4 Aylık kilo verme yarışması

Sbedencim gunaydin ,
Kizkardesim yarin dogum yapacak ,hamilelikte hipertansiyonu oldugu icin preeklempsi belirtileri var ve cocugu erken alacaklar canim ,sanirim kuvoze koyacaklar bebegi ,biraz sikintili gunler geciriyoruz, bu aralar giremeyecegim onun yaninda olacagim cunku ,kilo bildirimi yapamazsam bile beni silme olur mu tatlim ..
Herkesi opuyorum
canımm cook gecmıss olsun..allahım ya safı ısmıyle sıfasını versın ınsallah..bızıde haberdar et kardesınle ılgılı canımm..allahım yar ve yardımcınız olsun

Buralardayim canim başka yerleride geziyorum:))
Tabi biraz kacamaklar oldu zaten ben kacamaksiz yapamiyorum diyet dedim ve bugun itibari ile spora daha ozen göstereceğim canim.
45 Dk yurudum aksam da artik ne kadar olursa bisiklet surecegim.tabi bebegim ne kadar izin veririse.

ben senin nasil diyete baslamaya karar verdiğini merak ediyorum.. bir olay falan mi oldu yoksa diye.
birde nişanlın seni en son hangi haliyle gördü. Supriz mi olacak yoksa biliyor mu zayifladigini
canım zaten kaçamaksız olmuyoo :))bazen o kadarda olsun dıyorumm:))

Tabikisi cevaplarım.
Öyle belli başlı bi şey sebep olmadı ama artık hiç bişey tatmn etmiyordu. ne yediğim şeyler ne giydiklerim ne gezmeler..
Herkes yüzün çok güzel diyordu iyice sinir olmaya başlamıştım bu lafa iyi niyetli olmasına rağmen bu söz bile batıyordu.
Aniden bi sabah kalktım pazartesi falan da değildi ve başladım 7 aydır da bırakmadım.
99luk halimi biliyor canım bu halimi görmedi nasip olursa 23 nisan da görecek.
O giderken diyete başlamıştım ama tam belli değildi zayıflamam.
Bu arada askerde nişanlım.
O pek zayıf sevmez boylu poslu sever bakalım nasıl karşılayacak:KK68:
ayyy cook heyecanlandımm..23 nısanı bende senle ıple cekecegımm:))nısanlın sokları yasayacakk:))tlf da soylmeseydınn barı surprız olsaydı canımm tamamen herseyy..

eveeet hafta içinede girmiş bulunuyoruz.çarşamba da yüzünü gösterdi sayılır . ilk defa bi çarşambayı iple çekiyorum.
bakmayın böyle dediğime hedefim 600 gram ama 700 de olabilir 2 gün kaldı gayrete göre değişir :anneadayı: baksanıza gecenin 2 buçuğu motive gece gündüz tavan :KK53::KK53: :rolleyes::rolleyes: :KK71::KK71:
fantastikaaa fantastikaaa T tatlitambak happyangel01 happyangel01 @YaKaMoZz-z @aktayarda @Akbulutj aklıma geleni yazdım gece gece görün görün hııııhhhhh :KK73:
:KK73:
nerelerdesınnn canımm??ozledımm senıı..

eveeet hafta içinede girmiş bulunuyoruz.çarşamba da yüzünü gösterdi sayılır . ilk defa bi çarşambayı iple çekiyorum.
bakmayın böyle dediğime hedefim 600 gram ama 700 de olabilir 2 gün kaldı gayrete göre değişir :anneadayı: baksanıza gecenin 2 buçuğu motive gece gündüz tavan :KK53::KK53: :rolleyes::rolleyes: :KK71::KK71:
fantastikaaa fantastikaaa T tatlitambak happyangel01 happyangel01 @YaKaMoZz-z @aktayarda @Akbulutj aklıma geleni yazdım gece gece görün görün hııııhhhhh :KK73:

Ah canim dunden beri ben de oyle mecburen dikkat ediyorum artik kacamak yaptigim da midem cok agriyor 2 gundur

kızlar dun gıremedımm pek bı yogundumm:KK58:tum gun dısardaydık kahvaltıdan sonra..tabıkıı cıslarımm olduu amaa ekmek yemedımm hıcc :KK71:aksam geldım normalde esımın yanında ıs yapmayı sevmıyorum ama dunn utu yaptımmm hemdeee ne utuuu..:KK42:ınanın kolummm agrıyoo suann..ama en azından rahatladımm..aklımdaydı sureklıı..

Selam kızlaarrr...
Sabah 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir
Akşamı da yedim.
1 dilim tahıl ekmeği, 1 biber, 1 ton balığı.
Spor da
100 sguat
45 dakika leslie 3 mil.

Bu ara motiveyim cnm ben gördügüm kadariyla sende öylesin ;)

Tabikisi cevaplarım.
Öyle belli başlı bi şey sebep olmadı ama artık hiç bişey tatmn etmiyordu. ne yediğim şeyler ne giydiklerim ne gezmeler..
Herkes yüzün çok güzel diyordu iyice sinir olmaya başlamıştım bu lafa iyi niyetli olmasına rağmen bu söz bile batıyordu.
Aniden bi sabah kalktım pazartesi falan da değildi ve başladım 7 aydır da bırakmadım.
99luk halimi biliyor canım bu halimi görmedi nasip olursa 23 nisan da görecek.
O giderken diyete başlamıştım ama tam belli değildi zayıflamam.
Bu arada askerde nişanlım.
O pek zayıf sevmez boylu poslu sever bakalım nasıl karşılayacak:KK68:

ayy şimdi kocam lakin o zamanki sevgilim olan adam askerdeyken zayıflamıştım 75den 58 e düşmüştüm görünce şok şoook hiç düşünmemiştim bu kadar demişti müthiş bir şey çok iyi yapmışsın kilo vererek o haz o beğenilme hissi paha biçilemezzz bi ömür mutlu huzurlu olun inşallaahhhh :21::KK74::KK74::KK74:

Mesajın alınmıştır s beden motivasyon calismalari gece bile devam öylemi canım benim ah bizde layık olsak pazar biraz kaçırmış olabilirim ama bu gün iyi olacak inşallah sık sık takılmaya çalışıcam yoksa kontrolden cikiyorum daha kahvaltı yapmadım hadi hayırlısı sendede iyi haberler bekliyorum sbeden kır zincirleri
Evet canim gece gündüz Devam :)) senin hafta sonu tehlikeli oluyor aman dikkat diyim zincileri kırdım canim artik bende ilerleyenlerdenim :KK49: zaman buldulca takil tabi :KK50:

Back
X