4 Aylık kilo verme yarışması

Al benden de o kadar valla. bide isin kotusu gec saatlerde yatiliyor ve o bogaz bos durmuyor:))
Evet canım benim eşim hemen hemen her akşam dondurma getirir kağıt helva Arasında olanlardan of of ne olacak benim bu halim bugün orucum yazık mideme bugün bari dinlensin

Evet canım benim eşim hemen hemen her akşam dondurma getirir kağıt helva Arasında olanlardan of of ne olacak benim bu halim bugün orucum yazık mideme bugün bari dinlensin
Su kizartma var ya yogurtlu domates soslu faln isi asil o bozuyor yazin. Allah kabul etsin kuzum.

Su kizartma var ya yogurtlu domates soslu faln isi asil o bozuyor yazin. Allah kabul etsin kuzum.
Amin canım
Evet ya benim eşim zaten hep böyle şeyleri seviyo bende yapıyorum tabi Zararlıda çıkıyorum

Amin canım
Evet ya benim eşim zaten hep böyle şeyleri seviyo bende yapıyorum tabi Zararlıda çıkıyorum
Bizde de oyleydi yaa. haftaici haftasonu farketmez oyle domates salatalik peynirli kahvaltiya kahvalti demezdik illa agir seyler olacak ama artik bir yildir yapmiyoruz cok sukur iyi de oldu. Bozma moralini canim ya vereceksin illa ki soyle bi on kilo sinirini assan durduramayacaksin kendini zaten

Bizde de oyleydi yaa. haftaici haftasonu farketmez oyle domates salatalik peynirli kahvaltiya kahvalti demezdik illa agir seyler olacak ama artik bir yildir yapmiyoruz cok sukur iyi de oldu. Bozma moralini canim ya vereceksin illa ki soyle bi on kilo sinirini assan durduramayacaksin kendini zaten
İnşallah canım çok hevesleniyorum olmayınca tamamen boşluyorum başa dönüyorum

Su'cum seni gerçekten tebrik ediyorum büyük bi azim işi kilo vermek heleki çok kilo vermek maşallah sana canım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar:
:KK9::KK9::KK9:
:KK9::KK9::KK9:

İnşallah canım çok hevesleniyorum olmayınca tamamen boşluyorum başa dönüyorum
Bak senin de boyun uzun aramizda iki cm var. Ben 75 oldugumda bile millet tam iyisin diyordu yani yetmislere in sonra o motiveyle kendine inanamayacaksin

Kizlar ben bugün protein günü yaptm

Sabah sade kahve ictim

Öglen
200 gr kanlica yogurtu

Aksam
3 parca firinda tavuk
2 su bardagi ayran

Ewt yediklerim az oldu belki ama kilo vermeye devam etmek icin metabolizmama bunu yasatmam gerekiyordu.
Sporda yapicm ama henüz yapamadim

Sabah sade kahve ictim

Öglen
200 gr kanlica yogurtu

Aksam
3 parca firinda tavuk
2 su bardagi ayran

Ewt yediklerim az oldu belki ama kilo vermeye devam etmek icin metabolizmama bunu yasatmam gerekiyordu.
Valla süper olmuş tatlım hadi inşallah hop diye gitsin kilolar :KK73:

Sabah sade kahve ictim

Öglen
200 gr kanlica yogurtu

Aksam
3 parca firinda tavuk
2 su bardagi ayran

bugunku kilonu biliyorsan yarina kac gr gittigini yazar misin tatlim hep merak ediyorum da ise yariyor mu gercekten diye

Sen de vereceksin canim benim bende seni tebrik etcem burdan. ben hala soktayim ya o 38 kilo nereye gitti bilmem
İnşallah canım inşallah yaza kadar diye şartmı var canım yaz sonu olur benimde hedefime ulaşmam demi canım
Ayy yine bi gaza geldim sağol su'cum

İnşallah canım inşallah yaza kadar diye şartmı var canım yaz sonu olur benimde hedefime ulaşmam demi canım
Ayy yine bi gaza geldim sağol su'cum
Yaa bunca yildir kilolu durduk varsin uc ay daha uzasin zaman nolacak. Sporu ihmal etmeama hic bi sey yapamiyorsan otur kalk saga sola don

Back
X