- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Cok cok fark var cnm yalniz sunu da belirtmek isterm sen kiloluykende derli toplu bi tombikmissin yani bölgesel bi sorunun hic olmamis gibi duruyrAha da yükledim valla
Bu 89 kiloluk halim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok cok fark var cnm yalniz sunu da belirtmek isterm sen kiloluykende derli toplu bi tombikmissin yani bölgesel bi sorunun hic olmamis gibi duruyrAha da yükledim valla
Bu 89 kiloluk halim
Ya evet arkadaşlar da öyle diyor hani hiç bi zaman aman aman çok kilolu değildin diyorlar galiba bunda boyun da avantajı varCok cok fark var cnm yalniz sunu da belirtmek isterm sen kiloluykende derli toplu bi tombikmissin yani bölgesel bi sorunun hic olmamis gibi duruyr
Aha da yükledim valla
Bu 89 kiloluk halim
Cok fark var canim masallah :))
Sen yazmayinca özlenenlerdensin cnm tabiki kendine zaman ayir kendine faydali seyler yap ama yine de bizleri ihmal etme benceSenin vucut tipinle benim ki ayni canim... hertaraftan kilo aliyorum ben de bolgesel sorun yok cok sukur.
bu arada tatlim kilo alsam da takmiyorum. 15 gun kadar nete girmeyeyim 3 aylara girdik ya biraz program yapip kendime daha faydali gecirmwk istedim sadece o kadar. Takipte olurum sessiz takip yaniii....
Sen yazmayinca özlenenlerdensin cnm tabiki kendine zaman ayir kendine faydali seyler yap ama yine de bizleri ihmal etme bence![]()
Ben de teesbih e teheccüd e başladım haftada birer günde oruç ve tesbih namazı yapcam inşaallahSenin vucut tipinle benim ki ayni canim... hertaraftan kilo aliyorum ben de bolgesel sorun yok cok sukur.
bu arada tatlim kilo alsam da takmiyorum. 15 gun kadar nete girmeyeyim 3 aylara girdik ya biraz program yapip kendime daha faydali gecirmwk istedim sadece o kadar. Takipte olurum sessiz takip yaniii....
99 ken 85 87 civarıyım diyordum yalana bakCok fark var canim masallah :))
Bolgesel bi sorunun yokmus evet asiri kilolu durmuyosun boyununun da avantaji buyuk tabiki de tatlim:))
çok şekersinHayırlı günler kızlaarrrr
Henüz kimse bildirim yapmamış yoksa biri açılışı yapsın diye mi bekliyorsunuzzzz
Su kardeşiniz hemeeennnn yapıyor
Kilom 60.8
Yani 100 gr. vermişimmmm
Hadi bakalım siftahı benden bereketi Allahtan![]()
Ben de teesbih e teheccüd e başladım haftada birer günde oruç ve tesbih namazı yapcam inşaallah
bende senin gibiyim düzen içinde kilo veremiyorum atak yapiyorum sadece bir kac gün sabredip cok az yiyorum sutlu kahve ile avunuyorum tok tutuyor sonrada verdigim kiloyu korumaya geciyorum bugune kadar boyle geldim.diger turlu yapamiyorum istikrarli degilim ruhen cok inis cikislar yasiyrmGünaydın kızlar
Kilom 83
Olmuyo ya beceremiyom
gayet iyi canim.sutlu kahve ise yariyor tok tutuyor benim silahlarimdan biri yuruyuste yapmak.sartArkadaşlar günaydın,
Nihayet girebildim, iki haftalık kilom geçen hafta 52,7. Bugün 52,3 :))) fena Değilim sanırım, işe gidip gelirken hep Yürüdüm bi günde 1-1,5 saat demek. Bugün k-Fleks ve süt ikilisi yedim. Şuan işe gidiyorum Sütlü kahve içiyorum şekersiz. Yemeği de yazmaya çalışacağım.
süper ilerliyorsun pek istikrarliymissin maşallah bi sırrın var mı. spor yapiyor musunMerhaba kızlar,
başlangıç 72,5 kg
bugun 67,2 kg
bugun tam diyette 30.günüm
Sonuç 1 ayda 5,3 kilo verıldı !!!!
Amin canım cümlemizinkini inşallah.Allah kabul etsin canim insallah bizlere de zayiflamamiz icin dua et. Baska dualarda edebilirsin
verirsin canim verirsin gecen yaza göre daha hareketli olur :)Gunaydın kızlar ,
55 ,5 ... bende artık kılo veremiyorum kızlar ... yaz geliyor iştahımda gıtmez ama oğlumla park bahçe yapacağız aksamları ve hafta sonları belkı onun pesınde koşmaktan kılo verırım .. umarım ..
olsun sıkma.canini bi stres daha kapida sinav :/ben bu kadar stresten ve yoğunluktan sonra tabi ki artıdayım kızlar. 57.0
tskkrler canim :)tebrıkler canım
senin yerinde olsam degerlendirmem o aletleri hem calisiyorsun hem ev hemde cocugun var cocugunla birlikte birseyler yapmak daha guzel senin ihtiyacin yok o aletlere :-*bizim sitenın ıcınde var o aletlerden ve cok yakındakı bır parkta ama yapmayan yapmıyor kızlar ... insanın ıcınde olacak maalesef bende yokbelkıde zaman yok ne dıyım
çoook az nerde ara öğün :)Selam kizlarrr... Menu paylasayim hemen. Sabah 1 dilim kepek ekmek 1 domates ve 1 dilim peynir. Aksam firinda 4 kofte ve pismis sogan. Sporum daaa 30 dakika yuruyus 15 dakika egzersiz ve 100 sguat. Fena degil bence ne dersiniz
bide seni görsek boydan ne güzel olur yaçok sağol canım da alt kısmım sorun benim:/
bende evlenmeden once hep kabizdim evlendikten sonra 4 kasik kakao ile islak.kek.yapmaya basladim ondan sonra duzeldi ayda 2 3 kere yapiyodum.her yapmada 3 gun yiyordum duzeldim ondan sonra nadir olurum . artik baktim gecikiyo sabah ilik.su iciyorum.iki bardak ise yariyorAslinda hersey iyi gibi ama benim kronik bi kabizligim var onu yenebilsem iyi olacak. Ayri bir diyet yapmadim da arada 1-2 gün protein diyeti yapmistm ama basarili olamadm sanirim.
sende gobek yokmus.bende 60 kilo olsamda vardi :)Aha da yükledim valla
Bu 89 kiloluk halim
:)Bağımlılık oldu ayrilamiyorum ki sizlerden