4 Aylık kilo verme yarışması

Gunaydin kizlar
Dun aksam yemegim
Yogurtlu karnabahar Bolca
3 kasik bulgur pilavi

Kahvaltim
2 dlm ekmege tost
Beyazcay

Bende tekrar yuruyuslere basliycam bugun
Cok rahatladim herkes iyisin dedikce
Bu isin sonu hayir degil toparlaniyorum

Ben ekmegi uzun zamandir yemiyorum ama yasaklamadim kendime o bitterler kalori ama yaa o ufacik seyler zayiflamanin önüne geçiyor. Iyi aksamlar canim
Kesinlikle canim
1 haftalik emegimin 1 dilim pizzayla yada krakerle gittigini bilirim

Gunaydin kizlar
Dun aksam yemegim
Yogurtlu karnabahar Bolca
3 kasik bulgur pilavi

Kahvaltim
2 dlm ekmege tost
Beyazcay

Bende tekrar yuruyuslere basliycam bugun
Cok rahatladim herkes iyisin dedikce
Bu isin sonu hayir degil toparlaniyorum
Bazen oluyor malesef canım bi rehavete kapılıyor insan. Kanmayalım o sözlere hedefi bi tutturalım önce.
Başla tatlım yürüyüşe de vücudun her yerini çalıştıran bi aktivite hem.

Bende canim gün boyu azıcık yerdim aksamda iki ulker cikolatali gofret yeyip kendimi ödüllendirdim. Bu kadar da olsun derdim ama zayiflamama hep engel olurdu artik inatlasmayip kabul ediyorum :)
Ben de yapıyordum eskiden onu.
Sonra bi baktım o minicik tutku bir tanesi 50 kalori dedim bunu yiyeceğime iki tutku kalorisine sahip bi kase çorba içerim sıcak bi şey yemiş olurum en azından:KK25:

Menüümmmm...
Sabah 1 yumurta, 1 domates, 1 biber.
Akşam da haşlanmış tavuk ve yoğurt.
Sağlıklı bi gün oldu sanki ne dersiniz.
Spor da iyiydi bugün.
100 sguat
1 saat 15 dakika yürüyüş
45 dakika leslie 3 mil.
Yarına hazırım hadi bakalım:KK55:

Selam kızlar
sabah
1 dl tt ekmek
2 yk peynirli omlet
ara
1 dl kepekli ekmek
az peynir
öğle
4 yk yumurtalı pazı
4 yk yogurt
1 dl kepekli ekmek
akşam
1 Baget yağsız fırında pisti
1 dl kepekli ekmek
1 sb ayran
bu gün tatlı yok yarına ekmek azaltıcam bakalim kızlar yorumlarınızı bekliyorum benimiçin çok önemli kendimi görmemi ve düzeltmemi sagliyorsunuz çok tesekkurler

Canlarim gun benim gunumdur malesef kilom hala ayni. 15 gundur bir bozmusum ki sormayin. Bugunde dısarda yiyeceğim ustune de tatli ohhh missss.... yarin yine diyet.... persembe de kacamak var hamileligimden beri isteyipte yiyemedigim el acmasi kiymali borek yiyecem....
cumaaa daaa tammmm gaz devam

Ama spor aksatmayacagim
sabah 30 dk bisiklet surdum. Simdi Dışarıdayım. Aksama da yürüyüş yapacam 45 dk

basın agrıyosa uyusana canımm..dınlenırsınn..sabah erken kalkarsan yaparsın mutfagı
sen deyince erkenden yattım canım öyle şiddetlenmiştiki ağrım. bugün bi yazamadım doğru dürüst tlfndn chromo sürekli kapanıyo bugün anca nir msj yazabildim sanırım pc başınada yeni oturdum gün boyu iş yaptım akşam marketleri gezdm nabız yokladım :KK70: sen ne yaptın bugün

bende bı ara komsuma gectımm kahveye..eve geldım arkadaşım ugradu ne zamandır gorusmemıstık sohbett muhabbett..esım geldı markete gectık alısverıse..yemektı masayı kur kaldır camasır yıka as..cay kahve faslı derken bu saat olduu canımm
daha yeni okuyorum geçmişten başladım canım. ne güzel orada çevren varmış. yaşıt bulmakta zor. bende yok hiç arakadş bi komşu var o kadar

ooo hayatımm bakk helee bakk 1 olcam dıyoo:KK57::KK57::KK9::KK9::KK9::KK9:ınsallah canım benımm..bende ınanıyorum sana bu haftaa..
teşekkür ederim şekerim :KK37::KK37::KK37: bir sonraki ay için iddialıyım. artık aklım başıma geldi :21: zaman kaybetmek yok :) . artık haftalık hedefim 1 kilo ve bugün akşam yemeğimi 3 buçukta yedim nasıl canım iyimi . 6 buçuktada da sütlü kahve bir kupa

Back
X