- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen Haziran'a 74-75 olursunKizlar sporum
20 dk leslie
100 squat
50 mekik
Bu kdr dayanabildm bugünlük :)
amin canim ne güzel kelimeler yazmissin güzel yüreğine sağlıkteş.ler canım
normalde leslie yapıyodum canım da işte doğum günü şu bu deerken bıraktım biraz da ondan dolayı toparlanmadı ama en yakın zamanda başlayacağım kısmetse çok iyi olur aslında bana yazarsan sevinirim canım
Asıl ben teşekkür ederim canım çok fazla aktif olamasam da hepinizi çok sevdim sizlerin sayesinde çok rahatlıkla verebildim fazlalıklarımı asıl sana teş.ederim böyle güzel bir steyi açtığın için canım.Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlayıp hayırlı ömürler versin canım güze ldileklerin içinde ayrıca çok çok teşekkkür ederim![]()
kahvaltın cok hafıf güzel olmuş canımm..darısıda bana olsun ınsallahGunydinlar
kahvaltim
1 sasalatalık
1 sivri biber
1 yk Çökelek
7-8 zeytin
5 yk yogurt
ara 10 da yapacam
1 elma
2 yk yogurt olacak
kahvaltın cok hafıf güzel olmuş canımm..darısıda bana olsun ınsallah
amin canim ne güzel kelimeler yazmissin güzel yüreğine sağlıkbende sana teşekkür ederim aramizda bulunup onca yazdığın icin. Ben ogrenir ogrenmez yazicam tatlım fistik kiz
darisi basimiza
mııımmmm cok severım kavurmayı , bizde kahvaltıda yerdık cocuklugumda hatırlarım , çemen diye bir şey vardı onunla ,Günaydın kızlar
sabah
1 dl tt ekmek
3 çatal kavurma
şekersiz çay
olur bırtanem hastalık donemı oyle , gazda vardır belki derdetme onu sımdı .. olsun daha yuaz gelmesıne 1 ay var toparlanırız ınanıyorum bengünaydın kızlarrr dun bı günaydın dedım uğrayamadım..aksam iftara mısafırım vardı..ve dunn mens donemıne gırdımm..karnımm sısss..sankı hamıleyımm..5 aylık gıbıı olduu yanıı..baakalımm yarınn kac kıloo cıkcamm..yıne artılardayımdırr
bak ne güzel , bayıldım yorumlarına , yürümek , kendine güvenmek , pozitif olmak kadar güzel hıc bır sey yok zaten canım .Bu hafta hic zayiflayamadm. sorun değil kendime güvenim tam . Asla tika basa hatta doyumluk yemiyorum vicdanim rahat. Artik verdiğim her bir kilonun mutlulugunu yaşamaya bakacam 54 olana kadar sıkıntı yapmadan ilerleyecegim. dün regl oldum ondan verememis olabirim yaklasik 38 40 günde bir regl oluyorum nedense. Bugun yağmur yağmasa yuruyecektim.Artık her firsatta yürüyeceğim. En azindan 80 den aşagi bir kilodayimda buna da şükür eskisi gibi goze batan bi şişmanlık yok en azindan .bundan sonrada devami gelir
canım nerelerdesın özledim seni , sınavın vardı degılmıInsallah swnde yasarsin canim:))
limonlu soda yanlis secim canim sade olmaliydi gazozdan farki yok limonlunun
güzel yapmışsın tatlım .. helal vallaKizlar sporum
20 dk leslie
100 squat
50 mekik
Bu kdr dayanabildm bugünlük :)
gecmıs olsun canım ..Canim iki gebeligim de de çıktı maalesef. Diyabet potansiyeli var aileden gelen yatkinlikta var.. arada kontrol ederim. Hep açlik bakmistim. Ust sinira yakindi. Simdi de tokluk baktim ustelik zaman olarak bayagi gecmisti. 160 cikti. Moralim cok bozuldu.
simdi tam net yok ama ilerleyen yaşlarda çıkabilir.... çocuk larim icin bunu basarmaliyim kizlar.
zaten bu son zamanlarda ki kizima karsi tahamulsüzlüğümden anlamaliydim
verirsin canım ben sana inanıyorum , tekrar hırslanmanın yollarını bulacağız canım .. sen üzülme pozitif ol yeterOlacak işte bi şu 13 kiloyu verebilsem
Doğuma 103 le gittim bende ama bu beni tatmin etmiyor çünkü kızımdan sonra 80 in altına bi inemedim bi 77 olsam
Yaa ne güzel adet olmuşsun bir hafta geçti olamadım ben aff allahım afgünaydın kızlarrr dun bı günaydın dedım uğrayamadım..aksam iftara mısafırım vardı..ve dunn mens donemıne gırdımm..karnımm sısss..sankı hamıleyımm..5 aylık gıbıı olduu yanıı..baakalımm yarınn kac kıloo cıkcamm..yıne artılardayımdırr