- 29 Kasım 2011
- 1.204
- 664
- 198
nasıl gectı acaba??Bitmiş bugün bi ara yazıp çıktı.
Belki girer birazdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl gectı acaba??Bitmiş bugün bi ara yazıp çıktı.
Belki girer birazdan
Bilirim bilmem mi oda arkadaşım diyarbakırlıydı o getirirdi.dun 3 saat yurudumm..buugunn en son yemegımı 5 de yedımm ve 1 saatte bugun yurudumm..sımdı karpuz cekırdegı yıyorumm..bılırmısınn??burda alıştım bendee..acaba nasıl??kalorıısı falann??
bendee o yuzdenn buna sardımm bugunlerdee:))Bilirim bilmem mi oda arkadaşım diyarbakırlıydı o getirirdi.
Valla normal çiğdem kadar yağ oranı olduğunu düşünmüyorum
Ben de karpuz aldım en sevdiğim meyvedir.Ama kilo yapar mı ne kadar yemeliyim bilmiyorum.bendee o yuzdenn buna sardımm bugunlerdee:))
Arkadaş da tuzlusunu getiriyordudbakırdan ben almıştım kuru degıldı yastı canımm..bu kavrulmuss guzeell
su survıvorı ızlıcemm canımm öpüyorum senıı..yarın gorosoroz ınsallah..yada gece gırerımm bakarım bııArkadaş da tuzlusunu getiriyordu
Tamam tatlım öpüyorum ben de iyi seyirlersu survıvorı ızlıcemm canımm öpüyorum senıı..yarın gorosoroz ınsallah..yada gece gırerımm bakarım bıı
Darisi basimiza valla cnm kirmizi babet iyiymis :)Eveeettt ya dile kolay iki damacana trajikomik valla![]()
Mideyi küçültmek büyük avantaj sagliyor gercekten sanki kelepce taktirmis gibi olunuyo :) benimki baya kuculmus. Bugun 2 kase corba ictim cok rahatsiz oldumToparlarsın hemen canım bozma moralini.
Ben de dün baya yedim ama mide iyice küçülmüş kaldırmıyor çok yemeği
Incecik Detaylara kadar merak ediyorumHoşgeldiiinnnnn
Sadece ve sadece 3 güncük var. O gün en erken saatte giderim zaten![]()
Bitti canim bugün cok şükür . Bu arada da neti 6 ayligina dondurduk. Artik netim aylik 2 gb mobil Bugun faceyide dondurdum azicik netim kaldı buraya harciyim diye :))sbeden naptı sınavları bıtı mı??
çok güzel dun kimle yürüdün o kadar bende bugun 35 dk kadar yürüdüm. Yarinda cikicam insallah. Simdi yürüme zamanı havalar cok kizdirmadan :)dun 3 saat yurudumm..buugunn en son yemegımı 5 de yedımm ve 1 saatte bugun yurudumm..sımdı karpuz cekırdegı yıyorumm..bılırmısınn??burda alıştım bendee..acaba nasıl??kalorıısı falann??
allah razı olsun canım çok sağol o göbek te eriyecek kısmetseMasallah canim ikinize de... kizina da mutlu huzurlu cok cok seneler.
azcik gobek o da kizinin hatirasi olsun ama muhtesemsiniz
ah ah ben de oglum 1 yasina geldiginde yaninda zayif olmak iatersim
normalde ben leslie yapıyordum ama doğum günü faslı olunca bıraktım ki o gün bugünden hala devam edemedim ama edicem yaza fit girmek isterimMaasallh canim cok guzel olmussun dedigin gibi ustte biraz kalmis o da sporla gider zamanla
kesinlikle canım yan simitlerim pat die ordaya çıkmıştı ki neyse ki aile arasındaydıGayet iyi görünüyrsun cnm yalniz sana tambel pantolon öneririm düsük bel göbegi ve yan simitleri iyice ön plana cikariyor cünkü![]()
teş.ler canımMaşallah canım gayet iyisin nice seneler kızına![]()
normalde leslie yapıyodum canım da işte doğum günü şu bu deerken bıraktım biraz da ondan dolayı toparlanmadı ama en yakın zamanda başlayacağım kısmetse çok iyi olur aslında bana yazarsan sevinirim canımKilon tam ideal duruyor canim. Göbeğin içinde mekik mi cekersin ne yaparsin bilmem ama mutlaka toparlanmasi icin ne gerekiyorsa yap fiziğin cok guzel gobek malesef goz aliyor hakiki soguk press çörek otu yagi icmek gobek basen yaglarini eritiyormus annemin arkadasi oyle eritmis cok basenli bi kadindi ama nasil kullandigini sordurcam annemde baslayacak. Sana da derim yaparsan Allah evladina hayırlı uzun saglikli omurler versin canım resim attigin icin tesekkur ederim
bı arkadaşımla canım yoksa tek basıma yürüyememçok güzel dun kimle yürüdün o kadar bende bugun 35 dk kadar yürüdüm. Yarinda cikicam insallah. Simdi yürüme zamanı havalar cok kizdirmadan :)
ıy yapmışsın canımm..sınavın nasıl gectıı??Bitti canim bugün cok şükür . Bu arada da neti 6 ayligina dondurduk. Artik netim aylik 2 gb mobil Bugun faceyide dondurdum azicik netim kaldı buraya harciyim diye :))
gunaydınnn kızlarrr:))