4 aylık bebeğim 2 gündür ishal yemesi güzel ama eridi bitti sanki doktor ilaç verdi ama fayda yok napcağımı şaşırdım bana yardım edin nolur ya tecrübeli anneler oğlumun yanakları çöktü kuzumun ya
O zaman kendinize çok sıkıntı yapmayın. Tahliller temizse eğer doktorun ilacına devam edin. Kesmeyin. Bebeğiniz çok küçük daha. Üşütmüştür belki diş evresidir. Benim kızım rota virüsü kapmıştı tabiki tahlillerde çıktı. Ama sizde tahliller temizmiş çok şükür. Bol bol emzirin. Suyu ihmal etmeyin. Bitki çayı vermeyin. Çok küçük daha.Mama kullanıyoruz biogai verdi doktor tahliller temiz
Neden emzirmiyorsunuz?Mama kullanıyoruz biogai verdi doktor tahliller temiz
Patates haşlayıp ezip ufak ufak yedirin. İshalde çok bişey yapılmıyor maalesef. Belki diş cikartiyordur. Ayrıca netten arastirip bitki çayları icirin, susuz kalmasin bünyesi
Benimde göğsümün ucu yoktu oğlum tutamamıştı, tam 5 ay meme ucuyla emzirdim, sonra normal şekilde devam ettim..Oğlum kendisi içmedi göğüs ucumda olmadığında tutmadı sezeryan olduğum için de 1 hafta sütüm gelmedi sağa sağa verebildiğim kadar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?