4 aylık oğlum çok kaka yapıyorr

Sselmaa

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
74
24
8
39
Oğlum 4 ay 10 günlük 5 kez kaka yapıyor doktorum normal dedi ama kilosuda az 10 gün önce 6 kilo geldi kontrolümüzde günde 1 öğün mama vermeye başladım dr söyledi ne yapsam bilemedim kaka yaptıkça strese giriyorum

Ishal gibi mi yapıyor canım

kaka sayısı cok normal
beslenme seklınızı gozden gecırdınız mı sız cok guzel beslenırsenız sutunuz ona gore besleyıcı olur
mesela alerjınız falan yoksa et yumurta sut urunlerı bunlar sutu kalorılı yapar

bence cocuk doktorunuza danısın kac saatde bı nasıl beslenmelı dıye
ben 2 saatde bır 20 dk emzırıyorum kızım suan 47 gunluk megersem sutum yetmıyormus sagınca anladım sagdıkca sutum cogaldı ve gunluk ne kadar sutum oldugunu anlıyorum doyup doymadıgını anlıyorum 4 emzırıyorsan 2 kez sagıp verıyorum doyuyor ve kıloda alıyor artık... bence cocuk doktorunuza sorun derım

Elimden geldiğince iyi beslenmeye çalışıyorum sütümü sağacagım bu aralar yapmadım ama biberonu kesinlikle reddediyor mama kasıgı ve enjektorle vermeye calısıyorum doktorum normal diyor ama şu kaka yapması kafama takık mesele arkadaslarımın cocugu 1 defa yapıyor ve çocuklar maşallah kilosu iyi bizimki bana zayıf geliyo ama çok hareketli yüzüstü yatıp sırtüstü ne döneniliyor sürekl bi hareket var

masallah allah esırgesın yavrunu :)
hıc bı bebek-cocuk hıc kımseye benzemez
her ınsanın bagırsak sıstemı farklıdır daha degısır belkı bagırsak sıstemı
benım kızımda 3 gunde bı yapıyor mesela 1 kere oda sulu yapıyor
tahlıl yaptırdık normal dedı doktor :) bagırsak sıstemı 1 yasından once oturmaz boyle degısıklıkler olur dedı
ama yegenım gunde 6 kez kaka yapardı
buna takılmayın bence
saglıklı sıhhatlı olsun onemlı olan bu kılo da alır ınsallah kaka yapmayınca kılo alcak dıye bırsey yokkı :) sureklı wc ye cıkan bısuru sısman kısı var :)
ıshal olur kusması cok olur ve kılo alamaz ozaman bı problem var demektır ne guzel bagırsagı temızlenıyor saglıgı yerınde
toksın sonucta kakasını bosaltabılmesı onemlı kıvamı falanda ıyıymıs kafanıza takıp bukadar ıncelemeyın bence :)
ömurlu olsunlar

Çok teşekkür ederim haklısınız çok güzel yazmıssınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…