4 Aylık kilo verme yarışması

Sporumda değişiklik yaptım kızlar
100 sguat
30 dakika yürüyüş
45 dakika hafif tempo koştum
Ama milleti görmeliydiniz Hakkari de olduğum için ben koşmaya başlayınca insanlar olay çıktı sandı:KK48::KK48:

Selam kızlaarrr kahvaltımı yaptım çay keyfimi de yaptımmmm
Hayırlı Cumalar bu arada
Bugün yürüyüşün dibine vurcam inşaallah şu 3 günlük tatili iyi değerlendirmem lazım
Şimdi yürüyüşe çıkıyorum görüşürüüüzzzzz:KK54:

Skızlaarrr kahvaltımı yaptım çay keyfimi de yaptımmmm
Hayırlı Cumalar bu arada
Bugün yürüyüşün dibine vurcam inşaallah şu 3 günlük tatili iyi değerlendirmem lazım

Hayirli cumalar canim...

kizlar benim menum de belli
sabah
1 kase yogurt
1 kk peynir
yumurta
2 dilimden az ekmek
salatalik

ara kizimin boregunden iki isirik

aksam da 4 gibi yiyecegim
tavuk cacik olacak

Selam kızlaarrr kahvaltımı yaptım çay keyfimi de yaptımmmm
Hayırlı Cumalar bu arada
neden arttiriyorsun hizini alamiyorsun ama artik yeter senin yerine ben yoruldum :KK70: o hevesten bizede yolla

neden arttiriyorsun hizini alamiyorsun ama artik yeter senin yerine ben yoruldum :KK70: o hevesten bizede yolla
Ay cuma günü hürmetine rabbim herkese bendeki spor aşkından nasip etsin. Aminnnnn
Tam 2 saat tempolu yürüdüm.
Normalde müzik dinliyordum.
Bu sefer indirdim yasin ve rahman surelerini ohh süper oldu

Hayirli cumalar canim...

kizlar benim menum de belli
sabah
1 kase yogurt
1 kk peynir
yumurta
2 dilimden az ekmek
salatalik

ara kizimin boregunden iki isirik

aksam da 4 gibi yiyecegim
tavuk cacik olacak
Menün çok güzel tatlım maaşallah

Ay cuma günü hürmetine rabbim herkese bendeki spor aşkından nasip etsin. Aminnnnn
Tam 2 saat tempolu yürüdüm.
Normalde müzik dinliyordum.
Bu sefer indirdim yasin ve rahman surelerini ohh süper oldu
ayy amiin insallah Allah razi olsun canim. kosma kas olur. normal tempo yürü ve haftanın her günü yürüme. bende bi suru ilahi indirmistim yolda sıklmiyim diye de kulakligi sokamiyrmki bide kizim varya kafam mesgul oluyo. senin ki daha guzelmis hic aklima gelmemisti

ayy amiin insallah Allah razi olsun canim. kosma kas olur. normal tempo yürü ve haftanın her günü yürüme. bende bi suru ilahi indirmistim yolda sıklmiyim diye de kulakligi sokamiyrmki bide kizim varya kafam mesgul oluyo. senin ki daha guzelmis hic aklima gelmemisti
Senden de razı olsun canım benim.
Evet dediğin gibi bi daha koşmam kas yapacak.
Adımsayar alayım diyorum bi tane bakalım kaç adım atıyorum

Sagol canim kardesimde 86 kilo ile diyete basladi simdi ise 84 kg benimle ayni. O yuzden biraz toparlamak gerek dimi
menun hafif ama.yinede az az cesitli beslen canim emzirdigin icin. bide soguk pres kecinboynuzu özü alabilirsin eczaneden günde bir kaşık yersen vitamin kan yapar. bir kac adet kuruyemiş ye. yoğurt hep ye. bildircin yumurtası da tuketebirsin. ben aldim yeni sanirim 5 yumurtaya filan bedelmis protein kaynagi çiğ yeniyor

Kızlar menümü paylaşayım ben
Sabah 3 köfte ve 2 tane hurma
Arada 1 ceviz 2 badem ve 1 dilim pizza
Akşam bir dilim pizza kendim yaptım
Sporum da
100 sguat
2 saat yürüyüş
30 dakika plates

Kızlar menümü paylaşayım ben
Sabah 3 köfte ve 2 tane hurma
Arada 1 ceviz 2 badem ve 1 dilim pizza
Akşam bir dilim pizza kendim yaptım
Sporum da
100 sguat
2 saat yürüyüş
30 dakika plates
Ay pardon yaa aradaki pizza değil bir dilim karpuz olacak

kızlar iyice saldiniz kendinizi.ne yazan var ne gelen. benden daha kilolular var içinizde hatta 100 olanda var ama pek bi rahatsiniz yazin bolca terlemek domates gibi kizarmak veya büyük bedenler giymek mi istiyorsunuz. zaten istikrar örneği insan cok az onlarida görüyoruz.

Back
X