4 Aylık kilo verme yarışması

Fıstıklar hepinize günaydın ,
güneşli ve güzel bir gün diyorum hepinize ,
Sabah kahvaltım : 1 salatalık + 1 domates + 1 kıbrık kutusu peynır + 1 dılım ekmek + yesıl nane
Ama fırtınalı ve yağmurlu bir gün varbu da benim kaderim olsa gerek

Dersim boştu yürüyüşe çıktım ben de acaip soğuk var ama

Ama fırtınalı ve yağmurlu bir gün varbu da benim kaderim olsa gerek
burada da bulutlu canım hava , bu nedenle size dilemiştim tatlım .. aslında soğuk havalar sağlığımız ıcınde ıyıymıs , güneş yaslanmayı hızlandırıyormuş ..

burada da bulutlu canım hava , bu nedenle size dilemiştim tatlım .. aslında soğuk havalar sağlığımız ıcınde ıyıymıs , güneş yaslanmayı hızlandırıyormuş ..
Yarından sonra şöyle kısa bi kaçamak yapacaktık ama hava şartları pek olumsuz.
Neyse artık aşkımız ısıtsın bizi:KK68:

:)) neyseki fikirlerim ruhum düzene girdi. Kendimi dişi hissedebiliyorum:KK48: yani o kaba kötü görüntü gitti artık zamanla daha güzel olacak. :KK36::KK36::KK75:
vallahi ben senın 79 luk halınıde gordum tatlım , çekmişsin ayağına son trend kotu , gayet güzel ve hos bir bayansın , öyle kaba bir goruntun zaten olmamış ama daha güzeli için ugras tabi ... çok guzelsın zaten sen tatlım

Yarından sonra şöyle kısa bi kaçamak yapacaktık ama hava şartları pek olumsuz.
Neyse artık aşkımız ısıtsın bizi:KK68:
tabikide ısıtır , ayrıca su cum bu havalardada gidilebilecek cok güzel yerler var canım .. siz yıne o kaçamağı yapın bence

verirsin canım ben sana inanıyorum , tekrar hırslanmanın yollarını bulacağız canım .. sen üzülme pozitif ol yeter
Tmm canım üzülmenin faydası yok icraat a geçmenin zamanı..
Kahvaltımı yazmıyorum ama bundan sonra her yediğimi içtiğimi buraya yazacam sende öyle yap tatlım

slm kızlar nasılsınız.Ben ve çocuklarım çok kötü hastalandık neredeyse 2 haftadır hastalıkla uğraşıyoruz.1 hafta annemlerde kaldım sonra annem geldi bir kaç gün yanımda kaldı.her yerimde ağrı var sanki bütün vücudum kırılmış gibi .

slm kızlar nasılsınız.Ben ve çocuklarım çok kötü hastalandık neredeyse 2 haftadır hastalıkla uğraşıyoruz.1 hafta annemlerde kaldım sonra annem geldi bir kaç gün yanımda kaldı.her yerimde ağrı var sanki bütün vücudum kırılmış gibi .
gecmıs olsun canım

Gecmıs olsun tatlım

Back
X