4 aylık nişanlıyım nişan yüzüğümü kaybettim bulamıyorum

İnsanlık hali olabilir. Nişanlınız çok sert tepki verirse eğer evlilik içinde neler oluyor neler, bir gözlemleyin ve bu tavrını evlilik kararınızda göz önünde bulundurun derim.

Ben alyansı bırakın, lohusayken mutfağa su içmeye diye gider 5 10 dakika ben niye geldim ki buraya diye etrafa bakınırdım 🤭 bi defa eşim rast geldi o halime, ben su içicem deyip bi on dakika içeri girmeyince merak edip gelmiş ve napıyosun sen burda demişti. Ben napıcaktım niye geldim buraya unuttum demiştim "ah canım benim çok mu yoruluyosun sen" demişti 🙄

Bu durumda bile karısına bisürü saydıracak ne salak karısın diycek herifler var ne yazık ki. O yüzden iyi bakın tepkisine.

Tektaşımı kaybetmiştim bende, üzülmesin diye söylememiştim ama aylar geçip bulamayınca mecbur söyledim. Canın sağolsun napalım nasibinde varsa çıkar bi yerden yoksa da yok demişti, ben daha da üzülmüştüm kaybettiğime. Meğer annesigilde unutmuşum, parmaklarım incecik olduğundan k.pederim de çocuk yüzüğü sanmış 🤣🤣🤣 iyi ki oyuncak deyip atmamışım demişti hatta 🤭 çünkü onlara göre altın sarı olur beyaz olan her şey imitasyon 🤪

Evi dip köşe elektrik süpürgesine çektirdin.Hali kilim toplayan.elleeinizle ıslak bezle yerleri şilin.koltukların kol aralarına filan bakin.Elektrik süpürge toz hazinesini elinizle kontrol ederek temizleyin.bulacağınız düşünüyorum

Evin içinde kaybettiğime eminim ama evin altını üstüne getirdim yine bulamadım, galiba temizlik yaparken o arada o da paspas suyuyla falan gitti maalesef.. bunu nişanlıma söylemedim daha, sonuçta o kaybetse ben ona çok kızardım alınırdım hatta. Kendimden utanıyorum ya bir yüzüğe bile sahip çıkmadım, maddı açıdan değil ama manevi açıdan çok önemliydi, sonuçta ikimizi bağlayan bir şey di o... çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum nişanlıma nasıl desem etsem, çok utanıyorum
Bende nişanlıyken namaz kılınca ısyerınde kaybetmıştım:(Çok uzulmuştum.Kaybolan seylere nir dua varmış arkadadım onu oku demıstı sanırım.Internetten bakıp olumuştum sonra buşmuştum yuzugu

Evin içinde kaybettiğime eminim ama evin altını üstüne getirdim yine bulamadım, galiba temizlik yaparken o arada o da paspas suyuyla falan gitti maalesef.. bunu nişanlıma söylemedim daha, sonuçta o kaybetse ben ona çok kızardım alınırdım hatta. Kendimden utanıyorum ya bir yüzüğe bile sahip çıkmadım, maddı açıdan değil ama manevi açıdan çok önemliydi, sonuçta ikimizi bağlayan bir şey di o... çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum nişanlıma nasıl desem etsem, çok utanıyorum
Nisan aksami gitti benim yüzüğüm alerjim oldugu icin altindir gümüştür çıkardım sonra da bulamadım. Esim takiyor ama benim bir yüzüğüm yok. Sizi birbirinize baglayan şey aranizdaki sevgi, güven, huzur bağı. Geri kalan hersey teferruat.

Bence kaybettim diye söyleyin olabilir boyle seyler icinde cok buyutmene bence gerek yok yerine yenisi gelebilecek bisey sonucta

Yahu yüzük simgesel bir sey bu kadar anlam yüklemeyin eşimde kaybetmisti ben aldim ona haa o da bende takmiyoruz yüzük falan sizde konusun nisanlinizla yenisini alin ve abartmayin ayyyy

Elektrik süpürgesine bakın.

Evi dip köşe elektrik süpürgesine çektirdin.Hali kilim toplayan.elleeinizle ıslak bezle yerleri şilin.koltukların kol aralarına filan bakin.Elektrik süpürge toz hazinesini elinizle kontrol ederek temizleyin.bulacağınız düşünüyorum
Hepsini yaptım, bulamadım yinede maalesef.. artık çöpe gitti herhalde diye düşünüyorum

Alti ustu bir yuzuk. Bizi birbirimize baglayan sey diye dusunmeyin. Tek uzulecegim sey altin bu kadar pahaliyken boyle degerli bir seyi kaybetmek olurdu benim 🤪

Alt tarafı yüzük neden bu kadar sorun ediyorsunuz anlamadım. Kaybolur ise yerine yenisi alınır ilah gibi muamele etmeyin Au elementi alt tarafı 😂

Bunda ne kızacak nede üzülecek birşey var. İnsanlık hali kaybolabilir, bunlar basit şeyler. Allah başka dert vermesin.Direk kaybettiğini soyliyeceksin, anıları oluşturan sizlersiniz zaten, sizlere birşey olmasın.

Back
X