4 Aylık kilo verme yarışması

teşekkür ederim şekerim :KK37::KK37::KK37: bir sonraki ay için iddialıyım. artık aklım başıma geldi :21: zaman kaybetmek yok :) . artık haftalık hedefim 1 kilo ve bugün akşam yemeğimi 3 buçukta yedim nasıl canım iyimi . 6 buçuktada da sütlü kahve bir kupa
oo superr cook ıyı canımm..hedefınde harıkaa vallahı..bende yarın ıcın bıraz umutluyumm en azından eksılerdeyımm canımm..yazın ben bayagg verırım sıcaktanda yıyemem..yasayıp gorcez bakalımm

bıraz gec oldu amaa bugun gıremedım
mısafırım vardı..
elektrık kesıntısı falann moralım bozulduu..
neysee cook sukurr kavuşturana:))

sabah:4 zeytın
1 dilim ekmek
domates salatalık yesıllık

ogle:2 servıs kasıgı yumurta salatası boll yesıllıklı
2 dilim ekmek
cayy

ara:kahve elmaa

aksam:2 servıs kasıgı nohut
4 yk bulgur pılavı
salata

evdeydim canım tum gun..mısafırım vardı benımde..ıkram ettıklerımden yemedımm sadece meyveye eslık ettımm..oda sadece elma yedımm dusunn:))ılerleme var sankı bendee..bırde mens donemınde aşırı tatlı ıstegınıde yesıl cayda cozum buldum yesıl cayy ııctıgımde tatlı ıstegım kayboluyoo..
beni hiç bi şey engellemiyo sonuncuda 1 tepsi revaninin 4 te 1 ni 2 günde yemiştim kendimi tutmasam hepsinide yerdim

beni hiç bi şey engellemiyo sonuncuda 1 tepsi revaninin 4 te 1 ni 2 günde yemiştim kendimi tutmasam hepsinide yerdim

tanıyosun artık benı az cook normalde bende yerdımm hemdee ne yerdımm yanıı hakkını verırdımm..amaa kendı evımde genelde hızmet ettım canımm..annemlerde olsaaa yada ben gıtmıs olsaydım yerdımm yanı:))

cook sukurr canımm ..zaten ne esımın ne benım akrabamız yook burda..sadece arkadaşlarımız var.
oo superr cook ıyı canımm..hedefınde harıkaa vallahı..bende yarın ıcın bıraz umutluyumm en azından eksılerdeyımm canımm..yazın ben bayagg verırım sıcaktanda yıyemem..yasayıp gorcez bakalımm
ne mutlu size akraba beni geriyo. çok merak ediyorum ne kadar eksidesin yarına az kaldı :) yazı bekleme şimdiden zayıfla. adana sıcağıda kötü olur ki

tanıyosun artık benı az cook normalde bende yerdımm hemdee ne yerdımm yanıı hakkını verırdımm..amaa kendı evımde genelde hızmet ettım canımm..annemlerde olsaaa yada ben gıtmıs olsaydım yerdımm yanı:))
:)) bende aksine tekken daha çok yiyorum kalabalıkta nefsime daha hakimim . hemde baya. bu seferki reglide kendime hakim olacam artık emek ziyan etmek yok canım ;)

Benim kilomu 82.5 olark ayni girin canlar....
ve bu 1 ay aktof olamayabilirim. Kendi gunlugum de daha aktof olmayi düşünüyorum. Ve kitap okumak istiyorum bol bol evde.

Günaydın kizlar kilom 98.4 IMG_20150401_080554.webp

günaydın kızlar bayadır gelemiyorum,bu aralar gerçekten gelen giden çok oluyor.birde büyük oğlum epilepsi hastasıydı geçen ay Erzuruma gittiğimizde şükürler olsun doktoru artık yavaş yavaş ilaçı bırakalım dedi çok sevinmiştim.Pazartesi gine Erzurumdaydım bu seferde çocuk psikiyatristi'ne götürdük DEHB TEŞHİSİ konundu (dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu) ona da canım sıkıldı bakalım 1 ay öğretmeni ve biz ilaçsız sourunu çözmeye çalışcağız olmasa ilaça başlıyacağız.
kilomda pek bir değişiklik yok bu ay fazla gitmedi:78 kiloyum

Back
X