4. Bebek geliyor kafam cok karışık

Ben de ilk bebegime hamileyken uye olmustum 12 sene evvel.Ama hesabıma ulasamadim yeniden uye oldum seneler sonra

O sizin sürpriziniz sakın kıymayin..

Ne guzel siz bence soktasiniz biraz sakinlesin iyi seyler dusunun.cok zordur elbette 3 cocuk buyutmek tam rahatladim derken bu haber sizi soka sokmustur.ama rahat be sakin kafayla dusunce bence farkli olacak

Ben de ilk bebegime hamileyken uye olmustum 12 sene evvel.Ama hesabıma ulasamadim yeniden uye oldum seneler sonra

O sizin sürpriziniz sakın kıymayin..

SelanikMuhaciri

9 yıldır bebek hasretiyle yanıyorum.Cocugu olanlara o kadar şanslı gözüyle bakıyorum ki .Yapma , canına kıyma bebeğin.

Dilim bile varmıyor söylemeye .hic kiyilirmi bebeğe..hakkınızda hayırlısı olsun

Bilmiyorum gittim doktora 4000 cıktı değerim ama kese gözükmedi yarın yine gidicem ne olucak bekliyorum bende.. doktor şuan kese yok zaten müdahale edileme' dedi..

duruyor bebiş annesi kıyamadı :) artık abisi ablası onu bekliyor :) annesine yavtan belli edior valığını mie bulantıları ile
Hepsini okudum ve sizin adınıza sevindim, bende evlat sahibi olmak için uğraşıyorum. Aldırmamanız cok iyi olmus Allah verdiyse vardır bi bildiği rıskıyla gelir elbet. Sağlıkla gelsin

Bütün yazıları okudum ve kararınızı çok sevindim benimde 4.süpriz yapmıştı hiç beklemiyordum 40 yaşında enbuyugu 18 en küçüğü 4 yaşında 3 kız evladım var bebek Karnım 6 aylık olana kadar bebeğe karşı hicbirsey hissetmedim çevremde herkes çok mutluydu çünkü bir oğlumuz oluyordu sonra sonra kabulendim şimdide iyiki olmuş diyorum ve bu bebekte benim en buyuk yardimcim esim ki 18 yaşında bi kızım olmasına rağmen rabbim kolaylik veriyor inş sakin huzurlu bbebek olur rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin

27 yaşındayım benimde 4.bebeğim spiralle oldu spiral kaymadığı halde üstelik mucize bebek ki öncesinde kanser tedavisi de gördüm radyasyon aldım ve 3. Bebeğim 12 aylık yinede aldırmadım. Şimdi tek duam sağlıklı olması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…