4 Aylık kilo verme yarışması

benım elime de gecmıyor aslında acık ekmek artık , annemler gelince yada ben gidince anca , su anda bulsam diyet dınlemezdım herhalde canım .. bazen gerçekten bazı tatlar özleniyor .. Birde lahmacunlarının tadını burada bulamıyorum .
Ayy canim benim tabi insan Alistigi tatlari ozluyor ve daha guzel geliyor
Ben hep burda olunca fark edemiyorm

canım sana özelden yazayım , çok yakın arkadaşım kendısı , üniversiteyi beraber okuduk , cok fazla yer degıstırdı o , tayınlerı çıkıyor sureklı canım
tamam canım evet çok yer değişikliği yapıyorlar

MAVIMI iri yari bir Kizin diye devam eden bir gunluk.
Yakamoz mavi kedi ve ben 3 yil once orada tanismistik
Hala buralardayiz:KK53:
ne güzel canım , 3 senedir beraber fit olmaya devam ediyorsunuz , cok imrenilecek bir durum gerçekten tatlım .Topik ler de hep sağlıklı beslenme uzerıne cok güzel , İnsallah bizlerde hıc kopmayız .

ne güzel canım , 3 senedir beraber fit olmaya devam ediyorsunuz , cok imrenilecek bir durum gerçekten tatlım .Topik ler de hep sağlıklı beslenme uzerıne cok güzel , İnsallah bizlerde hıc kopmayız .
Tatlim tabiki kopmayiz burda guzel dostluklar paylasiyoruz

Aslinda basta pek fit sayilmasakta al ver seklinde bu kilolara geldik
Ben dogumdan 8 ay sonra falan 75 kiloydum ve artik yerlesmisti
Yakamoz ve mavimi olmasaydi zor verirdim
Hep bir sekilde bulustuk burda cok sukur 3 kilo kaldi
Iyiki burasi ve bu guzel dostluklar var

@fenomen_06 kendinden bahseder misin biraz . çok kilon var . nasıl aldın bu kadar kiloyu . hayat kaliteni düşürür ve yeni evlisin. bu arada ben 3 buçuk yıldır evliyim 65 le evlenip 105 le doğum yaptım hareketsizlikten oldu. şimdi 77 kilolardayım vermeye devam. hedefim 54 eskiye göre baya rahatladım darısı başına inşallah. ara ara duraklamalar oluyor her hafta kilo verememiş olabilirsin karamsarlık yapma sakın biz seninleyiz sende bizimle ol . her hafta hem kendini hem bizi sevindir
Canim hosbulduk :) ben maksimum 98 99 falan oluyordum ama dugun icin son 5 ayda sıkı bir diyet yani şok diyetler vs yaparak 84 e kadar dustum 84le evlendim sonra tabi dugun falan bitti kendi evime gectim gunluk pasta borek tatlilar denedim yedim yedim ve yaklasik her ay 2 3 kg alarak 107ye çıktım bebekleri cok seviyorum fakat dusunemiyorum neden çünkü en az 20 kg da doğumda alicam o zamam vermem daha zor olucak regl donemindeyim fazla cikabilirim birde ben nobet usulu calisiyorum iste oldugum zamanlar cok yogun oluyorum 23 yasindayim dun pek yazamadim simdide ancak dinlenebildim geldim sizlerin de motivasyonuyla zayiflayacam

Merhaba kızlar hayırlı akşamlar hoşgeldiniz fenomen ve pastel hayırlısı olur inşallah pastel seni biraz kendime benzetti m başarılı olursunuz inşallah
menum un devamı söyle
ara
1 kk peynir domates salatalik
1 küçük dilim Kıymalı börek
öğle
4 yk pirasa yemeği
1 dl ekmek az yogurt
ara
Yeşil çay
3 kuru kayısı
aksami az sonra eşim gelince yiyeceğim yazarım
görüşürüz kızlar hadi salmak yok devam

sbeden sbeden cim tartildim 105.7 geldim yarin yine yazarim 170 boy hedefim 65 kg ve Allahimin izniyle asla pes etmeyecem yogun calistigim icin 10 gun spor yapamicam 10 gun sonra yaparim sporumu insaaLlah burada 65 olana kadar savasicam ve artik basaricam !

Hosgeldin diyen butun kizlar coj tesekkur ediyorum hepinize hosbuldum:) sabah kalvaltisi
peynir
5 6 adet zeytin
Domates salatalik
Yesillik
Bir yumurta haslama
Aksamda
Suan pisiyor brokoli hasliyorum yogurt ve salata esliginde tuketecegim insaallah yesil cay iciyorum suan :) ben artik basladim ve kolay kolay pes etmem benim icin karar alip uygulamaya gecirmek onemliydi onuda yaptim simdiden koseye para atiyorum gardrobumu yenileyecem :))

Kahvaltim ve aksam yemegim kizlar
20150324_081608.webp
20150324_141731.webp

sbeden sbeden cim tartildim 105.7 geldim yarin yine yazarim 170 boy hedefim 65 kg ve Allahimin izniyle asla pes etmeyecem yogun calistigim icin 10 gun spor yapamicam 10 gun sonra yaparim sporumu insaaLlah burada 65 olana kadar savasicam ve artik basaricam !
Verirsin tatlim allahin izniyle yeter ki azimli olhirs yap. Ben 33 kiloyu verdim bak kaldi 4 kilo:KK76:

Merhaba kızlar hayırlı akşamlar hoşgeldiniz fenomen ve pastel hayırlısı olur inşallah pastel seni biraz kendime benzetti m başarılı olursunuz inşallah
menum un devamı söyle
ara
1 kk peynir domates salatalik
1 küçük dilim Kıymalı börek
öğle
4 yk pirasa yemeği
1 dl ekmek az yogurt
ara
Yeşil çay
3 kuru kayısı
aksami az sonra eşim gelince yiyeceğim yazarım
görüşürüz kızlar hadi salmak yok devam
Yaaa kiymali borek sicak sicak olucak bide ah ahh

Verirsin tatlim allahin izniyle yeter ki azimli olhirs yap. Ben 33 kiloyu verdim bak kaldi 4 kilo:KK76:
Aa harika ! Kac ayda verdin cok sevindimmm harikasin maasallah azmine sakin 4 kg verince tekrar yeme cunku 2 kat alirsin benim en buyuk hatam buydu 84e dusmusken devam edip 20 kg daha verip istedigim kg ya dusecekken bense yeyip 2 katini aldim

Aa harika ! Kac ayda verdin cok sevindimmm harikasin maasallah azmine sakin 4 kg verince tekrar yeme cunku 2 kat alirsin benim en buyuk hatam buydu 84e dusmusken devam edip 20 kg daha verip istedigim kg ya dusecekken bense yeyip 2 katini aldim
7.aya girdim canım.
Ayy aman allah korusun bi daha görmeyeyim o günleri.

Evlimisin cocuk falan varmi sen neden almistin o kilolari
Ben hiç zayıf olmadım zaten canım ama hiç de o kadar olmamıştım. Atanmanın rahatlığıyla yedim yattım bir yıl sonra bi baktım ki 99 olmuşum:KK43:
Yok canım evli değilim Allah nasip ederse yaz sonuna düğünüm var.

Ben hiç zayıf olmadım zaten canım ama hiç de o kadar olmamıştım. Atanmanın rahatlığıyla yedim yattım bir yıl sonra bi baktım ki 99 olmuşum:KK43:
Yok canım evli değilim Allah nasip ederse yaz sonuna düğünüm var.
Cok sevindim kilolarini verebilmene :) Allah tamamina erdirsin insallah suan kac kg sn

Back
X