- 10 Aralık 2016
- 17
- 1
- 1
- 27
Denicem çok teşekkürlerCok cok az muz ver azicik pure seklinde belki fayda eder gcmis olsn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denicem çok teşekkürlerCok cok az muz ver azicik pure seklinde belki fayda eder gcmis olsn
Su mutlaka veriyorum oğlumda severek içiyo çok şükür alabildiği kadar veriyorumBebeginizi sıvı kaybı yaşadığını unutmayin. Kaybettigi sıvıyı yerine koymaya çabalayin bebekler ve cocuklar sıvı kaybına bizden daha duyarlı.. hekiminize de danisabilirsiniz ne yapabileceginizi
Hiç haberim yok bilmiyorum yatırmadımmerhaba,
3.ayda rota virüsü aşısı yaptırmışmıydınız?
1 ayından beri kullanıyorum amaBüyük ihtimal kullandığınız mama ishal yapmıştır geçmiş olsun
Su mutlaka veriyorum oğlumda severek içiyo çok şükür alabildiği kadar veriyorum
Hiç haberim yok bilmiyorum yatırmadım
Tam dediğiniz gibi pişik şuanbuyuk ihtimalle viral ishal, ilaç pek ise yaramayacakdir 5-6 gunde gececek kendiliinden yapman gereken susu kalmamsina dikkat etmek, kusma olmayinca tek bsina ishalle pek susuz klalmaz ama sen yinede dikkat et
bide pisik olur ishal degidigi an , islak mendil kullanma her seferinde sabunlu suyla yikamaya çalis poposunu
Hayır vermediler böyle bi aşı bilmiyorum ama bu aşının şu felç olma ihtimali olan aşımı yoksacanım rota virüsü aşısı 2 doz olarak 3. ve 5. ayda yaptırılmalı bu ishal bagırsak enfeksıyonu için yapılan bir aşı..
saglık bakanlıgı aşı karnesınde yok ama özel aşı olarak yapılıyor ve hemen hemen birçok dr yapılmasını öneriyor.
bunu bir araştır ve doktoruna danış,ishal ateş kusma vs. belırtılerı..
saglık ocagına falan götürdüğünde kımse bılgı vermedımı?
Bi süre vermedi ilaçlara devam et susuz kalmamasına dikkat et ateş kusma olursa beraberinde getir dedi yaniHekiminiz ne dedi peki, ne kadar sürede gecermis ishal?
yok o polıoHayır vermediler böyle bi aşı bilmiyorum ama bu aşının şu felç olma ihtimali olan aşımı yoksa
yok o polıo
Bunun yan etkileri bağırsak düğümlenmesi. Özel aşı ama sizin limit dolmuş yapılmaz bu saatten sonra