4 Aylık kilo verme yarışması

Canim dogru soyluyor sun
Benim tek sorunum haftasonlari gezmeleri
Butun emegim zayi oluyor
Hala verilecek 3 kg var ve ben biraz saldim
canım o 3 kiloyu ne et et ver kafanı meşgul etmesin. 3 kilocuk nedir yahu sonra da elin cebinde buralarda dolanır bize havadan bakarsın :D

Selam kızlar
sabah
1 dl tt ekmek
2 yk peynirli omlet
ara
1 dl kepekli ekmek
az peynir
öğle
4 yk yumurtalı pazı
4 yk yogurt
1 dl kepekli ekmek
akşam
1 Baget yağsız fırında pisti
1 dl kepekli ekmek
1 sb ayran
bu gün tatlı yok yarına ekmek azaltıcam bakalim kızlar yorumlarınızı bekliyorum benimiçin çok önemli kendimi görmemi ve düzeltmemi sagliyorsunuz çok tesekkurler
TATLI YEME ZATEN CANIM . Menün gayet hafif başarılı olmuş az az çeşitli . bu beslenme kilo kaybetirir cinsten merak ettiğim akşam yemeğini kaçta yedin

Canlarim gun benim gunumdur malesef kilom hala ayni. 15 gundur bir bozmusum ki sormayin. Bugunde dısarda yiyeceğim ustune de tatli ohhh missss.... yarin yine diyet.... persembe de kacamak var hamileligimden beri isteyipte yiyemedigim el acmasi kiymali borek yiyecem....
cumaaa daaa tammmm gaz devam
:D :D :D :D :D :D OH OHH MAŞALLAH BENİM YERİMEDE YE

Msşallahın var ama bence akşam yemeğini çok çok erken yemişsin sen emziriyorsun çorba ve salata 6-7 gibi ye zaten kilo verirsin çok abartma sağlığından olma canım

Şu anda öyle açımki anlatamam kızlar ama yememeliyim zaten hep yiyorum tartı günü gelince korku alıyo o akşam yemiyorum sonra canını çıkarıyorum hala diet moduna giremedim kızlar ben neyapcam ya

Msşallahın var ama bence akşam yemeğini çok çok erken yemişsin sen emziriyorsun çorba ve salata 6-7 gibi ye zaten kilo verirsin çok abartma sağlığından olma canım
sağol canım hoşgeldin bu ara yoktun. canım kocaman kupayla sütlü kahve içtim o tutuyo. gün içinde de faydalı şeyler yedm tatlım

Şu anda öyle açımki anlatamam kızlar ama yememeliyim zaten hep yiyorum tartı günü gelince korku alıyo o akşam yemiyorum sonra canını çıkarıyorum hala diet moduna giremedim kızlar ben neyapcam ya
aslaa bir lokma dahi yeme bu önemli. irademizin iplerini elimizde tutarak başaracaz. sana önerim en azından bunuda uygula akşam 5 ten sonra lokma yeme. ben bi ara böyle zayıflamıştım başka topikte. özellikle 6 dan sonrakiler yapışıyo resmn

Ooohhhh afiyet olsun canım...

Hayırdır canım niye saldın kendini böyle...

15 gundur toparlayamadim kiii 2 dikkat 5 gun bozuk oyle oyle toplam 4 gun iyi 11 gun kotu gitti. Ama oyle oyle ben 5 ayda 10 kg vermisim. Emzirmenin buyuk katkisi ile... yarindan itibaren daha dikkatli olmam lazim. Mayis 11 de 75 olmaliyim.yoksa 1 ceyrek kardesime gidecek iddiaya girmiş tikte

ilahi beni güldürüyon bu gece . hani yarın çarşambaydı bugün dikkat edecektin sanırım strest ters etki yaptı

Yok be canimmm ne stresi zerresi bile yok bende bu aralar nedense cok rahatim... keske azcik olaydi da sıksaydım kendimi. Esimin sozu vardi da o da bugune denk geldi napalim

sen deyince erkenden yattım canım öyle şiddetlenmiştiki ağrım. bugün bi yazamadım doğru dürüst tlfndn chromo sürekli kapanıyo bugün anca nir msj yazabildim sanırım pc başınada yeni oturdum gün boyu iş yaptım akşam marketleri gezdm nabız yokladım :KK70: sen ne yaptın bugün

evdeydim canım tum gun..mısafırım vardı benımde..ıkram ettıklerımden yemedımm sadece meyveye eslık ettımm..oda sadece elma yedımm dusunn:))ılerleme var sankı bendee..bırde mens donemınde aşırı tatlı ıstegınıde yesıl cayda cozum buldum yesıl cayy ııctıgımde tatlı ıstegım kayboluyoo..

daha yeni okuyorum geçmişten başladım canım. ne güzel orada çevren varmış. yaşıt bulmakta zor. bende yok hiç arakadş bi komşu var o kadar
cook sukurr canımm ..zaten ne esımın ne benım akrabamız yook burda..sadece arkadaşlarımız var..

Back
X