Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bi harikasın . simdi bana söyleeNerde gene bu kızlar yaa dersim boştu yürüyüşe çıktım o esnada bile yazıyorum size bak![]()
kabul etmek ne demek canim zaten aramizdasin bana da nisan iyi gelmedi yaz temizligine basladim halilari yolladim tuller pencerelr bi yandan hallediyrm ama yuruyuse de ara vermek istemiyrm yurumek zayiflarken onemli yada spor yapmak. ne versek kardir su yaz icin. yaz zamani bura cok aktif olmaz ama ben yine girmeye calisicam her firsatta abinden gelen kotu haber vefat mi yoksaslm arkadaşlar su sadece şu son yazılanları okuyabildim çok güzel şeyler yaşamışsın darısı bizlerin başına.Bu nisan ayı benim için hiç iyi geçmedi hastalıklar bizi zaten mahvetti,onun üzerinede abimden kötü gelen kötü haber hepimizi çok yıktı annem günlerce kendine gelemedi ona bir şey olacak diye çok korktum.Artık kendimi toparlamalıyım bu gün tartıya çıktım baha artılardayım tekrar başa dönmek istemiyorum bide temizliğe başladım evi bir düzene sokayım kabul ederseniz tekrar aranıza döneceğim inşallah.
inşallah tatlim benim :)Teşekkür ederim canım benim inşallah hepimiz musmutlu olalım.
Yok o kilolu değil boyuna göre normal yani. Çok yer ama öğün atlamaz ve spor çok yapıyor yediklerini yakıyor yani.
Mesela normalde kıyafetlerime karışmazdı yani ünide çok karışırdı ama atandıktan sonra karışmamaya başlamıştı çünkü 48 beden giyince karışılacak bi tarafı da kalmıyor.Giydiklerim hep aynı şeyler çuval gibi etekler bosbol tunikler.
Ama tatilde alışveriş yaptık pantolonlar elbiseler spor için kıyafetler falan aldım. Onlara çok karıştı. Bu dar değil mi pantolon giymene gerek var mı sen spor kıyafeti sevmezsin ki bir iki beden büyüğünü alalım bunun gibi![]()
Cok tesekkur edeeim canim benim. Sana ve ailene de cok gecmis olsunrabbim beterinden korusun insallah. Sen azimli bi kizsin o kiloyu oyle yada boyle verirsin allahin izniyleslm arkadaşlar su sadece şu son yazılanları okuyabildim çok güzel şeyler yaşamışsın darısı bizlerin başına.Bu nisan ayı benim için hiç iyi geçmedi hastalıklar bizi zaten mahvetti,onun üzerinede abimden kötü gelen kötü haber hepimizi çok yıktı annem günlerce kendine gelemedi ona bir şey olacak diye çok korktum.Artık kendimi toparlamalıyım bu gün tartıya çıktım baha artılardayım tekrar başa dönmek istemiyorum bide temizliğe başladım evi bir düzene sokayım kabul ederseniz tekrar aranıza döneceğim inşallah.
Beline cok yuklenmeden hareket et tatlim. 45 dakika yada bir saatten basla canim bir de on bes dakka sikilasma egzersizleri yapsen bi harikasın . simdi bana söyleesenin gibi zayiflamak icin gunde kac saat yurumeliyim 2 saat yeter mi bugün cikmayi pilanliyorum belim cok agriyo ama napim zaman geciyo hem eczanedende belime merhem alirim.. gecen gunlerde 3 bucuk saat yurudum belim kotu oldu ama eminim zayiflarsam belime fayda eder.
Dar pantolonla diz kapagi bilek arasi olanlar cok guzel oluyor ya ben cok seviyoruminşallah tatlim benim :)benim esimde aksine dar kisa almami ister .2 sene once kislik alirken o diz ustu olanlara bakiyor ben diz ile ayak bilegi arasi olanlara inanir misin en son diz kapagimda anlastik. ah ahhh. ama bu sefer yazlik alacagim tunikler diz kapagi bilek arasi olacak istemiyorum diz kapagi almam daha
hayırdır canım , umarım kotu bır sey yoktur abınle ılgılı tatlım , sanada cok gecmıs olsun cnmslm arkadaşlar su sadece şu son yazılanları okuyabildim çok güzel şeyler yaşamışsın darısı bizlerin başına.Bu nisan ayı benim için hiç iyi geçmedi hastalıklar bizi zaten mahvetti,onun üzerinede abimden kötü gelen kötü haber hepimizi çok yıktı annem günlerce kendine gelemedi ona bir şey olacak diye çok korktum.Artık kendimi toparlamalıyım bu gün tartıya çıktım baha artılardayım tekrar başa dönmek istemiyorum bide temizliğe başladım evi bir düzene sokayım kabul ederseniz tekrar aranıza döneceğim inşallah.
Çok çok çok teşekkür ederim canım benim ben de aşırının aşırısı öptüm seniSuu , canım cok sevindim güzel bir tatil gecırdıgıne cok olumölu tepkiler aldığına ..
ama almaman cok saırtıcı olurdu , bızde görünce bayıldık gerçekten sana .. cok hos oldun sen tatlım ..
kocaman optum senı
simdi yurüyüşten geldim. 1 buçuk saat yürüdüm bebek arabasiyla normal tempo. sıkılaşma egzersizlerinede başlayayim simdiden en iyisi cunku yaz geldi daha zayif gorünürüm bacak iclerim baya yumuşakBeline cok yuklenmeden hareket et tatlim. 45 dakika yada bir saatten basla canim bir de on bes dakka sikilasma egzersizleri yap
evet canim dizler kisa hos olmuyo.Dar pantolonla diz kapagi bilek arasi olanlar cok guzel oluyor ya ben cok seviyorum
evet canim net paketim bitmişti neyseki kavustum sizlere :) yarina nasil rakam bekliyorsunsbedencım sende yoktun uzun zamandır , tartımı bıle sen yokken yazmadım ıstemedım
55,5 kg yazarsın canım , yarında tekrar tartılır bu haftamı soylerım sana canım
ooo artik bir saate düşürmüşsün iyi etmişsinGelelim bugüneeeee
Sabah 1 yumurta 1 zeytin biraz da peynir
Akşam taze fasulye ve biraz da tavuk ciğeri.
Sporuuummm
1 saat yürüyüş
15 dakika egzersiz
aliriz tabi canim.yarin kilo bildirim günümüz.yarin kilonu boyunu ve hedef kilonu yazarsan listeye ekleyeceğim seni . benimde bir çocuk insan tek sıkılıyormerhaba hanımlar.ben tam 94 kilo bir bayan olarak kilolu hayatımadur demekistiyorum.ev hanımıyım. 2 çocuğum var.yalnız yapamıyorum benide aranıza alırmısınız.
Başla tatlım başla.simdi yurüyüşten geldim. 1 buçuk saat yürüdüm bebek arabasiyla normal tempo. sıkılaşma egzersizlerinede başlayayim simdiden en iyisi cunku yaz geldi daha zayif gorünürüm bacak iclerim baya yumuşak
evet canim dizler kisa hos olmuyo.