Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrıkler canım-300 :)) bunada şükür. yürüyürüş yapmaya özen gösteriyorum. havalar kızdirmadan. ama gün geçtikce daha erken saatlerde cikarim dengelerim
bizim sitenın ıcınde var o aletlerden ve cok yakındakı bır parkta ama yapmayan yapmıyor kızlar ... insanın ıcınde olacak maalesef bende yokburda var ama uzaklar baya.
tebrıkler canım süpersin gerçektenMerhaba kızlar,
başlangıç 72,5 kg
bugun 67,2 kg
bugun tam diyette 30.günüm
Sonuç 1 ayda 5,3 kilo verıldı !!!!
tatlım sen zaten hossun böyle kal bence ...ben bu kadar stresten ve yoğunluktan sonra tabi ki artıdayım kızlar. 57.0
bu hafta bıle verdın ya helal sana canım , ama sen daha verme canım artık korumaya al ..Hayırlı günler kızlaarrrr
Henüz kimse bildirim yapmamış yoksa biri açılışı yapsın diye mi bekliyorsunuzzzz
Su kardeşiniz hemeeennnn yapıyor
Kilom 60.8
Yani 100 gr. vermişimmmm
Hadi bakalım siftahı benden bereketi Allahtan![]()
çok sağol canım da alt kısmım sorun benim:/tatlım sen zaten hossun böyle kal bence ...
Ya keşke olsa burda da inan sabah 6 da kalkıp okula gitmeden yaparım ah ahhbizim sitenın ıcınde var o aletlerden ve cok yakındakı bır parkta ama yapmayan yapmıyor kızlar ... insanın ıcınde olacak maalesef bende yokbelkıde zaman yok ne dıyım
Evet canım bel aşırı inceldi yüzüm çökecek diye korkuyorum da. Hani sırf 40 kilo verdim demek için 900 gr. daha verip sonra 2 kilo alıveririm ne dersiniz psikopat gibiyim demiiibu hafta bıle verdın ya helal sana canım , ama sen daha verme canım artık korumaya al ..
Bu hafta gıbı olsun performansın artık bence ,gerçekten bundan zayıfıda güzel durmaz