4 Aylık kilo verme yarışması

bugunkü yedıklerım

Kahvaltı 08:15 (350 kalori)

çeyrek beyaz ekmek......190
haşlanmış yumurta.........80
kibrit kutusu beyaz peynir..80

Ara 11:15 (40 kalori)
1 adet gun kurusu kayısı
1 adet çiğ badem
1 limonlu yeşil çay

Öğlen 13:00 (250 kalori)
tavuk sote..150 kal
salata..........50 kal
100 gram yogurt light...50

Selam kizlarrr... Menu paylasayim hemen. Sabah 1 dilim kepek ekmek 1 domates ve 1 dilim peynir. Aksam firinda 4 kofte ve pismis sogan. Sporum daaa 30 dakika yuruyus 15 dakika egzersiz ve 100 sguat. Fena degil bence ne dersiniz

Hayırlı günler kızlaarrrr
Henüz kimse bildirim yapmamış yoksa biri açılışı yapsın diye mi bekliyorsunuzzzz
Su kardeşiniz hemeeennnn yapıyor:KK66:
Kilom 60.8
Yani 100 gr. vermişimmmm:KK76:
Hadi bakalım siftahı benden bereketi Allahtan:KK45:
bu hafta bıle verdın ya helal sana canım , ama sen daha verme canım artık korumaya al ..
Bu hafta gıbı olsun performansın artık bence ,gerçekten bundan zayıfıda güzel durmaz

sabah : 1 dılım ekmek + 2 dılım peynır + 5 zeytın + 1yumurta + 1 chery domates
ogle : 1 dılım ekmek + 3 tane köfte + 1 kasa cacık
aksam : ıspanak yemegı var ondan yerım

Benim kilom ayni gibi 85.5 kizlar 2 gun de 82.5 oluyor 5 gun bozuyor 85 oluyorum.
Bu arada 15 gun kadar olmayacagim kizlar
elimden geldigince okuyacagim sizi. Mayis 15 gibi aranizda olurum tekrardan öpüyorum sizi.

Menum
Sabah:: yarim lt su ve 5 ad cilek
Kahvalti:yumurta peynir domates salatalik 1 dilim ekmek
Ara : 5 ad cilek sutlu kahve
Oglen ton balikli karabugday salatasi
Ara kahve
Aksam ..patlican yemegi salata yogurt

bizim sitenın ıcınde var o aletlerden ve cok yakındakı bır parkta ama yapmayan yapmıyor kızlar ... insanın ıcınde olacak maalesef bende yok :KK43: belkıde zaman yok ne dıyım
Ya keşke olsa burda da inan sabah 6 da kalkıp okula gitmeden yaparım ah ahh

bu hafta bıle verdın ya helal sana canım , ama sen daha verme canım artık korumaya al ..
Bu hafta gıbı olsun performansın artık bence ,gerçekten bundan zayıfıda güzel durmaz
Evet canım bel aşırı inceldi yüzüm çökecek diye korkuyorum da. Hani sırf 40 kilo verdim demek için 900 gr. daha verip sonra 2 kilo alıveririm ne dersiniz psikopat gibiyim demiii:KK48::KK48:

Back
X