4 Aylık kilo verme yarışması

turkısh candy benım kişisel fikrim daha zayıflama canım , koru bence kılonu , senınde yüzündende gidiyor cunku , su anda süper gorunuyorsun daha fazla kılo vermene gerek yok canım , basen falanda kalmamış ayrıca gerçekten hossun , zayıfsın artık cnm
evet yüzüm minicik kaldı herkes öyle söylüyo. diyet değil de spora ağırlık vericem artık sıkılaşmak için tatlımmm:) sağol güzel görüşlerin için..

evet yüzüm minicik kaldı herkes öyle söylüyo. diyet değil de spora ağırlık vericem artık sıkılaşmak için tatlımmm:) sağol güzel görüşlerin için..
evet gerçekten güzel ve zayıfsın canım , basen falanda kalmamış güzelim artık koru spor yap , zaten gen güzel bırısın koru yeter .. Daha fazla verırsen bence cok estetık gorunmeyecektır artık tatlım .. Tabı bu benim fikrim cnm

evet gerçekten güzel ve zayıfsın canım , basen falanda kalmamış güzelim artık koru spor yap , zaten gen güzel bırısın koru yeter .. Daha fazla verırsen bence cok estetık gorunmeyecektır artık tatlım .. Tabı bu benim fikrim cnm
çok teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım benim:)

canım ayva göbek aslında düz göbekten daha estetik , birçok ınsan öyle bulur , tabıkıde ayva olan hafif bır göbekten bahsedıyorum .. yanı zayıfken senın olan bence en makbul olan :) atlet tıpı korseler var canım , tam korse gıbı degıl atletten bıraz daha sıkı , onlar cok güzel ınan doğum sonrası benımkını süper yaptı .
o zaman onlardan alayim canim. sart aslinda cunku zayifladikca asagin sarkacak destek olmak lazim gobekcigime acik konusuyum az gobegi bende seviyorum sevimli geliyor ama az :D sekerli seyler gobek yapiyor bende cayin sekerinden boyleyim heralde cocukluktan beri iciciyim :)

Bu da iki gun onceki halim canim:)
Cok tesekkur ederim ben de hala hayret ediyorum:)))
iyiki gördüm seni ne kadar değişmişsin daha bi güzelleşmişsin.kilo ne bicim bisey yaa hayret ettim tek bacaktasin :KK70: tekrar tebrik ederim hayalimde canlanandan daha sevimliymissin citi piti :)

Back
X