- 6 Şubat 2013
- 1.278
- 1.231
- 333
Harika ne kadar iraden güçlü maaşallah sanaEvdekilere bisküvili toplar yaptım kendim susam tanesi kadar bile yemedim aferin banaaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika ne kadar iraden güçlü maaşallah sanaEvdekilere bisküvili toplar yaptım kendim susam tanesi kadar bile yemedim aferin banaaaa![]()
Ben de hiç spor aleti yok canım.Harika ne kadar iraden güçlü maaşallah sanaevde koşu bandin varmi canim ya ben sklıyorum koşu bandında iken
nasil yuruyosunuz sklmadan olanlar bana yardim etsin
slm kızlar nasılsınız misafirlerim gitti rahatladım biraz.
s beden hali bana sormuştum eşinin tavırları nasıl diye dikkat ediyorum bana bakışları değişti,sürekli bana bakarken yakalıyorum.bana bir şey söylemedi ama kız kardeşlerime söylemiş ilk defa bu kadar kararlı gidiyor hiç beklemiyordum gine bırakır diyordum.[/QUOTE
Ya o tepkiler bakışlar müthiş bir şey nasıl motive ediyor insanı![]()
canım hoş geldin aramıza.Harika ne kadar iraden güçlü maaşallah sanaevde koşu bandin varmi canim ya ben sklıyorum koşu bandında iken
nasil yuruyosunuz sklmadan olanlar bana yardim etsin
Sanirim benimde boyle bi motivasyona ihtiyacm var bende ilk sayfadaki listeye baktim yuksek kilodan dusenleri takip ediyorum sizinle boylarimizda ayni yaklask bende 170 boyndym su ve senin azimlaerinize hayran kaldim okudum eski sayfalri 90lar bayagi dusmussunuz spor olarak ne yaptiniz kosu bandim var ama yurumekten sklıyorumslm kızlar nasılsınız misafirlerim gitti rahatladım biraz.
s beden hali bana sormuştum eşinin tavırları nasıl diye dikkat ediyorum bana bakışları değişti,sürekli bana bakarken yakalıyorum.bana bir şey söylemedi ama kız kardeşlerime söylemiş ilk defa bu kadar kararlı gidiyor hiç beklemiyordum gine bırakır diyordum.
Hcanım hoş geldin aramıza.
gerçekten koşu bandı çok sıkıcı tv karşısına koyduğum halde çok sıkılıyorum. bu gün çok yoruldum yapayım mı yapmayım mı diye düşünüp duruyorum.
Hosbulduk canim tesekkur ederim muzik dinleyerek yapiyordum eskiden..gecmis konularda yazdigin sey cok dikkatimi cekti esinin bunu giyme artik icine 2 tane sen sigarsin demesi Allahim bana da gostersin o gunleri.canım hoş geldin aramıza.
gerçekten koşu bandı çok sıkıcı tv karşısına koyduğum halde çok sıkılıyorum. bu gün çok yoruldum yapayım mı yapmayım mı diye düşünüp duruyorum.
Evet pek bi şey alma tatlım gerçekten her giden 5 kilodan sonra tam bi şey alacak oluyorsun ya bi 5 kilo daha vereyim deyip bekliyorsun ben öyleyim deEvli ve kilolu olmak kadar kotu bir durum yok sanirim benim esimde uzun boylu yapili biraz iyiki dal gibi degil yoksa cok kotu olurdu esimle alisverise cikmak bile istemiyorum hemen buyuk bedeler ust katta ya da bir seye bakiyorsam onlar 44 e kadar sanki 44 kucuk beden gibi zayiflayana kadar alisveris yapmayacagim
amin canım inşallah biran evvel duyarsın her şey bizim elimizdeH
Hosbulduk canim tesekkur ederim muzik dinleyerek yapiyordum eskiden..gecmis konularda yazdigin sey cok dikkatimi cekti esinin bunu giyme artik icine 2 tane sen sigarsin demesi Allahim bana da gostersin o gunleri.
15 bardak su kaç litre yapar. Allah sağlık versin evlatlarına bu ara herkes öyleTeşekkür ederim. Geçen ay 1 kilo verdim son halım, kilo 69,4 boy 1,57 yaş 39.
Bugün 5. günüm.
Günde en az 15 bardak su içiyorum.
1300-1500 kalori arası besleniyorum.
Yürüyüş ve egzersiz yapıyorum ama daha rutine oturmadı. Çocuklar hep ateşlenip hasta oluyorlar 3 haftadır. Ama bundan sonar rutinim oturur herhalde.
Bugün 5000 adım yürüdüm.
15-20 dakika aletli egzersiz yaptım, bütün kaslara yönelik.
80 basamak eve çıktım :))
Daha ev işleri var. İşte benim durumum böyle...
Canım benim ben bir bebekle zorlanırken sende iki çocuk. Gene de spora iyi vakit buluyorsun, Çalışıyor musun?Teşekkür ederim. Geçen ay 1 kilo verdim son halım, kilo 69,4 boy 1,57 yaş 39.
Bugün 5. günüm.
Günde en az 15 bardak su içiyorum.
1300-1500 kalori arası besleniyorum.
Yürüyüş ve egzersiz yapıyorum ama daha rutine oturmadı. Çocuklar hep ateşlenip hasta oluyorlar 3 haftadır. Ama bundan sonar rutinim oturur herhalde.
Bugün 5000 adım yürüdüm.
15-20 dakika aletli egzersiz yaptım, bütün kaslara yönelik.
80 basamak eve çıktım :))
Daha ev işleri var. İşte benim durumum böyle...
olursun canım sende bu azim varken bak bende 105 lerden inmiş biriyim zayıf olmak çok güzel daha da verecem. eşlerimizin yanına yakışalım eşim zayıf :/sbeden cim tartildim 105.7 geldim yarin yine yazarim 170 boy hedefim 65 kg ve Allahimin izniyle asla pes etmeyecem yogun calistigim icin 10 gun spor yapamicam 10 gun sonra yaparim sporumu insaaLlah burada 65 olana kadar savasicam ve artik basaricam !
bencede 3 yıldır bunun sıkıntısını çekiyorum 54 kilo olayım biraz bekleyip 2. çocuğu isterim :)Evli ve kilolu olmak kadar kotu bir durum yok sanirim benim esimde uzun boylu yapili biraz iyiki dal gibi degil yoksa cok kotu olurdu esimle alisverise cikmak bile istemiyorum hemen buyuk bedeler ust katta ya da bir seye bakiyorsam onlar 44 e kadar sanki 44 kucuk beden gibi zayiflayana kadar alisveris yapmayacagim
unutmayıp yazdığın için tşkkr ederim böyle farkındalıkları merak ederim hep. ben senin gibi hızlı zayiflasaydın eşim sevinçten havalara uçardı ne mutlu sana zamanla sıkılaşırsında yeni kıyafetler vs aldıkçada gözlerine inanamaz eşin :)slm kızlar nasılsınız misafirlerim gitti rahatladım biraz.
s beden hali bana sormuştum eşinin tavırları nasıl diye dikkat ediyorum bana bakışları değişti,sürekli bana bakarken yakalıyorum.bana bir şey söylemedi ama kız kardeşlerime söylemiş ilk defa bu kadar kararlı gidiyor hiç beklemiyordum gine bırakır diyordum.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinBen de hala hastayım canlarim... galiba bu arada 20 lik diste patlak verdi dr gitcem.
Çocuklar iyilestiler cok şükür