- 8 Eylül 2012
- 10.890
- 20.100
- 598
Aşk olsun kizmak ne demek haklısın inceydi yiyim bari dedim :)Canim kizma ama 2 kare islak keke gerek yokmus ama kofte guzel bir secim ,kofte ve bol salata guzel secim olurdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk olsun kizmak ne demek haklısın inceydi yiyim bari dedim :)Canim kizma ama 2 kare islak keke gerek yokmus ama kofte guzel bir secim ,kofte ve bol salata guzel secim olurdu
Ok canim ne yapalim sen ozellikle cok spor yaptigin icin seni cok merak etmistim tatlim ..ama olsun goremesekte eminim fistik gibisindir cnm o kadar spor cok guzel etki yapmistir cnm ,kocaman optum iyi geceleryukleyemiyorum cok sinir oldum ya o kadar yandan onden fotolar cektim offf off
Canim kol bilek ağrısı vardi gecti bugunde kalbimde biraz batma ve agri oldu 2 gundur oksijensiz hissettim inan korktum yetersiz beslenmeye bagladim kofteyide ayrnaida kekide bilerek yedim biraz kendime geleyim dedim.yarin dikkat etmeye çalışıcam canimCanim cok eksikb bu haliyle menun ,oglen ve aksam yemek seklinde devam et canim seninkiler ara ogun gibi ,mesela sebze yemegi yiyebilirsin hem doyarsin sanirim hemde guzel kilo verirsin tatlim sonra hastalanma bu sekilde cnm
Ben de opuyorum canim benim iyi gecelerOk canim ne yapalim sen ozellikle cok spor yaptigin icin seni cok merak etmistim tatlim ..ama olsun goremesekte eminim fistik gibisindir cnm o kadar spor cok guzel etki yapmistir cnm ,kocaman optum iyi geceler
Canim sbeden iyi biliyor o isleri bende yukleyememistim kirptirmisti falan ,ben iyi bilmedigim icin yardimci olamiyorum cnm kusura bakmabi fikri olan varsa soyleyin yapayim kizlar
Harikasinnn cnm,bayildim boylu poslu inceciksin masallah tatlim sana
attim bi tane goruluyor mu canimCanim sbeden iyi biliyor o isleri bende yukleyememistim kirptirmisti falan ,ben iyi bilmedigim icin yardimci olamiyorum cnm kusura bakma
Evet gordum cnm coook guzelsin 1000 kere masallah sana canim allah nazardan korusunat
attim bi tane goruluyor mu canim
Tesekkur ederim tatlim rabbim cumlemizi nazardan korusun insaallh.Evet gordum cnm coook guzelsin 1000 kere masallah sana canim allah nazardan korusun
Harikasin cnm
Suuu çok şaşırdım kız bu nee maşallah citi piti boylu bir kizmissin
Gecmis olsun canim benim ama menun cok eksikti cnm iyi yapmissin resmen kahvaltidan baska bir sey yemiyordun iyi yaptin Cnm ,kendine bak lutfen ,senin kucucuk bebegin var sana bir sey olursa allah korusun ona ne olur ,ne olur beslenmene dikkat et cnmCanim kol bilek ağrısı vardi gecti bugunde kalbimde biraz batma ve agri oldu 2 gundur oksijensiz hissettim inan korktum yetersiz beslenmeye bagladim kofteyide ayrnaida kekide bilerek yedim biraz kendime geleyim dedim.yarin dikkat etmeye çalışıcam canim
Canim bacaklarin ,bel ve popodada spor belli cnm ,vallahi sonuc mukemmel cnmEvet tatlim spor gercekten cok etkili
Teşekkür ederim bu güzel uyarilarin icin canim. Hep bizimle ol. Aslinda ara ara dengesizlikler yaparak kilolar verdim sonra durdum ara ara ve durdukca vücut kendini topluyr. Ya eski bunalim yok cok sukur o yonden iyiyim ilk 70 hedefliyorumGecmis olsun canim benim ama menun cok eksikti cnm iyi yapmissin resmen kahvaltidan baska bir sey yemiyordun iyi yaptin Cnm ,kendine bak lutfen ,senin kucucuk bebegin var sana bir sey olursa allah korusun ona ne olur ,ne olur beslenmene dikkat et cnm
Çok mutlu oldum güzel yorumlarınız için ya demek ki doğru yoldayım ve doğru yoldayızCanim bacaklarin ,bel ve popodada spor belli cnm ,vallahi sonuc mukemmel cnm