karnım çok şiş ve tartı da + görünüyorum :cry::cry: hiç bu kadar şişmemiştim regl olduğumda bu kez neden böyle olduğunu çözemedim ama büyük ihtimalle soğuk aldığım için çok şiştim her yre çıplak ayakla basarsam olacağı budur:cry::cry:

Gunaydın kızlar ,
dun aksam yemegı : 1 tabak kurufasulye + 2 cevız

sabah : 1 dılım ekmek + 1tane haşlanmış yumurta + çatal ucu peynır + bol yesıllık ( dere otu + nane + maydanos )

Gunaydin kizlar

Bugun biraz protein agirlikli beslenicem

Kahvalti

1.5 haslanmis yumurta
2 dl peynir
Sutlu kahve

Dun jilliani yaptim yine
Bugun daha iyiyim agrilar azaliyor

Kahvaltı
Biraz patates ve biber kızartması
1dilim ekmek
Yoğurt
1dilim peynir
Şekersiz çay

Dun kullanmaya başladım int. Alıntı yaptım
ACI CEHRE'NİN FAYDALARI NELERDİR?Bu mucizevi tohum karışımı bağırsakların çalışmasını düzenler, temizler, hücreleri yeniler ve cildi sıkılaştırır, kolesterolü dengeler, idrar söktürür (prostat ve böbrek hastalıklarına faydalıdır) gaz oluşumunu azaltır ve buna bağlı olarak şişkinlik şikayeti olanlar için yararlıdır. Cildi sıkılaştırdığı için de zayıflama esnasındaki deri sarkmalarını engeller.
Gaz giderici etkisiyle de karın bölgesindeki şişkinliği ve hazımsızlığı tamamıyla gidermektedir.
cildi sıkılıaştırma özelliği en iyisi :)

Canim imza yerine gel link i gülme işaretinin yanında bi şey var onu haturlamadim ismini de oraya tikla link yapıştır olur
o pro üyelerde oluyormuş artık :(
Gunaydin kizlar ,
Dun oglumu Istanbuldaki cikolata muzesine goturduk ,oglum cok eglendi eglenmesine ama benim diyet yalan oldu ,hayatimda hic bu kadar cikolata yememistim ,bugun midem agriyor o kadar ..muzede her sey cikolatadan ,muzedeki seylerin yenilmesi yasak tabikide ama muzeyi gezenlere tablet tablet cikolata veriyorlar bizim aldiklarimiz ,cesmeden akan cikolatalarda cabasi ....
mmmmm iyi etmişssin canım bende olsam düşünmeden yerdim :)

Kizlar mrb benide araniza alirmisiniz :KK43: benimde kilolarimla basim dertte ve bugun diyete başladm 107 kgyum malesef benim yolum bayagi uzun burda motive olacagimi dusunuyorum biraz okudum forumu guzel kg verenler var bende o kilo verenlerin arasinda olmak istiyorum boyum 1.70
hoşgeldin canım . ekleyeceğim listeye kilo ve hedef kilo kaç . her çarşamba kilo bildirimi yapılıyor bugün ki kilonu yaz yarın yine yazarsın
bende dun bayağı merak etmıstım , ozel mesajdan dun gece bana donmuştu ama nerde olduğunu sormamıştım ,
bugun yazar umarım . Onsuz topıgın tadı tuzu olmuyor .
ayy :oops::oops::KK36::KK36::KK36::KK36:

Evet yerleri belli oluyor
Yakamoz içinde öyle olmustu
Topigin aktifleri olduklari için ozleniyorlar
sağol tatlım :KK36::KK36::KK36::KK36::oops::oops:

@fenomen_06 kendinden bahseder misin biraz . çok kilon var . nasıl aldın bu kadar kiloyu . hayat kaliteni düşürür ve yeni evlisin. bu arada ben 3 buçuk yıldır evliyim 65 le evlenip 105 le doğum yaptım hareketsizlikten oldu. şimdi 77 kilolardayım vermeye devam. hedefim 54 eskiye göre baya rahatladım darısı başına inşallah. ara ara duraklamalar oluyor her hafta kilo verememiş olabilirsin karamsarlık yapma sakın biz seninleyiz sende bizimle ol . her hafta hem kendini hem bizi sevindir

Back
X