4 Aylık kilo verme yarışması

Elini cabuk tutman lazim tatlicim zira 11 mayisa 1 aydan kisa bir süre var. Hadi birlikte kacamak yapmamaya söz verip 75 olalim o tarihte... Ne dersin :KK66:

Olur canim benim...
sozlestik o zaman buraya 11 mayisa kadar hergun menumuzu de yazalim...
benim genel olarak sabahlari biraz zengin aksamlari daha hafif olacak 2 ogun seklinde. Ara yapmam galiba cok acikmadiktan sonra

Selam fistiklaaarrr... Yemek menumu hic yazmayayim hem sagliksiz hem caniniz cekebilir hamile olan vardr emzirenler var. Amaaaa sabah carsambadan beri 500gr vermis gordum tartida cok mutlu oldum. Spora gelirsek 1 saat baya hizli yurudum 100 sguat ve 20 dakika da bacak kalca egzersizleri.

Selam fistiklaaarrr... Yemek menumu hic yazmayayim hem sagliksiz hem caniniz cekebilir hamile olan vardr emzirenler var. Amaaaa sabah carsambadan beri 500gr vermis gordum tartida cok mutlu oldum. Spora gelirsek 1 saat baya hizli yurudum 100 sguat ve 20 dakika da bacak kalca egzersizleri.

Ama ben senin kontrolden cikmis halini de merak ediyorum.
Hamile yok bence aramizda emzirwn olarak su son 1 ay da yemedigim sey kalmadi. Rahat yaz ama

merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum mümkün mü acaba benim maraton uzun olacak ama destekle biraz kısalır belki :KK45:
yaş 29
boy 168
kilo 98 :KK23::KK49:
hedef 63

yani koskoca 35 kilo var eksilmesi gereken o yuzden kısa kısa hedeflerim var benim uzun yolculukta
1, ulaşmam gereken 80
2, ulaşmam geren 72
3, ulaşmam gereken 68

tabiiii bayrama kadar ulaşssam hedefime super olur
önerilere açığım

bu kiloyu nasıl aldığıma gelirsek doğum yaptım bi on onbeş kilo zati doğum kilosu artık emzirmiyorum o yuzden herşeyi deneyebilirim :oops:

merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum mümkün mü acaba benim maraton uzun olacak ama destekle biraz kısalır belki :KK45:
yaş 29
boy 168
hedef 63

yani koskoca 35 kilo var eksilmesi gereken o yuzden kısa kısa hedeflerim var benim uzun yolculukta
1, ulaşmam gereken 80
2, ulaşmam geren 72
3, ulaşmam gereken 68

önerilere açığım

bu kiloyu nasıl aldığıma gelirsek doğum yaptım bi on onbeş kilo zati doğum kilosu artık emzirmiyorum o yuzden herşeyi deneyebilirim :oops:
Cnm hosgeldin aramiza sana yardim etmesi icin su321 su321 arkadasimiza baglanalim. Zira kendisi tam olarak senin kilondan 62lere kdr düstü.

gerçekten miii ne kadar sürede pekiii
çok sevinirim eğer yardımcı olursa

yaş 29
boy 168
hedef 63

1, ulaşmam gereken 80
2, ulaşmam geren 72
3, ulaşmam gereken 68

önerilere açığım

Hos geldin tatlim tabiki elimden geldigince yardimci olmaya calisirim

ben evliyim 2 yaşında kızım var iş çıkışı 7 evde oluyorum yemek yememiz 8 oluyor :(
onu nasıl dengeleyeceğim ve ne ara spor yapacağım onu bilemedim hiç

Tmm cnm bi de böyle deneyelim bakalim

Deneyelim bakalim. Dikkat et kendine bigun pazar. Sen yine hemencik 79 larda olursun. Ah bide ben gorsem. Yedigim icin goremiyorum tabiki
bu arda canim ben sabahlari limonlu elma sirkeli ılık su iciyorum. 1 ay deneyecegim faydasi olacak mi bakalim. Ama ben daha xok grip oldugum icin içiyorum.

Tatlıtambak seni yeniden aramızda görmek güzel....
Hep aynıyız canım bende bugün Yeniden başlıyorum :KK55:

günaydın kızlar
bende elma sirkesi + bal içmeye başladım bu sabah itibariyle
yakın zamanda spor da ekleyeceğim zayıflama maratonuma
şu an kondisyon arttırma dönemindeyim

Tatlıtambak seni yeniden aramızda görmek güzel....
Hep aynıyız canım bende bugün Yeniden başlıyorum :KK55:

Artik cok sıkmadan ileleryecegim. Buyuk hedefler yok az az ne giderse artik
günaydın kızlar
bende elma sirkesi + bal içmeye başladım bu sabah itibariyle
yakın zamanda spor da ekleyeceğim zayıflama maratonuma
şu an kondisyon arttırma dönemindeyim

Hosgeldin ve basarilar canim

Evin neti yok iki gundur cok sinir bozucu yaa.. Telefondan giriyorum arada okuyorum yazilanlari. Bugun keyfim hic yok niye bilmiyorum. Adet olamadim dort gun gecti normalde hic sasmazdi bu sefer niye boyle oldu bilmem.

Deneyelim bakalim. Dikkat et kendine bigun pazar. Sen yine hemencik 79 larda olursun. Ah bide ben gorsem. Yedigim icin goremiyorum tabiki
bu arda canim ben sabahlari limonlu elma sirkeli ılık su iciyorum. 1 ay deneyecegim faydasi olacak mi bakalim. Ama ben daha xok grip oldugum icin içiyorum.
Bugün 80.1 ciktim cnm ben özel bisey yapmiyorm simdilik sen faydasini görürsen bende icerm limonlu sirkeli suyu

Back
X