Çocuk Hastalıkları 4 AYLIK OĞLUM İSHALLLLL ;((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bebeginizi sıvı kaybı yaşadığını unutmayin. Kaybettigi sıvıyı yerine koymaya çabalayin bebekler ve cocuklar sıvı kaybına bizden daha duyarlı.. hekiminize de danisabilirsiniz ne yapabileceginizi
Su mutlaka veriyorum oğlumda severek içiyo çok şükür alabildiği kadar veriyorum

Hiç haberim yok bilmiyorum yatırmadım

canım rota virüsü aşısı 2 doz olarak 3. ve 5. ayda yaptırılmalı bu ishal bagırsak enfeksıyonu için yapılan bir aşı..
saglık bakanlıgı aşı karnesınde yok ama özel aşı olarak yapılıyor ve hemen hemen birçok dr yapılmasını öneriyor.
bunu bir araştır ve doktoruna danış,ishal ateş kusma vs. belırtılerı..
saglık ocagına falan götürdüğünde kımse bılgı vermedımı?

buyuk ihtimalle viral ishal, ilaç pek ise yaramayacakdir 5-6 gunde gececek kendiliinden yapman gereken susu kalmamsina dikkat etmek, kusma olmayinca tek bsina ishalle pek susuz klalmaz ama sen yinede dikkat et

bide pisik olur ishal degidigi an , islak mendil kullanma her seferinde sabunlu suyla yikamaya çalis poposunu

buyuk ihtimalle viral ishal, ilaç pek ise yaramayacakdir 5-6 gunde gececek kendiliinden yapman gereken susu kalmamsina dikkat etmek, kusma olmayinca tek bsina ishalle pek susuz klalmaz ama sen yinede dikkat et

bide pisik olur ishal degidigi an , islak mendil kullanma her seferinde sabunlu suyla yikamaya çalis poposunu
Tam dediğiniz gibi pişik şuan :( ağzında pamukçuk oldu :(

canım rota virüsü aşısı 2 doz olarak 3. ve 5. ayda yaptırılmalı bu ishal bagırsak enfeksıyonu için yapılan bir aşı..
saglık bakanlıgı aşı karnesınde yok ama özel aşı olarak yapılıyor ve hemen hemen birçok dr yapılmasını öneriyor.
bunu bir araştır ve doktoruna danış,ishal ateş kusma vs. belırtılerı..
saglık ocagına falan götürdüğünde kımse bılgı vermedımı?
Hayır vermediler böyle bi aşı bilmiyorum ama bu aşının şu felç olma ihtimali olan aşımı yoksa

Hayır vermediler böyle bi aşı bilmiyorum ama bu aşının şu felç olma ihtimali olan aşımı yoksa
yok o polıo
Bunun yan etkileri bağırsak düğümlenmesi. Özel aşı ama sizin limit dolmuş yapılmaz bu saatten sonra

Back
X