4 Aylık kilo verme yarışması

sabah:2 dılım pıde
1 bardak cola

ogle:1 kase sehrıye çorbası
1 kase yoğurt

ara:1 meyvelı soda

aksam:4 yk bamya
2 dilim ekmek

gece:elma kahve

Her zaman ki gibi bizim kizin nazlariyla :KK70: ya sen ne yaptin bugun canim . Cok aciktim happyyy :KK42::KK42::KK42:

bende bı ara komsuma gectımm kahveye..eve geldım arkadaşım ugradu ne zamandır gorusmemıstık sohbett muhabbett..esım geldı markete gectık alısverıse..yemektı masayı kur kaldır camasır yıka as..cay kahve faslı derken bu saat olduu canımm

Kızlar bakıyorum motiveniz tavan:) çok sevindim adınıza, benimde bu ara bi yükseldi:)
jillianda 4. güne geçtim ve günde en az 1 saat spor yapıyorum.
bacaklarımın inceldiğini hissediyorum.
menülere de pek dikkat etmediğim için paylaşım yapmıyorum. ama sporla dengelediğim için yine de sıkılaşıyorum.

Kızlar bakıyorum motiveniz tavan:) çok sevindim adınıza, benimde bu ara bi yükseldi:)
jillianda 4. güne geçtim ve günde en az 1 saat spor yapıyorum.
bacaklarımın inceldiğini hissediyorum.
menülere de pek dikkat etmediğim için paylaşım yapmıyorum. ama sporla dengelediğim için yine de sıkılaşıyorum.
Bide ben baslayabilsem cnm jiliana süper oluck. Cok faydali olacaginin farkindayim ama düzen oturtamadm bi türlü :(

Bide ben baslayabilsem cnm jiliana süper oluck. Cok faydali olacaginin farkindayim ama düzen oturtamadm bi türlü :KK43:
Baslamak degil de devamini getirmek zor canim ya 3 gun yapiyorum 2 gun ara vetiyorum hep o yuzden tam verim alamiyorum. Bu sefer kararliyim birakmicsm 30 gun boyunca:) aslinda gunde yarim saat her turlu ayirabiliriz istesek:)

Baslamak degil de devamini getirmek zor canim ya 3 gun yapiyorum 2 gun ara vetiyorum hep o yuzden tam verim alamiyorum. Bu sefer kararliyim birakmicsm 30 gun boyunca:) aslinda gunde yarim saat her turlu ayirabiliriz istesek:)
Hergün evimde olabilsm ayiririm da bi evdeyim bi kayinvalidemde o yüzdn süreklilik olmuyo malesf:(

Back
X