4 Aylık kilo verme yarışması

Merhaba kızlaaarrr...
Sabah 1 domates, 1 dilim ekmek, 2 zeytin ve lor
Akşam taze fasulye ve yoğurt. 1 tane de ceviz
Sporumu değiştirdim bugün biraz
100 sguat
15 dakika bacak kol göbek egzersizi
500 ip atlama

Merhaba kizlar ,
Ya ben rejim olayina dogru duzgun kendimi veremiyorum bugunde bozdum ne yapacagim bilmiyorum oglen ye,egimin yaninda 1 kase corba ictim ,arada arkadasim buyuk bir cikolatali gofret uzatti afiyetle yedim aksam semizotu yemegini begenmeyen esim biberli yumurta yapti ve semizotunu birakip ekmekle onu yedim ,sbedencim nerelerdesin birinin azarlamasi lazim beni ,kizlar nasil o psikolojiye tekrar girecegim 59 dan 55 e indim yarisma boyunca ve biraktim ve ssimdi geri aliyorum okadar caba at cope olacak ya :(

Merhaba kızlaaarrr...
Sabah 1 domates, 1 dilim ekmek, 2 zeytin ve lor
Akşam taze fasulye ve yoğurt. 1 tane de ceviz
Sporumu değiştirdim bugün biraz
100 sguat
15 dakika bacak kol göbek egzersizi
500 ip atlama
Bugunku menun daha guzel canim, omega 3 ve tahil eklemissin ,begendim ,1..2 eksigin disinda menun guzel cnm

Günaydın kızlar sabah tartil dim ve anladım dün tuvalet sıkıntısı kilo mu abartmiş dün gayet iyi yememe rağmen 71.9 ugordum inanin bu sayıya bu kadar sevinecegim aklıma gelmezdi şimdi daha iyi motive oldum yola devam durmak yok:KK45:
Akbulutcum senin adina cok sevindim cnm ,hemen toparlandin cabuk vereceksin cnm merak etme

Of kızlar dışarısı yanıyo ne giyinecem şaşırdım sırtımdan patlayan yağlarmı iri görüntümmü hangisini sylim of of şuanda çok pişmanım yedikçe yedim şu son ayda bari biraz tutaydım boğazımı şuanda 78 olurdum
Vallahi Nazcim yememek lazim ama iste insan psikolojisi hazir olmadan yapilamiyor rejim ,cok hazir olmak lazim ,yoksa yemekten insan kendini alamiyor ,yemek yemekte benim icin bir keyif malesef bende kendimi alamiyorum ,suclu hissetmeyip ,uzulmeyip olaya kendimizi kanalize etmeliyiz hirslanmaliyiz ama nasil

Kızlar ben gruptan ayriliyorum.hedefime ulaşamadım sürekli diyete başlayıp bozuyorum.bakalımbir sure ara vermeyi dusunuyorum inşallah vediklerimi almam.Hepinize iyi ve moralli kilo vermeler.umarım herkes istediği kiloya ulaşır.s beden beni siler misin.

Vallahi Nazcim yememek lazim ama iste insan psikolojisi hazir olmadan yapilamiyor rejim ,cok hazir olmak lazim ,yoksa yemekten insan kendini alamiyor ,yemek yemekte benim icin bir keyif malesef bende kendimi alamiyorum ,suclu hissetmeyip ,uzulmeyip olaya kendimizi kanalize etmeliyiz hirslanmaliyiz ama nasil
Çok haklısın canım zaten hırslanmayı becerebilsek gerisi gelecek bizim hırsımız yemek tatlı Gören'e kadar of

Kızlar çok yoğun günler geçiriyorum Vize haftamla aöf vizeleri çakıştı. giremiyorum hiç. pazartesi bitecek yoğunluğum. çarşamba da tartılamadım s bedencim haftaya artk:)

Ay kizlar nerelerdesiniz yaa hadi iki kisinin sinavi var diger 20 kisi nerde. Tam gaz devam edilecegi zamanda boyle gevsek davranilirsa olmaz ama:KK11: Ben yuruyuse cikiyorum simdi su bacaklar sikilassin biraz daha:KK49:

Iyi gezmeler tatlicim ,Mersimde bizim yerimizede gez

Canim mersine gidemedik daha malatya da idim. Hastalarimiz vardi. Kayin babam ve esimin dayisi. Kayinbabam iyu cok sukur eve cikti.ama dayimiz kötü düşmüş. Beli ve iki ayagi kırık hastanede ameliyatlar gexiriyor. Agrisi cok fazla...

Ay kizlar nerelerdesiniz yaa hadi iki kisinin sinavi var diger 20 kisi nerde. Tam gaz devam edilecegi zamanda boyle gevsek davranilirsa olmaz ama:KK11: Ben yuruyuse cikiyorum simdi su bacaklar sikilassin biraz daha:KK49:

Maşallah sana canim. Ben de eve geldim cok sukur. Ben de bugun tartildim kendimi 88 kilo beklerken sadece 2 hafta da 800 gr almisim.
83.1 iken 83.9 olmusum. Naail sevindim anlatamam. Cunku cok ama cok fazla yedim. Saymak bile istemiyorum. Ekmegin ve tatlinin dibine vurdum resmen.

neyse yola devam 11 mayisa kadar 75 olmam lazim yoksa 1 ceyrek kardesime gidecek

Maşallah sana canim. Ben de eve geldim cok sukur. Ben de bugun tartildim kendimi 88 kilo beklerken sadece 2 hafta da 800 gr almisim.
83.1 iken 83.9 olmusum. Naail sevindim anlatamam. Cunku cok ama cok fazla yedim. Saymak bile istemiyorum. Ekmegin ve tatlinin dibine vurdum resmen.

neyse yola devam 11 mayisa kadar 75 olmam lazim yoksa 1 ceyrek kardesime gidecek
Elini cabuk tutman lazim tatlicim zira 11 mayisa 1 aydan kisa bir süre var. Hadi birlikte kacamak yapmamaya söz verip 75 olalim o tarihte... Ne dersin ;)

Back
X