4. Bebek yolda . 4 cocuk :( nasol basedicem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
4 çocukla baş etmenin yolunu şahsen bilemem. 2 çocuğum var, o kadarına yeteriz diye düşündük. 4 çocuğa cesaret ettiyseniz, bir yardımcınız, bakıcınız, temizlikçiniz vardır herhalde. Ekonomik şartlarınız da izin veriyordur sanırım onlara en iyi şekilde bakmaya. Değil mi?

maddi manevi yuku olsada ,bence biran once kabullenip kendinizi, cocuklarinizi, esinizi,cevrenizdekileri bu duruma hazirlayin yeni bir bebek kucuk bir cann
sahsen ben kalabalikk aileyi daha cok seviyorum ..
yeterki can sagliginiz olsun ama bundan sonrada korunursunuz hem sizin sagliginiz, hemde yavrulariniz icin en sagliklisi.
saglikla kucaginiza almak nasip olsun

4 çocuğum yok. 1 tane var ikinciye cesaretim hala yok. İsteyip istemediğimden bile emin değilim. O yüzden ona göre önlem alıyoruz. Yine de tavsiye vereceğim..

Bir kaç kişi "2 çocuğa bakan 4 çocuğa da bakar" demişti. Ama katılmıyorum. Çocuk bakmak sadece karnını doyurup, altını üstünü temiz tutmak değildir. Ne kadar birebir zaman geçirdiğinizle ilgilidir.

Keşke istemiyorsanız korunsaydınız. Korkarım bu gidişle 5. de olur. O yüzden önlem alın.
Hayırlı olsun..

Şimdi eş faktörü önemli olan yani eşinle problemin yoksa yaşanamayacak bir hadise değil ablacım hayırlı uğurlu olsun. Benim bir akrabamın var yaklaşık 1'er yıl arayla 4 tane oğlu. Küçükken başetmesi zordu ama şimdi çok rahat bir eli yağda diğeri balda maşallah. İnşallah sende de öyle hayırlı evlatlar olurlar.

eğer aile temelleriniz sağlam, çok ciddi maddi sorunların yoksa hayırlı uğurlu olsun. Bizde 5 kardeşiz, ben çalışmıyor olsam en az 4 çocuğum olsun isterdim. Kalabalık aile çok güzel. Babam nakliyeciydi çok ahım şahım ekonomimiz yoktu ama 3ümüz üniversite okuduk, diğer 2si hala okuyor. bizim son kardeş olduğunda annem 3 aylık hamileyken öğrendi ayıldı bayıldı aldırmaya gitti yapamadı geri döndü. Şimdi 12 yaşında evimizin maskotu o. en çok onu seviyoruz. sizinkide öyle olur inşallah

benim kuzenimin de 4 cocugu oldu 3. 'yu istediler ama 4. kaza ile hepsi sezeryan en son tüpleri bağlattı , vallaha o ev hanımı ve kayınvalidesi ,yengem annesi yani yardimci oluyor mecbur artik bi kaç sene yardim edenin olacak cnm yardim etmek isteyene gurur yapma etme deme etsinler senin tarafın,eşinin tarafi falan ,Allah can sagligi versin ama bundan sonra tabiki tedbiri elden bırakmamak gerekir hem çocuklarına hem sana yazik yipranirsin

benim de 2. cocugum ilki 4.5 yasinda kiz bu da erkek ama bu hamilelik o kadar yiprattiki bacagim da varisler oldu ,carpintim çok,su anda gribim ilki normal dogum,bu dogum da eli kulağında korkuyorum gripli iken doğurmak istemiyorum zaten çarpıntı var burun tıkanıklığı iyice çarpıntı yapiyor nasil ikincam diye ,bi kardesi olmalı insanin ama bana 2 cocuk yetti calisiyorum da bakacak kimse yok ucretsiz ayrilicam ,bu bebek de kizim gibi kreslerde büyüyecek yapcak bsy yok ,Allah bunlara can sagligi versin ins.

4 cocuklular tavsiye verirmisiniz ? Yas araliklari cok az
Derdiniz nasıl basedicemse keşke daha fazla önlemler alınsaydı
Benim de üçüncü yolda biri 5 diğeri 3 yaşında ekonomik yönden eşim memur aynı zamanda maasi kadar extra geliri olan işi var şükür sıkıntı çekmeyiz diye dusunuyorum
Bende dogumdan sonra kreş cağına gelince çalışmayı dusunuyorum
Manevi anlamda da yetmeye çalışıyorum tüm vaktim onların zaten okuduğum bölümde çocuklarla alakalı olduğu için onları geliştirmeye yönelik aktiviteler le ilgileniyorum bunu severek yapıyorum
Evet çocuklarla ilgilenmek gerçekten zor sabır isteyen uzun bir süreç ve anneye büyük görevler düşüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…