- 8 Eylül 2012
- 10.890
- 20.100
- 598
evet çok şükür artik berabersiniz bu çok onemli bi daha da Allah ayirmasin sizi.yook canım esım evde..antepteydı bugun..mesafelerı yakınlaştı bana artıkk..cook sukurr en azından beraberiz ..evdeydımm tum gun..karsı komsumla yangın merdıvenı duzenledıkk..evı temızledımm..yoruldumm..dınlenmeye calısııyorumm..ooohh ohh keyf yapıyosun caım benımm:))
beni duygulandirdin. Masallah sana nasipli insanmissin bazen insan akrabalari ailesi bile takva sahibi iken fayda goremiyor.Lalegül dergisinin her ay iceriginden bahsediyor.bende üye olacagim yarin hemde senin sayende bir uye daha kazanacaklar. Insallah gecmise dönük dergileride bulabilirim. Gecen sayilarda da cok degerli bgiler var arada bahsediyorda.keske ailende kilsa. Teyzemde amasyada. Demisti ki bir gün orda büyük bir cami varya ici geziliyor. Iste orayi gezerken görmüs acik pantolonlu kizlar cantalarindan eteklerini ortulerini cikarip namazlarini kilmislar namazin onemini iyi kavramislar demekki eskiden soylemisti.kimse kimsenin icini bilemiyor. Ama insallah birgun kapanirlarda buda farz .Allah sana esine hayirli bir ömür nasip etsinben dıını konulara cook ac bırıyımm..aılemden fazla bıısı ogrenemedımm..onları suçlamıyorum cunku onlarda aılelerınden bısı ogrenmemısler kı bana ogretsınler canımm..liseden sonra cook sukur kuran kursuna gıttım namaza başladım ogun bugundur allahım kabu etsın kılıyorum bırakmadım..çantamda daıma bı etegım bı başörtüm vardırr..kaçırmamaya ozen gosterırırm canımm..bende annemlerın orda laalegul dergısıne uye olmuştum heray gelıırdı..ve cook seyı oradan ogerndımm..burdanda baslıcam allah kısmet edersee..allahıma ne kadar sukretsem azdırr oylebırını çıkardı kı karsıma ondanda cook seyy ogrenıyorumm..bızım taraff hepp alkoll alırr..aılede alkol almayan bi biz varız desem yerııdırr..lalegul tv yıde ızlıyorumm ama dergılerı daha cook hoşuma gıdıyoo..